Povești inspirante

Femei frumoase și femei urâte

Ma uit pe strada de cand am revenit la Cluj si vad oameni si oameni.
Ma uit la fetele lor, la hainele lor, la ochii lor ce exprima, si la buzele lor…

Nu exista femei urate insa exista femei triste…nu exista femei urate insa exista femei care se resping pe ele si ajung sa fie respingatoare si respinse…nu exista femei urate insa exista femei care sunt suparate pe ele si au ajuns sa fie rele cu ceilalti… exista femei care nu vor sa se vada pe ele si atunci devin invizibile in ochii celorlalti cand de fapt tot ce isi si doresc ele e sa fie remarcate…nu exista femei urate insa exista femei care isi urasc corpul care dupa atata ura s-a ascuns corpul lor sub protectia grasimii…nu exista femei urate insa exista femei care sunt foarte furioase si agresive in interior incat se vede pe fata lor.

Femeile sunt frumoase si pline de iubire si energie. Femeile infloresc cand sunt vazute, iubite, atinse si radiaza in interior si exterior.

Tot ce avem nevoie sa ne oferim in loc de respingere si ura fata de corpul si alegerile, persoana nostra este sa ne oferim atingere.

Atunci cand facem dus sau ne punem crema pe corp sa o facem cu atentie, grija si iubire.
Atunci cand ne alegem imbracamintea sa fiede calitate si sa ne simtim rasfatate.
Sa ne rasfatam cu un masaj, cu o vorba calda.

Asteptam prea mult sa gasim aceasta stralucire din afara: cineva sa ne faca, sa ne dea, sa ne ofere tot timpul,sa ne vada.

Stralucirea atrage stralucire si umbra atrage umbra.

Cel mai minunat lucru pe care ti-l poti oferi tie insati este atingere, dragoste si acceptare. In loc sa te respingi si sa te consideri foarte jos sa te iei de mana sa iti spui ca iti esti prietena si nu dusman.

Sa ne iubim stralucirea si frumusetea care deja suntem.

image

download

Trimite-i unei prietene

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *