feminitate, Recomandări

Iluzia căutării spirituale

Inainte de toate e important sa intelegem ca suntem spirite intrupate intr-un corp fizic.

Putem alege sa ne petrecem existenta atasati doar de corp intr-un mod hedonisc intr-o totala inconstienta, profan si atasati de ce ne iese, de cati bani/case/masini/faima avem sau putem sa ignoram toate astea, sa ne dezicem de ele propovaduind iubire, compasiune si fiind in stari inalte de constiinta, fragili pentru aceasta lume insa aducand un mesaj profund.

Suntem mai mult decat corp insa nu putem sa ignoram existenta lui. Pentru ca corpul inseamna lumescul, radacinile care te ajuta sa cresti, sa te dezvolti, platforma pe care cladesti mai departe.

Putem sa ne cunoastem, acceptam, iubim, simtim si sa indepartam separarea intre corp si spirit – sa traim inradacinati in mama pamant iubind lumescul si in acelasi timp avand usurinta de a ne conecta la ceresc si magie. A trai aceasta existenta cu gratie, cu acceptare de sine si gustand din plin din viata.

Asta inseamna ca vom face greseli, vom invata din ele, vom avea dorinte, vom judeca, vom avea nevoi, vom devora mancare, vom dori sa cumparam, vom fi gelosi, vom fi tristi, vom fi fericiti.

Insa pentru ca am integrat faptul ca suntem spirite intrupate in corp ne vom dezvolta starea de Constiinta si atunci vom face toate aceste actiuni fiind constienti de unde vin, ce ne aduc, cum ne afecteaza etc.

Adica:

– vom manca corect si alimente cat mai pure si din natura  insa daca vrem o pizza o mancam fara regrete

-vom vrea sa cumparam tot mall-ul insa ne vom intreba oare chiar am nevoie de asta si poate vom alege sa sustinem producatorii locali

– vom face greseli insa vom invata din ele si vom vedea binecuvantarile si perfectiunea acestor greseli

– vom simti gelozie insa o vom recunoaste si vom incerca sa vedem de unde vine si vom iubi acele parti din noi

– vom striga isteric, vom plange si vom fi deprimati insa constienti ca e doar o stare care va trece. Pentru ca intelegem cat de important e sa ne traim starile.

Faptul ca avem cautari spirituale nu inseamna ca vom deveni sfinti sau perfecti. Inseamna ca ne putem bucura de viata si de tot ce ne aduce asa cum vin.

935460_10200270085408984_1617468224_n

In momentul in care te arunci in viata dar te simti pe tine e minunat!!! Esti sincer cu tine, esti umil si cresti cu fiecare experienta, devii intelept.

In aceasta cautare spirituala se vinde pilula Rosie. Daca faci acest lucruri te vei elibera, daca cureti aceste relatii, daca ai acest afirmatii, daca faci aceste meditatii, daca porti aceste cristale, etc

Cu totii ne dorim sa credem ca va veni aceea zi in care toate problemele noastre se vor sfarsi si vom fi mereu fericiti, fara tristeti, iubind nebuni intr-o totala beatitudine…

Exact faptul ca vrem sa scapam de ceva ce nu acceptam in noi, faptul ca nu acceptam ca am putea gresi, ca am putea da prost, ca am putea sa ne simtim naspa, faptul ca ne respingem cu ce suntem in acest moment ne indeparteaza de starea continua de beatitudine.

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu in situatii in care sa impartasesc din zbuciumurile mele iar raspunsul sa fie: vai dar cum se poate ca tu sa ai probleme din astea? Dupa atata munca de cunoastere? Vai dar ma simt dezamagit…

Ghici ghicitoare: Acel moment fara crestere, fara probleme, dileme, fara provocari are un final, atunci cand vei Muri…iar spiritul va parasi acest corp.

Iar starea continua de beatitudine pe care o vedeti si o doriti de la unii oameni o poti avea cand intelegi comicul situatiei, cand accepti lumescul si probleme/dramele care vin cu acesta, cand nu te iei prea mult in serios, cand ai realizat ca nu e cursa de perfectiune si ca daca tot e cu suisuri si coborasuri macar sa te distrezi.

Asa ca va rog eu sa va opriti din cautarea non stop a acelei perfectiuni…

In momentul in care ai conectat acest corp muritor cu acest spirit care dainuie in timp ai realizat ca totul e bine in acest moment si orice si oricine poate deveni maestrul tau….pentru ca esti Treaz si Conectat simti si inveti din orice si oriunde.

Traim un moment de trezire… un moment in care iluzia falsitatii cade si ne primim asa cum suntem.

Cu drag de feminitate,

Lia

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *