feminitate, Practici feminine, sexualitate

Orgasmul atât de simplu, totuși atât de rar

“ Multe femei nu cunosc si nu au simtit ce este orgasmul. Multi barbati nu stiu ce este un orgasm total. Multi dintre noi am atins un orgasm local, un orgasm localizat la nivel genital. Mici vibratii la nivel genital si apoi gata. Orgasmul total e atunci cand corpul tau se misca salbatic si tu te pierzi..E acel moment cand timpul sta in loc iar mintea ta nu mai functioneaza. Pentru cateva momente nu stii cine esti – asta este orgasmul total.

Atunci cand traiesti orgasmul: corpul tau, spiritul tau si mintea ta sunt implicate. Vibrezi cu totul, intreaga ta fiinta vibreaza de la degetele picioarelor pana in varful capului. Nu mai esti in control..pentru ca existenta a pus stapanire pe tine. E ca o transa, e ca o meditatie, e o moarte simbolica.” Osho

Energia sexuala contine energia creatoare. In momentul in care activezi aceasta energie poti aduce pe lume copii, poti sa iti activezi creativitatea si sa te lasi inspirata de a da viata viselor tale. Esti plina de viata, de energie si in flow cu viata.

Daca doresti sa te descoperi ca femeie si sa iti activezi energia sexuala iti recomand cursul OBLISS cu Layla Martin.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AsH9ATBS3SM]

Pana Luni te poti inscrie in acest curs cu Layla. Ai video-uri cu practici de activare, ai teme de casa si mai ales ai sansa sa iti dezvolti o relatie mai intima cu tine,sa te cunosti ca femeie.

image-3

Website OBLISS with Layla Martin

Poti de asemenea sa descarci ebook-ul gratuit WILD WOMEN

download

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *