feminitate, oul de jad, Practici feminine

Calitățile oului din Cuarț Roz

pink_quartz_headerCuartul roz este asociat cu elementul Apa si cu planeta Venus.

Scopuri principale: iubire, dragoste, calm, protectie

Proprietati Cuart Roz
– promovează toate tipurile de dragoste, este o piatră a iubirii pure;
– aduce dragoste, prietenie şi fericire; Incurajeaza dragostea de sine;
– reduce stresul, depresia, frica, regretele, resentimentele, furia, eşecul, gelozia şi vinovăţia; Scapa de singuratate;  Promoveaza iertarea; Ofera pace interioara
– aduce echilibru la nivel emoţional şi calmează; Vindeca corpul emotional;
– atrage dragostea şi conferă frumuseţe interioară şi exterioară;
– aduce linişte, bunătate, respect de sine, capacitatea de a ierta, toleranţă, căldură, generozitate, compasiune şi bucurie de a trăi;
– ajută la exprimarea emoţiilor şi măreşte capacitatea de comunicare;
– înlătură gândurile şi energiile negative şi măreşte fidelitatea;
– calmează ieşirile temperamentale şi echilibrează la nivel emoţional şi sexual;
– creşte iubirea maternă;
– aduce bunătate, linişte sufletească şi atrage persoane bune în preajma noastră;
– stimulează creativitatea, talentele artistice şi deschide interesul pentru artă;
– protejează îndrăgostiţii, copiii şi părinţii;
– chakre: 3, 4, 6, 7 (Manipura, Anahata, Ajna, Sahasrara);
– Recomandabil celor care au nevoie de o mai bună disciplină sau celor care nu au curajul de a-şi asuma responsabilităţi.

Este de mare folos în perioade cu tulburări emoţionale: divorţ, eşecuri, necazuri.

Este o piatra care purifica, deschide inima si va ajuta sa atrageti dragostea. Restabileaste increderea si armonia in relatiile existente si incurajeaza dragostea.

full_size
Are un puternic efect calmant si linistitor, fiind benefic in caz de traume. Intensifica empatia si sensibilitatea, intareste afirmatiile pozitive, pune in valoare intentia si inlesneste receptivitatea la orice tip de frumusete.

***
Cuartul Roz are un puternic rol protector si absoarbe energia negativa, transformand-o in vibratii afectuoase. Fiind o piatra a iubirii pure, acesta protejeaza indragostitii, viata de cuplu, iubirea adevarata dar si copiii si parintii.

**
Atenueaza tristetea, favorizeaza iertarea de sine si acceptarea. Confera liniste si fericire, frumusete interioara si exterioara, facilitand iubirea materna si fidelitatea.
Stimuleaza capacitatea de exprimare a sentimentelor, cumonicarea si atrage langa purtator persoane bune. Este o piatra recomandata artistilor pentru ca sporeste creativitatea si talentele artistice.

**
Reduce stresul si depresia, fiind recomandat persoanelor care trec printr-o perioada de stres emotional.

Ajuta la curatarea emotiilor negative precum gelozie, furie si frica si elibereaza de traume fizice. Restabileşte încrederea şi armonia în relaţiile existente şi încurajează dragostea necondiţionată.

Vindecător rafinat, eliberează emoţiile neexprimate şi supărarea şi modifică condiţionarea emoţionalâ care nu mai corespunde. Calmează durerea interiorizată şi vindecă carenţele afective. Dacă nu aţi primit niciodată dragoste, acest cristal vă deschide inima, făcându-vă receptivi. Dacă aţi iubit şi pierdut această dragoste, cuarţul roz atenuează tristeţea. Vă învaţă cum să vă iubiţi pe voi înşivă, lucru foarte important dacă v-aţi crezut incapabili de acest sentiment. Nu puteţi accepta iubirea semenilor, nici să-i iubiţi, dacă nu vă iubiţi pe voi înşivă. Favorizează iertarea de sine şi acceptarea, invocă încrederea în sine şi conştiinţa propriei sale valori.

Piatră a iubirii necondiţionate şi a păcii infinite, este cristalul cel mai important pentru inimă şi chakra inimii, care vă învaţă veritabila esenţă a iubirii. Purifică şi deschide inima pe toate planurile, induce o vindecare interioară profundă şi dragostea de sine.

Efecte:

 • Fiind un cristal al inimii, acesta are un benefic rol protector asupra inimii si asistemului circulator.
 • Protejeaza impotriva fricii, vindeca ranile sufletesti, stimuleaza iubirea
 • Plasarea unui cuart roz sub perna va aduce un somn linistit si inspiratie creatoare.
 • Cuartul roz este adesea folosit intr-un ritual de baie pentru eliberarea negativitatii si promovarea calmului si a starii de bine.
 • Daca prevedeti o discutie incinsa, sau luati parte la o actiune stresanta, cum ar fi o intalnire de afaceri, poate fi util sa purtati o bucata de cuart roz cu dumneavoastra. Este important sa-l incarcati inainte cu intentia de a ramane calm si atent, si sa-l curatati de negativitate dupa.
 • Sustine fertilitatea si protejeaza viitoarele mamici.
 • Plasat pe timus ajuta la vindecarea afectiunilor pieptului si a plamanilor.
 • Trateaza rinichii, suprarenalele, atenuează ameţeala, trateaza arsurile, basicile, ingrijeste tenul, ajuta la regenerarea tesuturilor, echilibreaza activitatea ficatului si regleaza problemele sexuale.
 • Elimină impurităţile din fluidele corporale. Plasat pe timus, vindecă afecţiunile pieptului şi ale plămânilor.
 • Util în bolile de leucemie, Alzheimer, Parkinson şi demenţa senilă.
 • Echilibrează energiile yin şi yang;
 • Previne entorsele şi ajută la scăderea în greutate
 • Reglează problemele sexuale, chilibrează activitatea organelor genitale
 • Reduce migrenele;
 • Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia,
 • Aduce echilibru la nivel emotional, calmeaza
 • Atrage dragostea, confera frumusete interioara si exterioara
 • Aduce liniste, bunatate, respect de sine, capacitatea de a ierta, caldura, toleranta, generozitate, compasiune, bucurie de a trai
 • Ajuta la exprimarea emotiilor Mareste capacitatea de comunicare
 • Inlatura gandurile si energiile negative
 • Mareste fidelitatea
 • Calmeaza iesirile temperamentale
 • Echilibreaza la nivel emotional si sexual
 • Mareste iubirea materna
 • Aduce bunatate, liniste sufleteasca
 • Atrage persoane bune in preajma noastra

Considerat ca fiind piatra zeitei Venus, cuartul roz este folosit in ameliorarea suferintelor din dragoste, fiind potrivit tuturor tipurilor de probleme emotionale. Ne ajuta sa depasim traume din trecut trezind in noi sentimentul iubirii neconditionate. Acest cristal linisteste si calmeaza, amplifica iubirea si vindeca, aduce seninatate sufleteasca si emotionala, claritate, echilibru si pace.

Sunt cristalele noilor inceputuri in relatii aducand fericire si calm. Purtat in timpul noptii, va ajuta sa aveti un somn linistit si sa primiti inspiratie creativa.

cuart-mare

Purificare:

Piatra se descărcă în apă. Trebuie curăţat şi reîncărcat des, mai ales cand isi schimba culoarea sau cand il simtiti incarcat.

Pentru a va curata sau incarca cuartul roz puteti sa folositi apa precum apa de robinet purificata, apa de izvor. Alta modalitate de a curata si incarca un cuart roz este sa-l lasati peste noapte la lumina lunii pline. Plasati-l in lumina directa a lunii, fie afara, fie pe un pervaz de geam.

Folosirea energiei este foarte eficienta, Reiki si Chi Universal lucrand foarte bine atunci cand sunteti armonizati cu ele. In general, pur si simplu directionati energia catre piatra, pana cand simtiti ca aceasta este purificata. Tineti piatra intre maini in timp ce directionati energia sau transmiteti un suvoi de lumina spirituala catre ea. Folositi, dupa intuitie, energii constiente si astfel puteti adauga cristalului capacitatea de a se auto-purifica.

Energia este folosita de asemenea pentru a incarca pietrele, facandu-le sa-si mareasca abilitatile naturale. Printr-o intentie bine definita si concentrare, fara a avea nici un dubiu asupra puterii de purificare a cristalelor, tineti piatra intre maini sau palme sau pur si simplu atingeti-o cu mainile si concentrati-va asupra purificarii acesteia. Pentru majoritatea pietrelor, cateva minute sunt suficiente. Puterea intentiei este totodata utilizata pentru aplicarea unui strat protector in jurul pietrei ce nu doriti a o purifica, ci doar a preveni disiparea energiei sale.

Cristalul poate fi purificat prin reiki sau prin bioenergie, dupa ce a fost în prealabil spalat sub jet de apa.

Contraindicaţii la purificare:
– nu utilizaţi curăţarea cu aburi; Nu puneti oul de cuart in apa care fierbe sau foarte fierbinte. Puteti astepta ca apa sa se raceasca.

– nu expuneţi cuarţul roz la acţiunea directă a căldurii sau razelor solare (excepţie făcând perioadele scurte de încărcare) pentru ca isi pierde din putere.

– nu purificati cuartul roz in apa cu sare sau sare pentru ca se poate eroda sau crapa.

Pentru comenzi ou cuart roz marime M sau S acceseaza sectiunea MAGAZIN

Ca sa aflii mai multe detalii despre proprietatile altor cristale si Oua Yoni AICI

Cu drag de feminitate

Resurse:

http://www.glaremagazine.ro/

http://cristale.gstones.net

http://adisandu.ro/

https://tiganusionutz.wordpress.com/

http://acvaria.com

http://astrologykom.blogspot.ro/ 

Trimite-i unei prietene

1 thought on “Calitățile oului din Cuarț Roz”

 1. Pingback: Practica taoista cu oul de jad: arma feminină secretă | Femeia Trezită

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *