feminitate, Practici feminine

Alchemia interioară atât de dorită însă atât de înfricoșătoare

Cand vorbim de Alchemia interioara sau acel echilibru interior suntem cu totii hipnotizati….Cu totii avem ochii  plini de entuziasm si vrem acest ultim rezultat. Insa foarte putini mergem mai departe de a ne dori intens.

Pentru ca e ceva de lucru, e nevoie sa constientizam tipare care se repeta si ne rapesc energia vitala, e nevoie sa alegem constient sa renuntam la roluri de victima sau acuzator, e nevoie sa vrem sa facem aceasta crestere.

Imagineaza-ti ca esti ca o samanta care incolteste, si creste in noroi si intuneric avand rabdare si stiind ca va veni aceea zi cand va iesi din solul hranitor si sub lumina soarelui va creste mare si puternica. Si va ajunge la stadiu de inflorire si maturitate. Si e un proces nu tocmai placut, sunt momente in care samanta se simte singura, fara scapare in intunecatul noroi, sunt momente in care procesul de crestere e unul dureros in care e nevoie sa isi faca loc sa creasca.

Seed

La fel e si cu noi Oamenii, avem nevoie sa crestem, sa ne maturizam lasand in urma acel noroi, acele legaturi care nu ne mai servesc. Avem nevoie sa trecem prin acest proces pentru a ajunge la maturitate, la imflorire, la aceea stare de echilibru si pace.

Insa pentru ca suntem inca intr-o fantezie si inca copilarosi speram sa putem scapa treptele cresterii si sa fim maturi, spirituali, iluminati, minunati fara acest proces. Si in fantezia noastra vom face orice sa evitam cresterea. Vom incerca sa negam. Vom incerca sa blamam. Vom incerca sa  Am vrea daca se poate o pilual magica care sa faca totul sa treaca, sau daca s-ar putea altcineva sa faca treaba pentru noi.

Obisnuinta tiparelor chiar daca ne face viata trista si mizerabila macar ne ofera siguranta, comfort si consistenta. Ne e naspa dar stim cum sa fim cu aceasta stare, ne-am obisnuit cu tristetea sau furia.

Suntem intr-o existenta fizica deci vrem nu vrem vom trece prin acest proces de maturizare daca vrem un alt fel de viata. Daca vrem o viata in care sa traim in iubire, abundenta, fara drama, fericiti si ne dorim acel echilibru va trebui sa trecem prin proces. Acuma depinde de noi cat de mult ne vom lupta; vom suferi mai mult daca ne agatam de trecut.

Sunte multe feluri in care poti face aceasta crestere si maturizare daca doresti sa faci saltul spre un alt fel de Viata.

Si dupa multa drama si suferinta, dupa un an greu de depresie, dupa relatii toxice, dupa joburi epuizante si aflandu-ma intr-un moment cand am simtit ca nu mai am viata in mine a trebuit sa fac un Salt. Si am sarit de sus si azi traiesc o viata de vis in Thailanda unde locuiesc de doi ani. Iar viata ma surprinde zilnic cu generozitate si daruri multe.

Am incercat multe drumuri, terapii, procese si am suferit in aceste procese pentru ca fara sa fiu constienta ma invarteam in jurul cozii si fara nici un rezultat. Am vorbit despre problemele mele atat de mult  incat am devenit si mai trista pentru faptul ca sunt trista.

Am incercat sa ma descopar fiind intr-o relatie insa am devenit si mai pierduta pentru ca nu am avut un miez, un centru, o conexiune cu mine insami.

In cautarile mele ceea ce m-a ajutat cel mai mult a fost Calea Taoista.

Calea Toista te coboara din cap, minte, rationalizari, incercarea de a intelege si te aduce in corp. Toismul lucreaza cu energia. Toate emotiile, blocajele, bolile sunt in cele din urma energie blocata.

 Exercitiile simple de qigong, respiratie, curatarea energetica a organelor si pur si simplu exercitiile in care aduci atentia in anumite parti ale corpului fac Energia sa se miste, sa curga liber. Si nu mai e nevoie sa intelegi, sa te lupti pentru ca exercitiul a curatat deja acea durere.

Pentru mine a fost atat de eliberator cand am descoperit aceste exercitii pentru ca a fost momentul in care am renuntat la Drama si suferinta. Imi simt energia inimii blocata. Nu are sens sa caut sa inteleg de ce – ca nu ma ajuta la nimic, imi face exercitiile si dupa 10 minute sunt bine si zambitoare.

Facilitatoarea cu care am lucrat cel mai mult si care m-a inspirat sa imi accept latura salbatica, latura foarte soft si delicata Shashi Solluna ajunge in Romania la inceput de septembrie.

Va recomand daca vreti sa faceti pasul spre maturitate si sa renuntati la Drama sa o cunoasteti si sa lucrati cu ea. Mi-am descoperit feminitatea cu ea si am gasit centrul.

Are 3 evenimente in Bucuresti

5 Septembrie Cum să cream raiul pe pamant in relatiile noastre? – seara pentru femei si barbati 

6 Septembrie – Feminitatea sacra – calatorie de o zi pentru femei 

7 Septembrie Intalnirea dintre Cer si Pamant – relatii constiente

Daca va inscrieti la eveniment folosind Codul: Lia Bolte primiti gratuit participarea la cursul meu online din Octombrie cu ocazia lansarii site-ului de feminitate. Va fi un program online de 1 luna cu 4 intalniri  pentru a ne conecta cu feminitatea si a practica tehnicile taoiste.

Cu drag de feminitate

Lia

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *