feminitate, sexualitate

Hrană pentru suflet

images (1)Fiecare dintre noi avem un Corp Fizic, un Corp Emotional, un Corp Astral, un corp Mental, un corp Spiritual, un corp Cosmic si cel ultim numit Nirvana.

Pentru cei care vor sa citeasca in limba engleza un materiale despre cele 7 Corpuri click AICI

Aceste 7 corpuri sunt in legatura cu cele 7 chakre si in momentul in care ne trezim spiritual avem nevoie sa intram si sa ne purificam treptat si cronologic fiecare corp. Acest corpuri sunt interconectate insa noi nu suntem  mereu constienti de aceasta legatura.

Corpul fizic este puntea care uneste energia pamantului cu energia cerului si care ne dau vitalitate si forta. Energia se misca de sus in jos, de pe prima chakra spre a 7-tea si la fel si noi ne pornim calatoria si trezirea lor in aceasta ordine. De fiecare data cand ne aducem atentia si munca interioara la fiecare chakra si corp devenim mai plini de lumina si iubire.

Binenteles ca munca nu e niciodata terminata. Traim intr-o existenta lumeasca care ne aduce provocari si e necesar sa ne uitam continuu cu atentie la fiecare corp subtil si sa ne asiguram ca este curat si purificat.

chakra

Multi dintre noi ne preocupam de corpul fizic si vrem sa avem ce manca, ce bea, ce petrece si toate grijile ni se petrec in jurul corpului. Suntem ca niste bebelusi Mari care papam, dormim, ne ducem la baie si revenit. Si binenteles ca am adaugat si functia reproductiva. Credem ca nu exista altceva inafara de asta si trecem prin viata asa.

Daca avem un regim alimentar nesanatos corpul nostru va deveni greoi si nu vom putea sa ne descoperim si celelalte dimensiuni. Insa daca alegem sa facem detoxifiere, miscare fizica, meditatie si aducem un regim de mancare sanatos atunci corpul va deveni mai usor si noi vom incepe sa ne simtim EMOTIILE.

In momentul in care ne extindem intelesul incepem sa ne simtim emotiile care pot fi din prezent sau pot fi emotii care au fost blocate in corpul nostru. Corpul emotional stocheaza ca un aspirator experientele noastre pe care le-am catalogat negative de la cele mai mici varste sau pe care le-am mostenit de la parinti. Acest emotii raman in corp deformandu-l (umeri lasati, burta mare, probleme de coloana, sau mai departe cand este prea mult balastru emotional acesta iese afara din corp sub forma de boli).

tumblr_n6wsix11Af1tx2xm3o1_500

Ceea ce s-a intamplat acum 10 ani in familia ta sau relatia de cuplu te poate afecta si la nivel incostient te conduce si iti conditioneaza viata si experientele iar cand suntem in situatii asemanatoare acestea se reactiveaza.

Multe persoane care incep trezirea spirituala se simt coplesiti de aceste emotii si simt ca au deschis o cutie a Pandorei si ca devine foarte greu si mult. Insa la fel cum ne detoxifiem corpul fizic de depuneri asa e important sa facem si o purificare la nivel energetic, emotional. Inainte de a ne umple de lumina si a ne simti vii, e nevoie sa ne debarasam de emotii si experiente care ne afecteaza.

Nu exista emotii pozitive sau negative, exista doar emotii care au fost reprimate si neiubite. Aceasta doar vor sa fie vazute, recunoscute si iubite. Dupa acest moment ele se vor transforma in lectiile si intelepciune.

De aceea cand nu dorim sa ne purificam emotiile si sa iertam apar boli foarte grave precum Cancerul. Tot ce isi doresc acest corp emotional e sa lasam bagajul greu pe care il ducem.

Si pentru ca exista o legatura stransa intre ele: gasim si solutia si cauza. Cand corpul energetic e supraincarcat  determina boli sau alte probleme la nivel fizic pentru a trage un semnal de alarma ca e nevoie sa faci ceva. Felul in care ne putem curata corpul energetic de balastrul emotional e atunci cand revenim in corp, cand facem miscare, cand facem meditatii active, sport, dans, scuturare, masaje, detoxifiere. Activandu-ne corpul incepem sa simtim blocaje, sa le putem elibera si energia se misca.

7_1

Inainte de a dori sa ne iluminam, sa traim iubire pura si a trai la alte nivele spirituale e super important sa incepem cu baza.

Cu totii ne dorim sa putem fi conectati la Intuitia noastra, sa ne eliberam de tipare, sa fin in flow si iubire. Putem face asta cand ne purificam energia si devenim constienti de ceea ce am purtat cu noi.

In starea pura energia feminina, constienta te sustine sa-ti manifesti intentiile, sa te simti plina de energie si vitalitate, sa ai un corp sanatos, sa stralucesti, sa exprimi iubire, sa traiesti cu pasiune si sa traiesti o viata conectata la emotiile tale si drama free.

Te invit sa te conectzi cu corpul, cu emotiile tale, sa le aduci in constient si sa aducem Usor si Bucurie in Viata ta.

download (3)

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *