feminitate

Pierduți fără să știm – post deprimant

Oare cand ne pierdem??? Oare cand incetam sa mai traim?? Oare cand uitam ce e bucuria? Oare de ce nu de dam seama inainte??

Eu cel putin ma pierd tare usor, punandu-mi atentia in lucrurile e care le am de facut pentru altii. Si fac mereu chestii, sa imi iau altele si mai multe de facut, si ma simt ff nasol dc nu reusesc sa le fac. Nu conteaza conditiile exterioare, sau magnitudinea proiectului eu trebuie sa fac sa iasa totul bine asa cum am spus ca ne dorim la inceput. Si ma pierd pe mine, imi pierd bucuria de a trai, imi pierd relexarea si devin isterica, in capul meu se instaureaza scene de isterie, si certuri, plang nevrotic, nu mai exista altceva inafara de job, somn si putina mancare…

Ma pierd usor in joburi, ma pierd usor in relatii, e cam acelasi joc trist si repetat…dau totul, sunt dispusa sa renunt la orice pentru ceea ce fac si spre final cand sa trag linie, imi dau seama ca sunt ff trista, pierduta de mine si ca nu exista un schimb, o sustinere reciproca…sunt eu epuizata si care ma critic intruna ca as fi putut face lucrurile de 1000 de ori mai bine…

Si pana la urma pentru ce? Pentru ce atata stres de a avea niste rezultate marete? Cui o sa-i pese?

Mi-as dori sa am un prieten mic si roz, un elf care sa fie mereu cu mine si de cate m-am indepartat de mine, ori de cate ori am facut lucruri impotriva starii mele de bine, ori de cate ori am spus da cand trebuia sa zambesc si sa spun nu, sa ma traga de maneca…sa-mi sopteasca Stop…you gone be unhappy…Alege sa te bucuri, alege sa te opresti..alege sa Traiesti cum simti…nu cum te duce valul asta nebun de tzunami..

Mi-as dori un elf roz sa-l cheme Eric si sa ma strige de cate ori o iau pe aratura.

Treaba lui sa fie sa se asigure ca zambesc, ca sunt fericita, ca fac lucrurile care imi plac in viata mea, ca ma vad cu oamenii care imi plca, ca petrec timp de relaxare cu ei si de una singura. Am nevoie de un Eric roz si atent la mine.

Am canta impreuna, am iesi la plimbare si i-as cumpara ce inghetata si-ar dori el. Oricum is face treaba bine…

Caut un Eric roz si vesel….Cine l-a gasit ofer recompensa

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *