Evenimente feminitate, Recomandări

De ce cursuri de Feminitate?

IMG_0641Acestea sunt întrebări ale cititoarelor și participantelor la evenimente de feminitate la care le-am răspuns aici pe site.

*** As dori tare mult sa particip insa mi se pare prea lunga perioada. Nu faceti poate un eveniment de cateva ore?

Dragele mele imi pare rau insa nu ofer pastile minune. Ceea ce s-a inpregnat in inconstientul tau timp de 20/30 sau 40 de ani si/sau a fost mostenit pe linie feminina, nu are cum sa fie transformat intr-un week-end. Ca nu suntem magicieni.

Energia feminina si femeia are nevoie:

– de spatiu in care sa se simta ocrotita si protejata

– de timp pentru a trece peste mecanismele de aparare si frica si a aduce in constient tipare vechi

– de rabdare pentru a aduce in constient ranile vechi

– de a fi vazuta in vulnerabilitatea ei cu fricile si partile luminoase

– de iubire si suport pentru a se transforma si maturiza

– de timp pentru ea pentru a intelege si integra ceea ce a primit, vazut, experimentat

Deci e nevoie de timp ca sa poti desface legaturile, experientele pe care le-ai pus in viata ta. Pe langa spatiul, libertatea, iubirea si ghidarea pe care o ofer Responsabilitatea si cresterea sunt in mainile tale. Te voi sustine si provoca insa nu voi face munca in locul tau pentru ca e imposibil. E viata ta si tu alegi cum vrei sa o traiesti si cat de frumoasa sa fie. Rolul tau e unul foarte activ in Transformarea ta.

527141_278145215625150_641953408_n

**** As dori sa particip insa cred ca pretul e exagerat. Nu imi permit.

In primul rand rand vreau sa iti amintesc ca investeti in tine si in cresterea ta.

Multi dintre noi nu avem nici o problema sa cheltuim bani in mall-uri pe haine scumpe doar ca sa dam bine insa cand vine vorba sa investim in noi avem dubii. Sau pe cafele, sandale, etc

Asa cum platesti pentru serviciu la un medic stomatolog, sau coach, etc asa e si aici. Si eu am investit bani si timp in formarea mea. Din experienta am vazut ca lumea care primeste moca nu apreciaza si nu valorifica procesul personal. Daca platesti sunt convinsa ca vei lua toate beneficiile si vei fi motivata si nu vei trage de timp ca oricum e moca.

Insa ce conteaza pentru mine e dorinta ta de crestere si dezvoltare. Poti sa ai bani sa participi insa sa nu vrei deloc sa te schimbi si sa cresti. Nu sunt interesata de astfel de persoane sa participie. Nu am nevoie de spectatori sau evaluatori.

Insa daca nu iti permiti sau daca vrei sa faci plata in rate te rog sa imi lasi un email la lia.bolte@yahoo.com si putem gasi o solutie.

10014706_797690843651468_6084533932819104849_n

*** Cum se desfasoara un eveniment de feminitate cu tine?

Angajamentul tau e primul lucru necesar. Ca viata ta sa fie diferita e important sa ai un rol Activ in viata ta.

Vom folosi meditatiile active, dansul, si alte exercitii care sa ne puna in contact cu parti din noi stiute si nestiute. Rolul celorlalte femei va fi sa iti ofere o oglinda a cine esti tu cu adevarat si sa te regasesti in povestile pe care cu toate le-am trait la un moment dat.

Vom lucra cu arhetipurile fetitei, adolescentei si mamei cu scopul de a maturiza si creste fetita care nu a primit tot ce a avut nevoie.

Vom activa prin dans arhetipurile femeii inocente, senzuale si inteleapta.

Vom invata practici taoiste de trezire si transformare a energiei sexuale: zambetul interior, microorbita cosmica, tehnici de respiratie

Vom activa intelepciunea feminina prin practicarea de mantre indiene.

Vom elibera corpul de traume, dureri, blocaje si vom trezi inteligenta spiritului prin meditatii active si  dansuri ecstatice.

Ne vom cunoaste si ne vom provoca iar la final vom fi sigur foarte diferite si prezente la noi si la darul nostru feminin.

create_thumb*** E nevoie de a avea experienta in meditatie sau sa fi participat la alte cursuri?

Poti participa fara sa ai nici o experienta. De multe ori persoanele care au mai participat cred ca deja stiu si nu se lasa in experienta.

Rolul meu e aici de a te sustine si de a-ti oferi cadrul ca tu sa descoperi si redescoperi. Si eu impreuna cu fiecare dintre voi voi descoperi parti noi despre mine, ma voi provoca si ma voi schimba.

Nu pretind in nici un fel ca sunt mai dezvoltata, invatata sau minunata decat voi. Frumusetea in cursurile de feminitate e ca ne imbogatim din ceea ce fiecare femeie aduce.

*** Va fi nevoie sa impartasim cu tot grupul experiente din trecut?

O sa ai ocazia sa impartasesti daca vrei si daca simti. Nu vei fi obligata sa impartasesti. Iar cateodata povestile nu prea conteaza iar repovestirea lor creaza mai multa durere. Insa ce avem nevoie e sa exprimam si sa lasam sa plece emotia care e blocata si care ne tine in loc.

Nu sunt interesata de a te face dependenta de cursurile mele si de aceea nu vreau sa creez mai multa durere. Ce ma intereseaza e sa ne dezvoltam capacitatea de a fi in momentul prezent…De a fi prezent la emotiile noastre si de a nu fi identificat cu emotiile. De a stii sa ne oferim spatiu noua insine si emotiilor pe care le traim. Acest lucru ne face sa fim conectati la noi si sa ne maturizam emotional, sa iesim din rolul de victima.

CircleOfWomen

*** De ce cursuri de Feminitate? Nu e posibil sa facem sesiuni private?

Am gasit in timp ca participand in procese de grup accelereaza cresterea si dezvoltarea mea prin faptul ca nu sunt singura care trece prin aceste intrebari dar si prin faptul ca celelalte femei sunt ca niste oglinzi a multor parti feminine din mine. Si ca e minunat sa putem creste impreuna, sa ne sustinem una pe alta. In munca in grup esti provocata sa te uiti la tine si ai timpul si spatiu sa faci asta.

Insa e pisobil sa nu fie ceea ce simti ca ai nevoie, si sunt enorm de multe metode, experiente sa te conectezi cu tine insati. Simte ce ai nevoie.

Si DA cursuri de feminitate pentru a te descoperi pe tine dincolo de ce crezi ca esti. Sa te confrunti si sa te decoperi, sa iti vezi Frumusetea si sa te Celebrezi.

*** De ce sa lucrezi cu Mine?

Nu sunt singura persoana care tine cursuri de feminitate in tara, nu sunt singura si nici prima si nici cea mai minunata. Nu sunt si nici nu pretind asta. Sunt o femeie in procesul meu de crestere. Am inceput dezvoltarea personala in 2006, sunt trainer acreditat din 2007. M-am facilitator acreditat Tao Tantra. Insa dincolo de cursuri si titluri care cred ca nu te fac cel mai bun facilitator depinde cine sunt eu ca om. Cred ca fiecare persoana cu care lucrez a venit pentru ca a rezonat cu cine sunt eu ca si Femeie si facilitator. Ai libertatea si responsabilitatea sa lucrezi cu persoanele cu care rezonezi.

Si pentru fiecare dintre noi exista oamenii potriviti care sa ne sustina cresterea sau sa ne apese butoanele. Ca participant esti responsabil sa filtrezi informatia, sa analizezi experienta si sa folosesti ceea ce ai tu nevoie.

logo-buc2

*Iar daca eu nu sunt persoana potrivita te voi indruma spre alte femei care daruiesc din cine sunt ele.

Cu drag de feminitate

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *