Practici feminine

Practica taoistă cu oul de jad: arma feminină secretă

Uterul și vaginul nostru sunt sanctuarul nostru intern, un loc pentru a ne accesa înțelepciunea și puterea noastre. Cu toții venim din acest loc magic și profund.

Și totuși, în general, nu ne onorăm acest loc sacru, cele mai multe dintre noi ne folosim pântecele pe post de coșuri de gunoi psihic, aruncând acolo emoțiile pe care nu suntem dispuse să le simțim sau să le înfruntăm.

_DSC1224

E nevoie de curaj pentru a alege să ne reconectăm cu noi înșine, să ne onorăm și să ne sărbătorim pe noi înșine ca ființe sexuale. Te admir dacă citești aceste rânduri, pentru mine înseamă că deja ai început să faci pași pentru a-ți întruchipa profunzimea esenței tale feminine.

491095a0-52d1-40ae-a6a6-c4a2a45a83ceVreau să-ți împărtășesc una din practicile mele feminine îndrăgite – Practica cu Oul de Jad.

Practica pentru întărirea vaginului a apărut în China antică. Pentru mult timp a fost o practică secretă, disponibilă doar membrilor familiei regale. Din vremuri străvechi aceste practici erau folosite pentru îmbunătățirea sănătății fizice și spirituale a femeii.

Aceste ouă sunt numite adesea ouă Yoni.

În sanscrită termenul Yoni înseamnă „templu sacru” și este folosit pentru a face referire la vaginul unei femei. Cum te-ai simți ca vaginul tău să fie denumit templu sacru? Pariez că ți-ar plăcea.

Oul este un instrument extraordinar care ajută la tonifierea abdomenului inferior și întărirea mușchilor diafragmelor pelviană și urogenitală, care au rol de planșeu pentru toate organele noastre vitale. Când sunt puternici, acești mușchi împiedică scurgerea foței noastre vitale și a energiei sexuale și ne ajută să o ținem sub control.

Nu pot să-ți promit că vei putea să joci ping-pong cu vaginul, dar e posibil ca rezultatele să fie destul de uimitoare.

 
Practica oului vaginal ajută de asemenea la:

• Intensificarea percepției vaginilui tău, control asupra mușschilor vaginali,

• Trezirea energiei creative, pasiunii și libidoului,

• A deveni MULT mai orgasmică,

• Obținerea controlului asupra perineului și a tuturor grupelor musculare ale planșeului pelvin,

• A oferi multă plăcere bărbatului tău și a-l ajuta cu controlul ejaculării,

• Armonizarea emoțiilor și vindecarea relației cu intimitatea și sexualitatea,

• Reducerea PMS (sindrom premenstrual), crampelor menstruale și disconfortului sânilor,

• Reducerea simptomelor menopauzei prin creșterea lubrifierii vaginale și echilibrarea nivelelor estrogenului,

• Depășirea experiențelor traumatice ale abuzului sexual.

 

Sănătatea pelvisului și a vaginului. Antrenament

E posibil să cazi în extremă cu folosirea oului vaginal. Prea multă practică sau prea multă intensitate concentrată să creezi tonus muscular poate de fapt să fie contrar efectului dorit de mai multă „strâmtoare vaginală”. Scopul este de a ne face vaginul frumos, flexibil și tonifiat, iar pentru aceasta trebuie să înțelegem cum să folosim corespunzător oul de jad. Dacă supraîncordăm mușchii, putem crea prea multă tensiune care poate duce la atrofie și/sau la stăvilirea căilor noastre delicate ale plăcerii și să ne diminueze sau să ne împiedice în a ne experimenta întregul spectru al plăcerii. În același timp, doar introducându-ți oul vaginal din când în când înainte de culcare, nu va avea mare efect.

Când nu prea acordăm atenție vaginului nostru pentru perioade prelungite de timp, acesta se închide, slăbește și se usucă. Purtând oul de jad în mod regulat, îi dăm vaginului nostru șansa de a face exerciții și prin urmare restabilim vitalitatea și elasticitatea. Și da, acest lucru este adevărat în cazul femeilor bine trecute de 60, 70 și chiar 80 de ani.

În articolul meu despre câteva motive comune pentru lipsa orgasmului la femei, am scris că motivul principal este foarte puțină conștiință și percepție a vaginului. Ceva de genul „vaginul meu – un oraș în China”. Adevărul e că vaginele majorității femeilor sunt atrofiate și au nevoie să treacă prin-o vindecare iubitoare. Utlizarea corectă a oului de jad îți dă posibilitatea de a începe să-ți percepi vaginul și chiar să crească noi nervi în vagin și pelvis, și prin urmare îți va extinde categoric potențialul plăcerii.

Trezirea „frumoasei noastre adormite” necesită infuzii consecvente și regulate de atingere conștientă. Acest lucru este adevărat mai ales pentru acelea dintre noi care au suferit de pe urma traumelor în această zonă a corpului.

Retreat de feminitate_

Efectele ajung nu doar la vagin

În interiorul canalului vaginal există puncte de reflexologie care sunt conectate cu inima, plămânii, splina, ficatul și rinichii. Folosind oul de jad aceste puncte sunt stimulate, intensificându-se funcția organelor respective; aceasta functionează într-un mod asemănător acupuncturii.

 
Câteva cuvinte despre recuperarea post-traumatică

În cazuri de traume sexuale ai putea să-ți petreci ani întregi vorbind despre ele, dar nu va modifica țesuturile unde trauma este stocată. Folosirea conștientă a unui ou vaginal poate fi un instrument eficient atât pentru a lega modele ale memoriei celulare cât și a ajuta la redobândirea unui echilibru sănătos în țesuturile senzoriale. Traumele noastre adăposetesc în interiorul lor o intrare în cele mai puternice daruri ale noastre, din moment ce foarte des avem blocaje în zonele în care suntem cele mai puternice.

Aici apare legătura dintre corpul și emoțiile/mintea noastre

Deși de multă vreme oamenii s-au străduit să taie jumătatea inferioară și viața de la buric în sus, noi suntem la bază ființe psiho-sexuale – spiritul/mintea/emoțiile noastre sunt îmbinate profund cu sexualitatea noastră – una nu poate exista fără cealaltă.

Multe femei consideră foarte interesant faptul că nu ar trebui să avem vreo durere în vagin. Adică durerea caren este acolo, în majoritatea cazurilor nu este cauzată de motive fizice. Vaginele noastre pot da naștere unui copil – imaginează-ți dimensiunea unui nou-născut. Iar durerea pe care o femeie o experimentează dând naștere nu are nimic de-a face cu vaginul. Durerea are de-a face cu contracțiile sau ușoara mișcare a oaselor, dar nu vaginul e cel care doare.

Prin urmare, aproape toată durerea din vagin este de natură psiho-somatică și are legătură cu emoțiile reprimate sau credințele despre sexualitate. Fiți așadar atente la acestea și aduceți conștiință iubitoare vaginului vostru. Eliberând durerea localizată, ceva va începe să se schimbe și la nivelul emoțional.

Antrenamentul pentru naștere și recuperarea post-natală

Nu există multe practici care să le învețe pe femei cum să dea naștere. Există câteva exerciții cu oul de jad care ne învață exact despre cum să naștem.

Practicile cu oul de jad sunt de asemenea fantastice pentru perioada post-natală; este un instrument extraordinar care îți va ajuta pelvisul, uterul și vaginul să-și refacă rapid elasticitatea și să revină la o stare pre-natală.

NEFRIT - surový

Bucură-te de o sexualitate extinsă

Dacă-ți angajezi voința să lucrezi cu oul de jad, aceasta se va traduce în joaca ta sexuală cu un partener. Odată ce ți-ai trezit vaginul în acest fel, stăpânești abilități sexuale care nu doar că îți vor încânta partenerul, dar vor crea în egală măsură mai multă plăcere și pentru tine. Aceste practici te vor învăța cum să-ți trezești vaginul (organele genitale) pentru a experimenta orgasme vaginale, cervicale și uterine.

Și într-adevăr nu va dura mult până vei observa efectele practicii. Iar dacă ai un partener – chiar și acesta va observa că ceva se schimbă. Cheia este practica regulată.

  Jadul cel puternic

În mod tradițional ouăle vaginale au fost făcute din jad. Jadul are o vibrație înaltă și este o piatră care echilibrează foarte mult. Datorită proprietăților sale puternice, în China i se spune sperma dragonului. Puteți găsi de asemenea pe piață ouă făcute din cuarț roz, obsidian, lemn, onix și multe alte pietre. Prima mea recomandare este întotdeauna jadul. Contează atât de mult să practicați cu un ou de calitate pentru că are niște proprietăți extraordinare care vă vor îmbogăți practica și rezultatele. De fiecare dată când le arăt studentelor mele oul meu de jad vor și ele unul exact la fel; multe femei care au o oarecare conștiință energetică vor observa vibrații minunate ale unui ou de jad de bună calitate.

Fiți conștiente că este foarte greu să găsești un ou de jad adevărat, din moment ce sunt foarte puține mine de jad. O sursă foarte bună de ouă de jad pe care am găsit-o eu este Jadegoddess.com. Aceste ouă vin din Canada și sunt minunate.

Ouăle de jad sunt geme semi-prețioase sau cristale netede, neporoase, de culoare verde închis. Există diferite mărimi de ouă vaginale. E excelent să testezi ouă de diferite mărimi. Am câteva și văd multe beneficii de a trece prin faze de lucru cu ouă mai mici și mai mari. Au efecte foarte diferite. E nevoie de mai multă îndemânare pentru a folosi oul cel mai mic.

Retreat de Feminitate și Răsfăț Thailanda

Dacă nu îți simți oul

Nu te îngijora, este absolut natural la început. Continuă practica și observă pozițiile sau exercițiile în care simți ceva într-o oarecare măsură. Cu timpul percepția ta se va intensifica. Dacă după o lună de practică regulată nu observi vreo îmbunătățire, alege un ou mai mare.

Egg1

Începutul

Regula de aur: începe încet.

La început nu este recomandat să țineți oul înăuntru mai mult de o medie de o oră. Unele femei au crampe în abdomenul inferior sau ovare. Dacă se întâmplă astfel – scoateți cu blândețe oul și observați ce se întâmplă cu energia voastră. Poate s-au stârnit unele emoții – observați-le și notați-le în jurnal dacă doriți.

Practica

Masajul sânilor

Cel mai bun mod de a începe practica este de a vă oferi un masaj iubitor al sânilor. Există multe tehnici taoiste ale masajului sânilor, și de asemenea poți pur și simplu să-ți mângâi sânii și să-i umpli cu dragostea ta în oricare fel îți place. Acest lucru este minunat pentru că îți va lubrifia vaginul înainte să introduci oul.

Legarea oului

Dacă oul tău este găurit, ai opțiunea de a-l lega cu ață. Pentru aceasta ai nevoie doar de o ață dentară fără arome și de preferință fără ceară. Asigură-te că folosești una nouă de fiecare dată când folosești oul.

Nu trebuie să îl legi, dar dacă ai neliniști de genul „dacă oul meu se va pierde undeva în adâncimea vaginului meu” – legarea este o soluție perfectă. Această îngrijorare nu este deloc ieșită din comun. Dacă ești una dintre cele neliniștite – nu te îngijora, îți promit că nu-l vei pierde. Cervixul (gâtul uterului) este mult prea strâmt pentru a lăsa ceva să intre.

Un alt motiv de a lega oul sunt niște tehnici avansate excelente pe care le poți face în acest fel, cum ar fi atașarea unei greutăți de ață și ridicarea ei cu vaginul.

Odată ce ai legat oul, întinde-te pe spate și plasează oul pe abdomenul inferior – e un mod plăcut de a prezenta oul corpului tău și va și încălzi oul. Respiră adânc până jos în vagin, simțind orice zone tensionate din corpul tău și domolește-le cu respirația.

Odată ce simți că ești pregătită să introduci oul, plasează-l cu capătul mai mare lângă intrarea în vagin și începe să miști oul în cercuri lente, lăsându-l încet să intre. Introduceți întotdeauna oul punând capătul mai mare în interiorul labiilor mici.

O altă opțiune este să începi să-ți strângi și să-ți relaxezi vaginul; vei simți cum se creează o aspirare și oul este încet supt înăuntru.

1037145404_961

Exerciții de început

O mențiune cu adevărat importantă: vrem să ne asigurăm că fazele active ale practicii voastre sunt completate de faze pasive. În timpul fazelor pasive relaxați-vă complet.

Toate aceste exerciții funcționează cel mai bine dacă le repetați pe fiecare pentru câteva minute.

Întinsă pe spate:

• Inspiră + strânge vaginul cât de mult poți pentru câteva secunde / expiră + relaxează-te complet

• Inspiră + adu-ți coccisul (șezutul) sus / expiră + coboară-l

• Expiră + îminge oul – nu prea tare, să nu iasă. Această mișcare seamănă cu defecarea

• Acest exercițiu este o pregătire grozavă pentru naștere și de asemenea pentru dezvoltarea orgasmelor punctului G și cu ejaculare

• Activarea sacrumului: adu-ți genunchii aproape de burtă și balansează-te în jurul sacrumului. Imaginează-ți că este un cerc în jurul sacrului și te legeni în jurul lui. Fă-o într-o direcție pentru vreo două minute, pe urmă schimbă direcția.

Thaiaa

Întinsă pe burtă:

• Variația Shalabhasana / postura lăcustei pe care o știi de la yoga – ridică câte un picior cât de sus poți + inspiră, apoi expiră coborând piciorul. Observă ce se întâmplă înăuntru. Se lucrează lateralele vaginului.

• Versiunea completă a Shalabhasana – ridică ambele picioare + inspiră + strânge / coboară picioarele cu o expirare + relaxează

• Bhujangasana (postura dinamică a cobrei)

• Inspiră + strânge + ridică-te

• Expiră + relaxează-te + întinde-te.

Șezând:

• Inspiră + strânge vaginul cât de mult poți pentru câteva secunde / expiră + relaxează-te complet

• Expiră + împinge oul – nu prea tare, să nu iasă. Această mișcare seamănă cu defecarea.

• Strânge vaginul 50 de ori la rând cât de repede poți. Foarte important să continui asta cu o fază de relaxare.

• Vizualizează-ți vaginul împărțit în 3 etaje: primul etaj e intrarea, al doilea zona de mijloc, iar etajul trei este în jurul cervixului. Contractă și apoi relaxează câte un etaj pe rând. S-ar putea să fie destul de provocator la început, dar imaginează-ți cât ar fi distractiv să-i demonstrezi așa ceva partenerului tău în dormitor.

5560d045894bf5a323b8f6e22304ace2

Alte câteva lucruri grozave pe care le poți face cu oul tău vaginal:

1. Dormi cu el – pur și simplu ți-l introduci înainte să te culci, și străduiește-te să-ți amintești visele dimineața.

2. Plimbă-te, vorbește, lucrează, gătește sau fă orice vrei cu el. Amintește-ți doar să-i dai oului o îmbrățișare prietenoasă din când în când.

3. Practică yoga sau meditație cu el. Oul va completa excelent practica de yoga sau de meditație. S-ar putea să observi rezultate interesante strângându-l din când în când, dar chiar și când nu o faci.

4. Dansează din buric cu el. Îți va plăcea foarte tare! Și nu va ști nimeni altcienva. La cursurile mele fac întotdeauna măcar puțin dans din buric. Mișcările de separare circulare ale abdomenului și coapselor antrenează simultan mușchii vaginali. Când este folosit și oul vaginal acest lucru este intensificat. Testează mișcări cum ar fi alunecarea coapselor, cercuri cu coapsele, cifra 8, cifra 8 pe verticală și tremurături!

5. Dansează hoola-hoop (dansul cu cercul) cu el. Și aceasta funcționează foarte bine, testeaz-o!

Fii atentă la nevoile corpului – ține oul în interior atâta timp cât te simți comfortabil, dar nu mai mult de o oră la început. Pe măsură ce avansezi poți să-l lași înăuntru până la 3 ore.

Scoaterea oului

Așezați-vă și relaxați-vă, împingeți puțin – uneori atât este suficient. Dacă vi-ați legat oul, acum este momentul să vă folosiți de ață – trageți ușor de aceasta.

Dacă nu ați legat oul și nu a ieșit folosind metoda precendentă, așezați-vă pe vine și îmingeți oul.

Dacă nici așa nu merge – nu vă panicați, ajutați-vă servitorul cu degetele. Va ieși cu siguranță. Vă promit!

Pe urmă luați-vă un moment de relaxare și observați ce s-a schimbat în energia voastră. Ar putea fi o idee bună să terminați cu un scurt masaj al sânilor pentru a aduce energia în inimă sau ar putea fi de asemenea minunat să respirați de-a lungul orbitei microcosmice.

IMG_0661

Îngrijirea oului vaginal

Un ou vaginal este un obiect sacru, când nu este folosit ar trebui învelit în mătase și plasat pe un altar sau orice alt loc special. Vă rog nu-l țineți laolaltă cu periuțele de dinți!

După folosire, clătiți-l pur și simplu cu apă, asigurați-vă să curățați găurile, apoi înveliți-l într-o cârpă moale.

Înainte de prima utilizare sau din când în când, când simțiți că oul vostru are nevoie de o curățare mai profundă, fierbeți apă purificată, apoi puneți oul în apa fierbinte pentru aproximativ 10 minute. Puteți adăuga o picătură de ulei esențial de arbore de ceai sau lavandă. Nu e nevoie să curățați oul în acest fel după fiecare utilizare. Nu este o idee bună să fierbeți oul, întrucât piatra și-ar putea pierde unele dintre proprietăți iar cel de cuart s-ar putea crapa.

Din când în când doar privește și simte oul. S-ar putea să simți că din când în când are nevoie de încărcare energetică. Atunci poți sa il lasi pe un pat de sare de himalaya. Un alt lucru minunat este să lași oul sub lună plină. sau sa il incarci cu energia mainilor tale.

Femeile însărcinate și femeile cu DIU

Practica nu este indicată femeilor însărcinate sau femeilor care poartă un DIU, deoarece există riscul de a-l deplasa din cervix sau a împiedica anticoncepționalul de a-și face treaba. În ceea ce privește perioadele menstruației – depinde de tine să decizi dacă te simți în largul tău să faci practica oului sau nu.

Daca vrei sa stii mai multe despre Proprietatil Oualor folosite in aceasta practica citeste

Proprietati Jad Nefrit

Proprietati Cuart roz

Proprietati obsidian

Iar daca vrei sa Iti faci Cadou un Ou de Jad/ Cuart/ Obsidian viziteaza

Spune-mi dacă ai întrebări sau probleme, sau poate vrei să îmi povestești despre experiența ta cu oul vaginal.

Îți doresc ție și vaginului tău multă distracție!

 

Trimite-i unei prietene

4 thoughts on “Practica taoistă cu oul de jad: arma feminină secretă”

  1. Pingback: Efectele folosirii Oului de Jad | Femeia Trezită

  2. Pingback: Seara feminitate – Inițiere și Practică cu oul de Jad – Femeia Trezită

  3. Am inceput sa practic lucrul muschilor intimi in perioada de mijloc a ciclului si le am practicat 2 saptamani(o data pe zi). Desi am oprit practica de o saptamana, imi intarzie menstruația desi nu sunt insarcinata(42 ani, trompele legate). Eu de obicei am ciclu scurt, 23 zile aprox, acum au trecut 31. Poate fi efectul practicii? Ce pot face sa reglez si sa am menstruatie la timp? Mentionez ca încă nu ak achizitionat oul Yoni, dar vreau in următoarea perioada. Multumesc

    1. Draga mea,

      Multumim ca ne-ai scris. Pot fi mai multe motive pentru care ai ceea ce tu numesti intarziere. Poate sa fie o auto-reglare a sistemului sau poate fi cauza unei inflamatii de la practica facuta fara miscare energiei. Te rog sa imi scrii in privat la contact@femeiatrezita.ro pentru a discuta detalii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *