Practici feminine

Ritual de Lună Nouă

Feminitate

 Luna Nouă marchează momentul de început a unui nou ciclu a lunii și simbolic a unei noi etape în viața noastră. În această perioadă (2 zile înainte și 2 zile după, energia lunii este în punctul zero, total receptivă și plină de potențial). Luna Nouă este momentul ideal pentru a seta intenții, pentru a ne conecta cu visele si dorințele inimii noastre, pentru a ne clarifica ceea ce dorim în viața noastră.

Tot ce începem ca proiecte în această perioadă are șanse mari de reușită așa că hai să Alegem conștient. De exemplu, fermierii erau conștienți de importanța cultivării în funcție de ciclurile lunii și că ceea ce sădeau în perioada Lunii Noi se concretizau în culturi mult mai bogate.

Exercitii de Luna Noua pentru a Manifesta Abundenta in viata ta…in relatii, munca, iubire, 

2484740_orig

Luna este principiul Feminin și fiecare femeie este influențată de mișcările lunii. Luna ne influențează emoțiile, gândurile, somnul, menstruația, curgerea energiei. Și atunci când știm cum să folosim energia lunii viața se transformă într-o curgere și manifestarea a ceea ce suntem și ne dorim.

Luna Nouă reprezintă momentul perfect în care poți iniția o acțiune cu mintea limpede, poți da naștere unor intenții care să se materializeze până în răstimpul apariției Lunii Pline. Poți compara acest ciclu cu expansiunea și centrarea energiei care se întâmplă nu doar în natură, ci și în noi și cu noi.

Thaiaa

Luna Nouă este o bună perioadă pentru a sădi noi idei și intenții. Acum este momentul pentru a-ți manifesta toate dorințele, obiectivele, atât pe durată scurtă, cât și lungă. Ține minte că tot ce înseamnă cuvinte și gânduri reprezintă vibrații, așa că orice intenție mai ales dacă este extrem de importantă. Nu degeaba se spune să ai grijă ce-ți dorești, pentru că s-ar putea să primești.

600_358570442Ritual de Lună Nouă.

Vei avea nevoie de un caiet, pix, lumânări și obiecte pentru altar.

Pentru că această Lună Nouă pune accentul pe relații te poți concentra și tu în ritual pe acest domeniu.

Cum e relația cu Tine? Ce vrei să manifești nou aici?

Cum sunt relațiile tale? – de cuplu, familie, muncă, prietenie.

 1. Găsește un loc liniștit unde te poți retrage.  Crează o atmosfera relaxantă cu MUZICA pentru lună nouă AICI
 2. Curață locul cu o rugăciune, binecuvântare, mantră, etc. Invită ghizii, îngerii, maeștri, spiritele naturii etc
 3. Curăță-ți câmpul energetic.  Poți face o baie cu sare pentru a-ți curăța câmpul energetic sau poți inchide ochii, respira ușor. Poți ridica mâinile spre cer și cere a fi curățată cu energie divină de gânduri, energii negative și orice nu îți mai este de folos.
 4. Crează un spațiu sacru cu lumânări, flori, cristale, mandale, pene, uleiuri, poze, bețișoare parfumate și alte obiecte sacre. Pune pe fundal muzică de relaxare. Fă acest lucru dintr-un spațiu de iubire.
 5. Inchide ochii și repiră conectat in abdomen timp de 5 minute pentru a te aduce Aici și Acum.
 6. Ia caietul și scrie cateva din lucrurile/ persoanele/ situațiile pentru care ești recunoscătoare în viața ta. Numără binecuvântările.
 7. Apoi scrie dintr-un spațiu al inimii și al sufletului:****• Ce îmi doresc cu adevărat Acum în viața mea? Ce este cu adevărat important? Ce proiecte noi vrei să începi?• Cum aș vrea viața mea să fie? casă, relații, fel de a fi, stil de viață, carieră, expresie a sinelui, etc• Ce schimbări aș dori în viața mea?Notă:*Unele intenții, dorințe se îndeplinesc foarte repede în timp ce unele au nevoie de timp. Abundența este disponibilă pentru noi MEREU: ține de noi să credem că merităm să primim, să ne deschidem și să ne dăm voie să fim fericiți.*Intențiile/ visele și dorințele se îndeplinesc atunci când sunt clare. Atunci când pui pe hârtie intențiile încearcă să fii cât de clară și concret posibil. Ce vrei, când vrei, cum vrei, cum te va face să te simți.*Atunci când scrii asigură-te ca acestea nu vin din minte ci vin din inimă. Sunt dorințe și intenții pentru tine pentru a te face fericită.*A Simți intențiile. „Nu e vorba doar despre cât de clar și precise îți sunt visele. Trebuie să le simți. Să te simți ca și cum le ai deja în viața ta. Doar atunci universul poate complota cu noi pentru a ne ajuta să le manifestăm”. (Paolo Coelho – Alchimistul).*Folosește modul prezent atunci când scrii. Cea mai mare greșeală e să scrii – imi doresc să.. aș vrea să… pentru că vrei manifesta a-ți dori mereu sau a vrea mereu. Poti folosi termeni pentru intențiile/visele/dorințele tale precum Aleg, Sunt, Am, Trăiesc, etc*Ești responsabilă pentru ceea ce creezi. Fiecare intenție conține putere și o cerere către univers de manifestare. Co-crează Conștient cu Universul, pune pe hârtie doar ceea ce Îți dorești în viața ta!
 8. Citeste cu voce tare ce ai scris pe hartie. Visele sunt mari așa că dă-ți voie să pui pe hârtie lucruri care își fac sulfetul să tresare de bucurie chiar dacă mintea crede că e prea mult.. După ce ai terminat de citit spune cu voce tare: Îmi dau voie să primesc abundența universului. Accept aceste lucruri noi în viața mea sau altceva care este pentru binele meu suprem și a celor implicați” Aho
 9. Inchide ochii și stai in liniște respirând ușor pentru cateva minute.
 10. Cu ochii închiși imaginează-ți cum ar fi viața ta Extraordinară, pe care o meriți, traită in curgere, abundență. Imaginează-ți cum ar fi dacă ai avea o baghetă magică. Unde ai locui, cum te-ai îmbrăca, cum ti-ai petrece zilele, unde ai călători,ce iubit ai avea, etc Nu există limite să îți imaginezi o viață trăită în abundență, bucurie și joacă.
 11. Cu mâinile la piept mulțumește Lunii Noi pentru energia ei, pentru puterea pe care o aduce în fiecare lună și pentru această oportunitate de a crea și manifesta ceea ce îți dorești.
 12. Lasă hârtia la altar înconjurată de cristale și lumânări.

Retreat de feminitate_

 

Cu drag de feminitate

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *