feminitate, Practici feminine

Ritual de Lună Plină

images (18)

Luna este simbolul energiei Feminine, a energiei Shakti iar Luna Plină este momentul in care această energie este amplificată la cote maxime. Este un timp cu multă energie creativă, un timp pentru Acțiuni, în care putem renunța la ceea ce nu ne mai servește în viață și putem manifesta lucruri pe care le dorim.

Energia de Lună Plină este puternică și intensă multe persoane având probleme cu somnul sau stări de agitație. Se pot întâmpla multe certuri și conflicte.

Insă putem învăța cum sa folosim Energia de Lună Plină in favoarea noastră. Daca te simți slăbită și fără energie a sta sub Lumina lunii pline te poți încărca cu energie feminină.

Ritual de Luna Plina

Luna Plină e un timp să ne deschidem mintea, corpul si sufletul pentru a primi această energiei puternică și să primim  posibilitățile infinite care sunt disponibile. E o oportunitate să de curățăm de energia negativă, să renunțăm la povești vechi.

Vă propun un ritual de Curățare Energetică și Manifestare a Realității pe care o dorești.

O să ai nevoie de:

 • lumănâri
 • hârtie și pix
 • 2 boluri
 • apă
 • prosop
 • eventual ou de jad
 1. Poartă haine albe. Albul te susține să atragi mai multă energie de la lună.
 2. Curață locul cu o rugăciune, binecuvântare, mantră, etc. Invită ghizii, îngerii, maeștri, spiritele naturii etc
 3. Curăță-ți câmpul energetic.  Dacă ești afară sub lumina lunii, inchide ochii și respiră profund lasându-te spălată de lumina aurie a lunii. Dacă ești în interior inchide ochii, respiră ușor și imaginează-te sub o cascadă cu apă argintie care te spală și te curăță de gânduri, energii negative și orice nu îți mai este de folos.
 4. Crează un spațiu sacru cu lumânări, flori, cristale, mandale, pene, uleiuri, poze, bețișoare parfumate și alte obiecte sacre. Pune pe fundal muzică de relaxare. Fă acest lucru dintr-un spațiu de iubire.
 5. Pune apă în unul din boluri și niște petale de flori. Pregătește lângă tine o lumânare, propul și  și celălalt bol gol.
 6. Inchide ochii și repiră conectat in abdomen. Ia coala de hârtie și scrie care sunt lucrurile/ relațiile/ situațiile/ credințele limitative/ dramele/ legături toxice/ adicții alimentare etc la care Vrei să renunți, care nu îți mai servesc. Când ai terminat poți pune data și te poți semna.
 7. Citeste cu voce tare ce ai scris pe hartie. Setează-ți intenția să renunti  la toate astea. După ce ai terminat de citit spune cu voce tare: Acum le dau voie ă  plece si PLEACă! Aho
 8. Lasă un colț al hîrtie să se aprindă la focul lumânării pune hârtia în bolul gol. Te poți uita cum ard toate lucrurile negative la care ai renunțat.
 9. În bolul cu apă îți vei spăla mâinile ca simbol de curățare de vechi .
 10. Inchide ochii și stai in liniște respirând ușor pentru cateva minute.
 11. Cu ochii închiși imaginează-ți cum ar fi viața ta Extraordinară, pe care o meriți, traită in curgere, abundență. Imaginează-ți cum ar fi dacă ai avea o baghetă magică. Unde ai locui, cum te-ai îmbrăca, cum ti-ai petrece zilele, unde ai călători,ce iubit ai avea, etc Nu există limite să îți imaginezi o viață trăită în abundență, bucurie și joacă.
 12. Întreabă-te ce calitate sau calități ai nevoie să dezvolți pentru a face acest vis posibil si lasă intuiția să îți ofere răspunsuri.
 13. După ce ai primi răspunsul poți deschide ochii și poți scrie pe o coala de hârtie.
 14. Cu mâinile la piept mulțumește Lunii Pline pentru energia ei, pentru puterea pe care o aduce în fiecare lună și pentru această oportunitate de a crea și a renunța la ce nu ne mai servește.
 15. Pune hârtia cu rândurile scrise aproape de geam pentru a fi inundate de lumina lunii.

Observații:

 • Dacă ai un Ou de Jad acesta este momentul ideal pentru a-l încărca cu energie feminină. Lasă-l sub lumina Lunii Pline.
 • Poți face acest ritual singură sau cu alte femei

Să ai o Lună Plină cu conștientizări, renunțare la vechi și Manifestare Conștientă. Nu uita că noi ne creem realitatea prin ce credem că e posibil să se întâmple în viața noastră. 

flordodia_florA

Cu drag de feminitate

Trimite-i unei prietene

7 thoughts on “Ritual de Lună Plină”

 1. Pingback: Cum să îți încarci oul de jad la Lună Plină | Femeia Trezită

 2. In primele randuri scrie ca hartia pe care scrii ce nu itiplace la viata ta o arzi, si la sfarsit spui ca punem hartia la geam, la lumina lunii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *