Guest post, Relații de cuplu

Strategia Bărbatului Șobolan

Despre Femeile si Strategia Barbatului Sobolan am scris si aici primul ARTICOL

1. Strategia, manevrele si obiectivele sobolanului

Calea „sobolanului” (a bărbatului cu caracter de şobolan) fiind una nenaturala, una impotriva simtirii, presupune o abordare mentala a situatiei deci aflata in competentele distinctive ale masculinului.

Iar rezultatul este o strategie de dezechilibrare si devitalizare a femeii destinata sa o faca slaba si controlabila.

Solutia este simpla.

Ea presupune plantarea in psihicul femeii a unor perspective si convingeri care intretin un conflict imposibil de solutionat.

Pt asta denaturezi o minte si o pui in conflict cu structura energetica sexuala mult mai puternica decat mintea.
O minte naiva inconstienta de limitele si competentele ei va incerca sa elimine aspecte ale sexualitatii pe care nici macar nu le intelege. (Cat de naiv trebuie sa fi ca sa vrei sa controlezi ceva ce nu intelegi?. Naivitatea asta devine astfel foarte importanta ca toata strategia sa functioneze)
In acest context tot ce poate face mintea este sa deregleze aceasta energie, cu consecinte nefericite si dureroase. Astfel, orice succes al mintii, este unul cu consecinte mai grave pt fiinta care o serveste, decat falsa problema care incearca sa o rezolve, (nemultumirea fata de functionarea mecanismului sexual). Situatia asta epuizeaza si creeaza tot mai multa confuzie.

teaching_religion_by_gunsmithcat-d5kghh6

In acest sens, barbatul a  stigmatizat cu un discurs ipocrit si ispretuitor natura profund sexuala a femeii, facand-o sa para ceva murdar, nepotrivit si condamnabil.

Pentru a fi convingatori in demersul lor de demonizare a sexualitatii, au folosit autoritatea sistemelor religioase si morale si au investit enorm in promovarea acestor perspective ca adevar.

Au numit „curvă” orice femeie care-si traia si manifesta liber si natural energia sexuala. Au discreditat-o public cu un discurs dispretuitor.

De ochii lumii si pentru ca intreaga strategie sa nu para ridicol de suspecta, sexualitatea a trebuit demonizata in totalitate dar scopul evident era presiunea asupra femeii, intrucat barbatul nu a fost acuzat sau pedepsit cu adevarat vreodata pentru sexualitatea lui, oricat de denaturata sau imorala era.

Dimpotriva, toti masculii sexosi erau tare mandri de ei înşişi pentru diversitatea optiunilor lor sexuale. Lucru deloc  condamnabil.

Insa daca optiunile lor relationale cu sexul opus nu ar fi fost rezultatul manipularii, ci al conexiunii, situatia lor ar fi admirabila.

Condamnabila este doar perfidia cu care-si protejau interesele sexuale, in timp ce le ignorau  pe cele ale femeii, cautand sa-i restranga orice optiune sau libertate sexuala. Au facut astfel din natura intens erotica a femeii, care este chiar expresia vitalitatii umane, ceva ce se cerea exorcizat.

In felul acesta ajung femeile pe o directie in care se autosaboteaza, incercand  sa-si exorcizeze propria putere si sursa de echilibru (sexualitatea). Inteligent , nu-i aşa ?

Scopul final este ca femeile sa fie marginalizate si agasate social de către armata de inconstieti perfect programati sa le dispretuiasca daca-si asuma libertatea sexuala, ori sa se consume intr-o vinovatie cronica pentru sexualitatea lor puternica daca subscriu ’’valorilor’’ (nonvalorilor) induse.

CONTINUAREA AICI

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *