feminitate, Practici feminine, sexualitate

Meditația celor 6 Sunete Vindecătoare

Corpul uman este format 80% din apa motiv pentru care este afectat de conditiile exterioare, de vreme, de calitatea mancarii, de obiceiurile pe care le avem, cat si de emotiile, gandurie pe care le repetam. Toate acestea ne afecteaza in primul rand corpul, care ne afecteaza emotiile, care ne afecteaza conectarea cu noi insane.

color-and-sound-healing

Sase sunete vindecatoare

În medicina tradițională chineză sunt multe metode minunate de vindecare și menținere a sănătății, iar una dintre aceste metode străvechi este și cea numită „Cele șase sunete vindecătoare”. Ceea ce au descoperit vechii chinezi este faptul că indiferent ce limbă vorbesc oamenii, în anumite situații ei emit aceleși sunete.

Fiecare dintre cele cinci organe vitale are asociat un anumit sunet, așa cum are asociată și o emoție specifică. Cele cinci organe vitale sunt: inima, plămânii, ficatul, rinichii și splina. În afară de sunetele asociate lor, mai există încă un sunet, care corespunde tuturor organelor în sensul că armonizează interacția dintre ele. Acesta este al șase-lea sunet, care completează setul sunetelor vindecătoare.

De câte ori expirăm și emitem unul din aceste șase sunete, are loc o curățare, eliminând energia care stagnează la nivelul organului respectiv. Aceasta are un efect puternic de liniștire și de purificare care de fapt ajută la detoxifierea organelor și la întărirea lor.

Această tehnică a devenit cunoscută datorită puterii ei de vindecare a numeroase afecțiuni printre care: diferite afecțiuni coronariene, hiper și hipotensiunea, enterogastritele, hepatita, bronșita, diabetul, nevroza, dischinezia biliară, probleme menstruale și de menopauză. S-au obținut rezultate bune chiar și în unele forme de cancer.

Exact cum ne curățăm casa așa ar trebui să ne curățăm  și corpul de toxine stagnante, de emoții care nu ne mai folosesc.

Aceasta este o meditatie foarte utila atunci cand facem practica cu oul de jad pentru că ne calmează sistemul nervos si ne curăță de ganduri. Femeile care practică această meditație pot deveni mult mai sensibilie și deschise energetic. (furia, agitatia si frica sunt eliminate din corp)

Atâta timp cât multe dintre afecțiunile din zilele noastre sunt datorate stresului, dietei neadecvate, hranei plină de chimicale și excesului de muncă, această tehnică poate fi într-adevăr un ajutor neprețuit, care poate schimba viața celor care o practică, ajutându-i să-și recapete și să-și mențină sănătatea.

Emiterea sunetelor este coordonată și cu anumite mișcări ușoare, ceea ce sporește efectul acestora. Aceste sunete mai sunt cunoscute și ca tehnica respirației vibratorii. Întrucât tot ceea există  vibrează cu o anumită frecvență, cele sașe sunete sunt o aplicație bazată pe principiul rezonanței.

Aceasta este principiul din spatele celor șase sunete vindecătoare pe care chinezii l-au descoperit de milenii și folosit în practicile energetice pentru restabilirea și menținerea sănătății. Ei au știut că emiterea acestor sunete simple va avea ca efect  purificarea organismului de excesul de energie care a cauzează boala.

six_healing_sounds-bht*********

Inainte de a începe meditația:

Crează un spațiu sacru conectându-te la energia pământului și a cerurilor. Ridică mâinile si primește energia cerului chemând divinul pentru a crea un spațiu sacru pentru a elimina ceea ce nu îți mai servește.

Pune mâinile pe pământ si conectează-te cu energia lui, cu puterea de a prelua orice emoție și de a o transforma în viață.

Zâmbește corpului și organelor tale multumindu-le pentru rolul activ care îl au in viața ta.

Primul sunet de vindecare a plămânilor

Al doilea sunet de vindecare al rinichilor

Al treilea sunet de vindecare al ficatului

Al patrulea sunet de vindecare a inimii

Al cincilea sunet de vindecare a splinei

Sunetul al sasea de echilibrare

Cele şase sunete cosmice vindecătoare sunt fundamentale pentru transformarea emoţiilor negative în emoţii pozitive. Ea ajută la regăsirea unui nivel energetic superior, la echilibrarea şi curăţarea organelor interne.

Pe măsură ce exersezi tehnica, simţi cum organele interne se relaxează, îşi revin la o stare mai bună şi, la sfârşitul tehnicii, te simţi relaxata, în tăcere și bine cu tine.

Sunetele vindecătoare activează curgerea energiei Qi prin corp, elimină energiile şi emoţiile negative, lăsând loc sănătăţii şi virtuţilor (energiilor pozitive asociate fiecarui organ în parte).

Folosită ca o practică de prevenire a stresului şi bolilor, această tehnică te ajută să te conectezi cu tine și să te echilibrezi.

Cu drag de feminitate

flordodia_florAUrmătorul eveniment de Feminitate decembrie 2016 la Bucuresti:

logo-buc

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *