feminitate, Relații de cuplu, sexualitate

Căutarea unei femei suferința unui bărbat

Oricate relatii am avut, oricat de fericite suntem ceva parca lipseste….Cautam o uniune in care sa ne abandonam total, sa ne lasam sa cadem avand increderea ca el ne va prinde, cautam o iubire, cautam o conectare divina…il cautam pe Dumnezeu si il cautam prin Barbatii din viata.

Stim cum e sa simti acea conexiune, acel abandon, acel orgasm total in care te-ai pierdut, acea profunzime plina de liniste. Insa chiar daca stim cum se simte, chiar daca am avut experiente de scurta durata nu stim cum sa ajungem la acea uniune si confundam Conectarea cu divinitatea cu dumnezeu cu conectarea cu un barbat.

Putem ajunge la Dumnezeu prin barbatii din viata noastra si iubirea lor insa ei nu pot sa ne ofere si sa ne astampere acel dor de comuniune pe care inima noastra il are.

Le punem in carca aceea dorinta a inimii noastre si inconstient il fortam sa fie, sa ne creeze acel sentiment, cadru, insa ei nu pot. Iar dezamagirea pe care o simt e uriasa. E usor pentru ei sa cada intr-o prapastie de dezamagire ca nu pot sa iti ofere acel sentiment de conectare divin. II fortam sa fie Dumnezeul nostru si ei nu sunt…si sufera

Nu uitati femei barbatii din viata ta te deschid pentru iubirea, uniunea cu Dumnezeu. Te deschid sa stralucesti, sa emani iubire. Te ajuta sa te armonizezi, sa iti gasesti vocea in lume, sa iti exprimi frumusetea, forta si senzualitatea.  Iubirea unui barbat, starea de extaz pe care o traiesti cu el te deschide spre extazul cu viata, cu creatorul, cu universul.

Bucura-te de iubirea barbatului tau, lasa-l sa iti deschida inima, sa te deschida sexual si asa goala stai in liniste cu tine si lasa energia divina si binecuvantarea sa te patrunda….lasa-te sa traiesti starea de binecuvantare.

Inima unei femei va dori mereu sa se deschida, sa devina cat mai vulnerabila, sa se extinda, sa explodeze in ras si plans in acelasi timp, sa simta ura si iubire in acelasi timp. Un barbat te poate ajuta sa simti toate astea….dar dupa ce te-ai deschis du-te in cautarea ta catre divin, catre acea uniune care sa te faca sa te simti completa

Nu face din barbatul tau Dumnezeul tau pentru ca va fi pentru tine prea putin si pentru el prea mult.

Trimite-i unei prietene

1 thought on “Căutarea unei femei suferința unui bărbat”

  1. Bineinteles ca nu trebuie sa confundam barbatul cu Dumnezeu, dar nici binecuvantarea cu orgasmul. Ce am citit mi se pare o incercare penibila de a combina crestinismul cu yoga sau ceva de genul. Dumnezeu nu te vrea goala si in extaz, Dumnezeu nu vrea sa ai orgasm si sa fi deschisa sexual ca sa poti vorbi cu el, sau ca sa poti sa te conectezi cu el. Cine a scris acest „minunat” sfat ar trebui sa mai citeasca, sa se consulte eventual cu un duhovnic si apoi sa insire cuvinte frumoase, doar pentru ca suna bine impreuna.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *