feminitate, Practici feminine, sexualitate

Puterea întâlnirilor de femei

Lia-Sanctuary-3230

„Cand femeile se trezesc, munti se misca din loc.” proverb chinezesc

Intalnirire de femei sunt un moment pentru a te reconecta cu energia feminina, un moment de a te reconecta cu starea de flow si iubire, un moment de a te echilibra, un moment de a vindeca parti din tine, un moment de a primi si a oferi suport, un moment de a fi vazuta. Un moment de a reveni Regina, Zeita, de a-ti recapata stralucirea si puterea inimii.

Fie ca se intampla la iarba verde, la o cafea, la un party, la o serata de feminitate sau intr-un workshop, Intalnirile de femei sunt esentiale pentru orice Femeie si pentru orice cuplu.

images

In cadrul intalnirilor de Femei care au Intentia de a Trezi constient energia feminina poti sa regasesti urmatoarele:

  1. Puterea femeilor impreuna – In intalnirile femeilor se face trecerea femei  de la competitie/barfa/frica la suport si iubire. Aceasta energie a femeilor aduce vindecare si armonie in lume.

2. Puterea ritualurilor – in aceste intalniri femeile sunt invitate in energia sacra a ritualurilor pentru a trezi aceasta energie sacra in ele insele. Se folosesc elemente sacre, intentii, rugaciuni, cantece sacre si ritualuri de intiere.

3. Puterea exercitiilor practice – experimentarea si exerxarea de exercitii practice pe care le poti folosi si dupa workshop pentru a te sustine in cresterea ta. Pot fi practici fizice, spirituale, exercitii pentru minte. Toate presupun experimentare practica.

4. Puterea Iubirii – in workshopuri se lucreaza in mici grupuri numite familii in care din pozitia de adult constient, femeile creaza un mediul prielnic de accepatre si iubire pentru vindecare. Daca nu am primit aceste lucruri ca si copii vom avea un gol emotional care poate fi vindecat.

HappyLiberation Day!

5. Puterea provocarii – acest proces presupune ati depasi limitele mintii, de ati descoperi credintele pe care le ai si cu care te limitezi in viata ta. Si cand ajungi sa faci inca un pas inafara zonei tale de comfort ai ajuns sa iti extinzi constiinta.

6. Puterea energiei Shakti – dincolo de energia haotica, plina de emotii a unei femei, exista in ea energia feminina constienta numita in mitologia indiana – Shakti. Fiecare femeie e o expresie unica a energiei Shakti si in acest cadru o vom explora.

7. Puterea energiei feminine si masculine dinauntrul unei Femei.  Fiecare femeie contine energie feminina si masculina, Anima si Animus. Pentru a fi un intreg echilibrat vom explora curgerea femininului si constiinta masculinului si vei invata cum sa iti oferi spatiu interior femeii din tine fara sa cauti inafara.

8. Puterea vindecatoare a spatiului sacru – Vom invata sa cream un spatiu sacru. Vei invata sa iti iei spatiu pentru tine si daca e nevoie sa iti definesti limite. Vom experimenta ce inseamna sa tinem spatiul energetic pentru noi si celelalte femei si magia a ceea ce se intampla cand o femeie se simte safe.

9. Puterea confidentialitatii –  e un spatiu sacru in care intentia este de a vindeca si a creste. Fiecare persoana va semna un contract de confidentialitate.

10. Puterea Onestitatii – faptul ca ne mintim pe noi insine despre ceea ce simtim si vrem nu ne duce tare departe. E spatiul in care ai sansa sa lasi masca jos si sa fii onesta cu tine insati despre care iti sunt nevoile, dorintele.

sisterhood-girl-groups

11. Puterea lacrimilor – in timp suprimam asa multe emotii care ne fac corpul sa se contracte. Cand incepem sa activam corpul fizic si cel energetic e posibil ca emotii blocate sa iasa la suprafata. Poate sa apara frica, furie, tristete si lacrimi. Tot ce au nevoie aceste emotii e sa fie vazute si iubite, aduse in lumina. Iar lacrimile vor aduce usurinta si vindecare.

12. Puterea imbratisarilor – Imbratisarile sunt benefice pentru ca elibereaza oxitocina si calmeaza sistemul nervos. Ofera energiei celeilalte persoane si ofera iubire copilului interior. Iar aici fiecare femeie e incurajata sa foloseasca aceasta forma de comunicare.

13. Puterea Rabdarii – energia feminina este precum apa: are nevoie de timp si foc pentru a fierbe. Rabdarea mai ales cu tine insati e practica.

14. Puterea Vulnerabilitatii – timp de multi ani ne-am suprimat emotiile si am devenit barbate pentru ca ne-a fost frica ca vom fi ranite sau judecate. E timpul sa regasim vulnerabilitatea care ne pune in legatura cu emotiile noastre si care e o mare calitate. Nu vei fi ranita insa atunci cand te vei deschide spre vulnerabilitatea ta vei fi o inspiratie pentru celelalte femei.

15. Puterea Oglindirii – cand ne intalnim cu alte femei ne onglidim in fetele, corpurile, frumusetea, povestile si durerile lor. Cateodata aceasta oglindire o sa aduca in tine sentimente contradictorii si vor fi oglindiri care te vor duce in trecut. E o sansa sa integrezi parti din tine, sa intelegi lucruri, sa oferi suport si prin iubirea pe care o oferi celorlalte femei sa te iubesti pe tine mai mult.

16. Puterea Procesului – Imagineaza-ti ca atunci cand esti intr-un workshop de feminitate e ca si cum ai fi intr-un parc de distractie. Caruselul te va duce in sus, in jos pana cand va ajunge sa se opreasca. Asa ca in timpul calatoriei/ procesului lasa judecatile, concluziile si lasa-te surprinsa. Orice workshop e un proces in continua miscare. Bucura-te de calatorie.

Thaiaa

17. Puterea Rezistentelor interioare – o sa gasesti in tine momente in care vrei sa renunti, in care crezi ca te-ai blocat, in care nu mai vrei, in care ti se pare ca e o prostie, in care vei vrea sa dormi. In acele momente Opreste-te si observa ce apare in tine: ce emotii, ce amintiri, cand s-a mai intamplat asta, cum te simti, ce strategie de exit ai: fuga sau tipete, de ce vrei sa fugi? Stai in acest moment prezent si lasa sa iasa la iveala ce e nevoie sa se vindece.

18. Puterea ciclurilor de viata – in fiecare grup o sa fie etape de dezvoltare diferite: Includere, Control, Deshidere, Inchidere. La inceput o sa fie ciudat, apoi o sa fie minunat si apoi va fi momentul de inchidere. Fiecare etapa va aduce emotii diferite. Fii constienta ca exista si ca sunt naturale.

19. Puterea Vocii tale – fiecare proces e unul care e creat de toti cei implicati. Ceea ce simti si vrei e important si poate acum e momentul sa iti exprimi adevarul. Vom deschide vocea prin mantre sacre, impartasiri.

20. Puterea Zeitelor – lucram cu simboluri feminine sacre indiene pentru a aduce in viata noastra aceste energii. Zeitele sunt exprimarea unor calitati si contin o energie sacra pentru ca au fost folosite de atatia ani in ritualuri, temple si religii.

21. Putearea Tacerii  – tindem sa pierdem multa energie prin vorbit fara sens, prin barfa, analiza. Va invit sa pastrati tacerea si sa lasati aceasta energia pe care nu ati risipit-o sa fie folosita in interior pentru cresterea voastra. De asemenea veti trai experiente noi pe care veti vrea sa le impartasiti cu altii. Cateodata e nevoie de asta insa ceodata e nevoie ca voi sa le pastrati secrete pentru a nu-si pierde puterea.

22. Puterea jurnalului – in timp ce pastrezi tacerea ai posibilitatea sa iti notezi experientele, gandurile, trairile intr-un jurnal. Lasa ca acest moment sa fie timpul tau de meditatie, de reflectie in care sufletul se lasa ghidat.

23. Puterea Diferentelor – fiecare femeie este diferita si frumoasa in unicitatea ei. Unele femei au mai multa energie de foc altele au mai multa energie de apa. Unele femei sunt blonde altele sunt satene. Unele femei sunt introvertite altele extrovertite. Procesul este de ati descoperi unicittatea si frumusetea ta in timp ce prin a fi cu alte femei diferite de tine iti echilibrezi parti din tine.

24. Puterea Bucurie – unde sunt femei e bucurie, celebrare si rasete. Si dupa cum stii e molipsitor..

25. Puterea Acceptarii si Iubirii – e usor sa fii empatica cu alte femei si sa gasesti iubire si acceptare fata de povestile si sufletelor lor. In acest proces ceva magic se intampla…ajungi sa te Iubesti pe tine pentru ca ai ajuns sa te vezi…Ai vazut Zeita din Tine.

Retreat de feminitate_

26. Puterea de a fi Salbatica si Sexy – intr-un spatiu in care te simti protejata si iubita, vei descoperi si focul salbatic din tine. Si fiind acceptat si incurajat de alte femei it will get wild!

27. Puterea suportului – atunci cand renuntam la competitia dintre femei ramane suportul pe care ni-l oferim una alteia pentru a ne vindeca/ maturiza si a ne gasi Puterea Interioara. Si ne vom sustine impreuna si apoi alte femei in aceasta crestere.

28. Puterea Ta Interioara – Fiecare femeie este importanta in acest proces si va primi toata atentia/ iubirea/ prezenta de care are nevoie pentru a se simti safe sa impartaseasca, sa exploreze in tinerior, sa creasca, sa straluceasca.

29. Puterea Abandonului – vom exerxa o calitate feminina…cea de a abandona in necunoscut si in mister…de a avea incredere in intuitia noastra si a face alegeri din spatiu asta…de a ne abandona unei forte mai puternice decat noi..

30. Puterea de a Primi – nu e usor sa primit, sa credem ce avem nevoie…insa vom experiemnta ce inseamna sa primim neconditionat si vom vindeca parti din noi..

31. Puterea femeilor impreuna. Nu esti singura si te poti bucura de compania, sfaturile si imbratisarile, iubirea si acceptarea altor femei.

Thailanda

504_1

IMG-20190521-WA0014

DSC01083

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *