Retreat de feminitate și Răsfăț în Thailanda

17408408_787814161384608_1167132291_o

Octombrie 2017, THAILANDA

mai sunt 7 locuri disponibile pentru editia a 2 a din octombrie

Draga mea vreau să te invit în casa mea…locul unde trăiesc de 4 ani…insulele tropicale din sudul Thailandei…pentru o Calătorie în profunzimile Feminine de conectare cu Femeia frumoasă care deja ești.

2012În 2012 înainte să plec în Thailanda eram într-o perioadă sumbră in viața mea: deși totul părea bine eu eram nefericită. Mă zbăteam să ies dintr-o relație abuzivă emoțional, eram fără un  job stabil, fără dorința de viață și fără repere iar emoțional eram varză. Mi-am dorit să plec departe de această realitate pentru a-mi da seama ce vreau de la viață, încotro să mă întrept, cine sunt eu ca femeie, de ce alerg după bărbați indisponibili și de ce întrețin dramele relațioanle.

Iar cînd am fost invitată să vin in Thailanda pentru câteva luni..am spus foarte repede DA. Am venit pentru 3 luni și uite că după 4 ani încă sunt aici. Și nu voi regreta niciodată că am ales să spun DA cand viața mi-a dat o oportunitate să ies din zona de comfort și să mă descopăr.

Insulele din Thailanda, locul unde eu am înflorit ca femeie, unde am găsit spațiul pentru fetița mea interioară să se joace, să danseze, să se costumeze, să se vindece, locul unde Adolescentadin mine a avut spațiu să se arate fără rușine, să sufere din dragostea romantică, să aibă spațiul safe în care sexualitatea nu e condamnată ca apoi să devină Femeie Matură, integrată, Locul unde mi-am continuat formarea ca și trainer de Feminitate, unde am cunoscut persoane întelepte, iluminate..unde am avut acces la cunoașter, experiențe și metode .. locul unde i-am dat voie Femeii Mistice să se arate, să învețe, să creeze…să trăiască magie.

20170315_113413.jpg

Ieșirea din zona mea de comfort într-o lume cu totul nouă, într-o cultură nouă, fără prieteni…a făcut din primele 6 luni in Thailanda să fie cea mai extraordinară perioadă din viața mea…o deschidere uriașă cu woooaww-uri unul după altul.

Mi-am dat voie să fiu cu orice emoție, mi-am dat voie să mă exprim, mi-am dat voie să încerc, mi-am dat voie să fiu vulnerabilă, mi-am dat voie să plâng, mi-am dat voie să sufăr, mi-am dat voie să mă arăt, mi-am dat voie să mă descopăr într-un mediu nou….

“Lucrul cu Lia a fost o incantare si o mare bucurie pentru corpul, mintea si sufletul meu! Pentru mine toate experientele, au fost atat de firesti, naturale, echilibrate …
Lia are talentul unui dirijor fin care face ca tot ce se intampla de-a lungul workshopului sa fie safe si sa curga lin…Mi-a placut mult ca s-a lucrat cu corpul prin diverse modalitati … doar asa ne-am dat seama cum suntem cu adevarat pe interior…

Multumesc Liei pentru spatiul creat. Voi reveni cu incredere si alta data! “

Monica Radulescu, Bucuresti

Cateodată e nevoie să ajungi până la capătul Lumii pentru a fi într-un mediu cu totul nou, pentru a începe de la zero, cu persoane care vin din alte culturi, pentru a te deschide și Întâlni cu tine…

CITEȘTE PRIMUL MEU ARTICOL PE BLOG😀 ÎNAINTE SĂ IMI IAU ZBORUL SPRE THAILANDA IN 2012

 AICI

Mi-am găsit miezul, mi-am găsit frumusețea, m-am conectat la valoarea mea ca Femeie și ca Om…am învățat să primesc Binecuvântările de la viață și mi-am găsit acel spațiu interior numit Acasă.

DSCN7146.JPG

De fiecare dată când revin în România îmi dau seama cât de mult m-am transformat, cât de norocoasă sunt că am avut ocazia să mă descopăr ca femeie într-un mediu care susține energia feminină.

CITEȘTE DESPRE EXPERIENȚA MEA ÎN THAILANDA LA 9 LUNI DUPĂ😀

AICI

375932_10200270077408784_1724774284_n

RETREAT DE FEMINITATE ȘI RĂSFĂȚ

Octombrie 2017, insula Koh Samui, Thailanda

Alături de Lia am învățat că nu avem o singură vârstă, că nu avem un singur rol, că este vorba despre noi și nu despre cum dăm în fața celorlalți. Că înainte de a ști ce vrei în viață trebuie să știi cine ești.

Pentru mine acest retreat a fost ca ultima piesă ce m-a ajutat să întregesc pazzle-ul de Femei Minunată ce Sunt! Ioana 33ani, participanta retreat martie 2017

17854858_1467005226676990_6484324403524310045_o

După peste 10 ani de facilitat sute de ore de training și cursuri de dezvoltare personală, tabere de feminitate în România mi-am dat seama că uneori ai nevoie să ieși din zona de comfort, că ai nevoie să îți scuturi lumea pentru a-ți descoperi resursele, că ai nevoie să îți acorzi Timp pentru a te uita în interior și a-ți satisface nevoile sufletului.

Dacă stai conectat la același mediu iar în pauză pe telefoane cu familia, dacă te întorci în același mediu și stress, schimbarea și deschiderea trăită în cele 5-7 zile de retreat e posibil să nu dureze suficient de mult ca să fie integrate în viața de zi cu zi.

LiaRetreat-2565

Iar această expansiune și transformare pe care eu am trăit-o nu e ușor să o explici, să o descrii ci e nevoie să fie trăită… iar dacă Mediul este dincolo de ceea ce tu cunoști, dacă este totul nou, exotic, cu aer și cocotieri tropicali, cu localnici zâmbitori și sociabili, cu răsfăț al simțurilor și culoare…..cu atât mai minunată este Călătoria spre Femeia Ta interioară.

relaxare

Trăim într-un mediu stresant unde suntem majoritatea timpului pe pilot automat,  pe fugă, pentru alții și sperând că viitorul va fi mai bun… ne pierdem în shopping și alte iluzii online însă suntem tensionate, închistate, veștejite, nefericite, pline de griji, masculine și deconectate de la magia interioară, deconectate de la sursa noastră feminină, deconectate de emoțiile și nevoile noastre ca femei…….

Iar dacă vrem să descoperim Femeia Interioară, dacă vrem să descoperim magia din noi avem nevoie să apăsăm butonul de Pauză, să ne acordăm timp și liniște, să ne dăm voie să trăim ceva nou, pentru sufletul nostru, să ne voie să aibă altcineva grijă de noi, să primim răsfăț și atenție, să ne ascultăm intuiția pentru a trăi din spațiul inimii….

lia

Te invit Acasă la mine, în Thailanda într-o călătorie Inițiatică de re-conectare cu Femeia Interioară 

Retreat de Feminitate și Răsfăț în Thailanda

Aș vrea să împărtăsesc cu tine răsfățul insulelor exotice…să îți ofer spațiul în care să te experimentezi…să îți dai voie să fii,  să trăiești experiențe noi, să te descoperi ca și Femeie…

IMG_1394.JPG

Am pregătit pentru tine o călătorie înspre Feminitate interioară acompaniată cu timp liber, plimbat pe plajă, citit cărți in hamac, conectare cu alte femei frumoase și radioase, seri de filme, masaje, vizite la templele budhiste, cu vizite la piețele locale de zi și noapte, dansuri și costume tradiționale, dans conștient, ritualuri și multă Magie și Răsfăț.

 

Zile doar pentru tine

Ce este acest Retreat de Feminitate și Răsfăț?

În acest Retreat de Feminitate vom Lucra cu 5 aspecte importante ale expresiei noastre feminine

Fetița interioară – Adolescenta – Iubita – Mama – Zeița

și ne vom acorda timp, spațiu și experimentate să incorpăm aspecte respinse ale feminității, să vindecăm răni vechi care încă sunt deschise în subconștientul nostru, și să integrăm aceste expresii feminine într-un mod Armonios și Matur.

Acest retreat are Întenția de a produce în interior Alchemia Interioară pentru ca toate aceste exprimări să devină un Întreg iar expresia noastră feminină să fie cea a unei Femeia Mature Emoțional, în contact cu frumusețea și vulnerabilitatea ei care îți asumă cine este.

O călătorie spre esența ta Feminină în care ne vom opri din a face și ne vom da timp sa fim, să simțim, să reflectăm și să experimentăm.

17880055_1467011326676380_3552871316142918499_o

Orice vom face de la plimbare pe plajă, la dans ecstatic, la vizitele templelor, la stat în hamac, la practici sexuale….toate vor avea în centru Intenția noastră…de a ne Întregi..

Nu contează ce job ai, ce vârstă ai, ce experiență de viață ai, ce crezi tu despre tine… Ne vom duce în acel spațiu în care tot ce contează e să ne arătăm cine Suntem Acum și să ne lăsăm văzute.. iar prin ochii celeilalte femei ne vom putea vedea strălucirea și frumusețea.

***E un retreat doar pentru Românce așa că vei gasi comfort în a putea vorbi limba maternă.

Zile de descoperire, de DETOXIFIERE fizică și emoțională, de indrăgostire de tine, de rasfăț și timp doar pentru tine

Zile în care vom explora Feminitatea, ne vom lăsa răsfățate și vom experimenta susținerea magică a cercurilor de femei

Zile de noutate, mirare, bucurie și recunoștință

O experiență care este mai mult decât o vacanță sau un workshop, o experiența în care să îți dai voie să te descoperi.

beach

Activități incluse în Retreat-ul de Feminitate și Răsfăț

Fiecare călătorie e un pas spre a ne cunoaște, pentru a ne descoperi înafara zonei de comfort, pentru a ne descoperi în noi situații iar intenția aceste călătorii este Accesarea Puterii Feminine!

Retreat-ul este conceput ca o detoxifiere fizică și emoțională. Cele 3 mese zilnice vor fi vegetariene, fără lactate, fără carne, cu foarte puțin zahăr și pâine. În schimb vom introduce mese delicioase din bucătăria thailandezăși vom găti mese creative folosind chia, quinoa, fulgi ovăz, spirulina și alte super-alimente, etc. Toate mesele sunt gândite pentru a ne echilibra sistemul hormonal, sistemul imunitar și să ne ajute să fim mai sănătoase.

17879838_1467004906677022_54405238890161433_o

Program Retreat:

Prima zi vom face check-in-ul după ora 16.00 în locația minunată și ne vom bucura de un apus de soare ca în povești. Vom avea apoi o cină superbă în zumzetul naturii și povești lungi.

A doua zi după meditație și mic dejun ne vom relaxa la piscină sau la plaja care este la 5 min de vilă. Vom înota, vâsli la kayak, ne vom promova echilibrul încercând să folosim placa iar după masa de vom bucura de un masaj thailandez. Seara vom avea o meditație pe plajă la apus.

 

A treia zi după yoga vom începe retreat-ul de Feminitate lucrând cu aspectele fetiței interioare. Seara vom avea o meditație pe plajă la apus și vom înota iar după cină o sesiune de eliberare de stres și traumă.

A patra zi după yoga continuăm workshop-ul cu expresia feminină a Adolescentei explorând subconștient-ul nostru și credințele despre sexualitate, relația de cuplu și feminitate. Seara vom avea o meditație pe plajă la apus și vom înota iar după cină o sesiune de eliberare de stres și traumă.

În a cincea zi după mic dejun vom face o sesiune de TRE iar apoi ne vom Relaxa la plajă și vom face poze. Seara ne vom aventura în viața locală…Aventura începe cu un tuk-tuk thailandez iatrapoi vom merge să vizităm the Night Market – o piața ambulantă unde găsești de la suveniruri, la sushi, de la statui Buddha la insecte prăjite… O experiență minunată să intrii în contact cu cultura thailandeză și să îți pui în practică abilitățile de Negociere… :))

 

În a șasea zi după yoga, vom explora Femeia Sălbatică, Iubita, Femeia Sexuală prin dans, meditații active, costumație și practica cu oul de jad.

A șaptea zi avem ultima zi de workshop și vom lucra cu expresia Mamei și Reginei pentru a fi integrate. Seara vom avea un ritual de inițiere și conectare cu Femeia Mistică.

În a opta zi ne vom aventura spre Paradisul ascuns al Thailandei și vom petrece o zi de neuitat în Parcul Național Angthon Marina Park.

marina park.jpg

În ziua a noua îmbrăcate în port tradițional thailandez vom porni să descoperim cultura si Templele buddhiste, vom vizita cascadele din profunzimile insulei, vom descoperi panorame care ne vor lua răsuflarea, vom vizita singurul oraș de pe insulă. Aici ne vom plimba și ne vom bucura privirea cu minunatele produse colorate ale Thailandei.

LiaRetreat-2645

Dimineața zilei zece va începe cu meditația inimii și vom închide cercul de surori…Vom încerca să prindem ultimele raze de soare pentru bronzul de acasă iar transferul spre aeroport/alte hoteluri va fi în jur de ora 12.00-13.00.

download

Vom avea 4 zile pline de workshop (aprox 32 ore de curs + aprox 15 ore de meditație ) în care vom explora profunzimile Feminității noastre și ne vom da voie sa vindecăm părți din noi care ne țin în loc. Vom lucra cu arhetipurileexpresii feminine prin dans, costumație, terapie gestalt, meditații active, tre și practici taoiste de trezire a energiei vitale. Intenția noastră este să lucrăm cu aspectele noastre imature, să le aducem la lumină, să le vindecăm. Astfel ne putem lua puterea înapoi și devenii Femei Asumate, Autentice, Trezite si Mature. Ca Bonus vom avea un atelier dedicat trezirii femeii prin dans senzual.

Pe parcursul Retreat-ului de Feminitate și Răsfăț vom avea timp liber pe care vom alege să îl petrecem după nevoile proprii iar excursiile sunt opționale.

relaxareeRelaxare

litha1 Feminitate

explore

Explorare

Locația acestul retreat se află în nord-ul insulei Koh Samui, pe una din cele mai frumoase plaje cu un apus de soare care îți ia răsuflarea la 5 min de plajă unde avem un spațiu de relaxare rezervat pe plajă.

Locația este de lux, privată și intimă pentru a ne bucura de puterea și susținerea celorlalte femei. Aveți AICI un video cu prezentarea locației și a plajei noastre.

Cazarea se face în camere duble, foarte spațioase, cu design individual cu 2 paturi individuale. Cele 3 mese vor fi vegetariene, fărp zahăr, gluten, majoritatea cu specific thailandez. Vila are piscină proprie, bucătărie, mașină de spălat, sezlong-uri, zone de relaxare.

sunsetpad-thaimojito_villa_33mojito_villa_32mojito_villa_16cbeach-koh-samui202439191811

Retreat Feminitate si Răsfăț

1- 10 Octombrie 2017

INSULA KOH SAMUI, Thailanda

Disclaimer: Acesta este un Retreat de Feminitate cu iz de detoxifiere, descoperire și vacanță și nu e un pachet de vacanță all inclusive.

Avem disponibile 14 locuri la acest retreat și locurile se vor ocupa în funcție de achitarea avansului de 500 de euro.

Womens-Circle_Goddess-Lifestyle-Plan-300x199

Inscrierile pentru acest retreat nu se pot face pe ultimul moment.  Sunt necesare rezervări și plata avansurilor de minim 4-5 luni pentru locatie, restaurante, transport, activitati locale.

***Ce este inclus în prețul Retreat-ului de Feminitate și Răsfăț

– clasele de meditații active zilnice și meditații la apus de soare pe plajă

-9 nopți de cazare într-o locație privată de 5***** cu piscină la doar 5 min de plajă în camere duble cu paturi individuale.

-3 mese zilnic delicioase VEGETARIENE din bucătăria thailandeză și europeană

-Transferul de la și spre aeroport

-Un masaj thailandez sau masaj cu ulei de cocos

-Transferurile pentru activitățile de grup

– Excursie insulă (6 ore)

– Excursie Park Național

– Tur local pe biciclete prin satul din apropiere, bananieri, pomi de papaya, plantație de cauciuc, piața locală

 • Sedinta foto de grup cu o minunata artista locala

17426204_10210302424651195_4906332536708334302_n

– Prănzuri și cine înafara locației

-Sesiune de inițiere cu oul de jad

– 4 Sesiuni de grup TRE de eliberare de stres/tensiuni și traume

-4 zile de Workshop de feminitate aprox 8 ore zilnice

-Bucatar si staff-ul vilei grădinar, menajere, staff spa, gardian)

-Suport logistic legat de planificarea călătoriei, transport

-Ghid turistic în limba română și traducere

-Surprize și cadouri colorate zilnice

17834991_1467007000010146_9072816954863094575_o

***In prețul pachetului nu sunt incluse:

– Asigurarea medicală care este obligatorie

– Biletul de avion din București până pe insula Koh Samui (cod aeroport USM)

Vă recomand dacă tot veniți în Thailanda și aveți posibilitatea să stați mai mult să rămâneți și să descoperiți această țară. 

– Viza pentru Thailanda 25- 30 euro in funcție de ce fel de viză alegi și documentele pentru aplicare viză

-Excursiile, terapiile și activitățile la care poți participa în timpul liber.

-Banii de buzunar pentru shopping, cadouri, spa, etc

– Băuturile alcoolice și băuturile pe care le comandați extra pentru cinele înafara locației

Document cu Detalii logistice

17379774_787803244719033_1767889512_o.jpg

*** Condiții si termeni de plata.

 1. Pentru a rezerva locul se achită un avans de 500 de euro.

Daca ai plătit avansul și te retragi, iți putem da avansul inapoi  doar dacă găsești înlocuitor. Vom încerca să găsim înlocuitor însă nu putem garanta.

2. Restul de plată se va achita integral cu 30 de zile înainte de începerea cursului, adică 1 sept 2017.

Plata se face în contul companiei Magic Events & Retreat – Thailanda prin transfer bancar, transferwise sau paypal. Toate comisionele vor fi acoperite de persoanele care fac plata.

Costul Retreat-ului de Feminitate și Răsfăț 10 zile și 9 nopți de cazare este de 1600 euro. Dacă te înscrii cu o prietenă aveți amândouă reducere de 100 euro.

Daca dorești mai multe informații despre acest retreat te rugăm să trimiți un email la contact@femeiatrezita.com pentru a primi detalii!!

Dacă ești SIGURĂ ca vrei să Participi te rog să complezi formularul de mai jos.

și vei avea Sesiune Gratuită cu mine via skype de 15 min în care vom discuta despre tine și ceea ce îți dorești de la acest retreat, detalii despre retreat și transport.

Ce spun participantele de la retreat-urile de Feminitate

Testimoniale

Participarea a fost revelatoare. In tabara m-am reinventat, descoperit si trezit la viata. A fost dificil sa imi dau voie sa ma exprim, sa fiu autentica, sa nu imi fie teama ca sunt judecata si sa nu judec nici eu la randul meu. Lia este o fire foarte deschisa si complexa, conectata la ea. Andreea

Mie imi place ca Lia insasi este intr-o continua evolutie; lucreaza in continuare cu ea, si acest lucru se vede. Mai imi place faptul ca tot ce foloseste in cursuri (tehnici, exercitii, ritualuri) a testat pe ea insasi. Imi place ca e deschisa, sincera, impartaseste experientele proprii. E atenta la grup si la fiecare femeie in parte. Simona

M-a ajutat mult sa mare conectez la energia mea feminia si s-a creat un spatiu safe care mi-a permis sa imi exprim atat bucuria de a fi femeie cat si ranile. Lia este foarte joviala si deschisa ca persoana. Tehnicile si exercitiile pe care ea le propune sunt foarte practice si contribuie la eliberarea emotiilor negative, a blocajelor energetice/mentale/emotionale care toate ajuta ca pana la urma se ne reconectam cu femininul. Cristina

Pentru mine a fost axact de ce aveam nevoie. Inaite eram femeia robot care facea doar ce trebuie, acum ma simt minunat pentru ca am inceput sa simt, sa ma trezesc din amorteala.

Dragă Lia, evenimentele de feminitate făcute de tine m-au ajutat foarte mult să integrez efectiv experiențial femininitatea în viața mea, să sondez adânc în mine și să manifest cine sunt de fapt. Mi-a plăcut mult tot ce a însemnat exerciții de conectare cu celelalte femei, și prin faptul că tu te conectezi și grupurile tale o fac cu ușurință. A fost dificil să accept și partea vulnerabilă și aproape excesiv de afectuoasă din mine, practic să mă văd în oglindă. Cu toate astea, efectele unui atelier cu tine, se revăd încă și acum, un an mai târziu. Și îți mulțumesc pentru asta. Cătălina

Lia – O femeie in continua dezvoltare, sincera, autentica, care exprima incredere sa se deschida in fata femeilor si sa le ofere o mana de ajutor intr-un mod detasat, insa cu iubire. O femeie puternica, dornica sa ofere sugestii si ghidaj. Nu e un salvator al femeilor, este persoana care iti da uneltele sa te descoperi si care e alaturi de tine in acest proces. Am interactionat foarte bine cu ea, m-am simtit in siguranta si am avut incredere in tot ce faciliteaza. Pentru putinele ori in viata cand am simtit ca decizia mea de a participa la ceva a fost cea mai buna si Lia mi-a oferit sprijinul si uneltele de a merge mai departe pe acest drum al feminitatii. O recomand cu tot dragu’ pt naturalete si curajul de a fi ea:) si de a se expune exact asa cum e, astfel dandu-mi si mei curajul de a ma deschide, de a ma elibera si de a deveni o persoana mai puternica. Multumesc! Antonia

LiaRetreat-2507

Cu drag de feminitate

Formular de Înscriere

 

17 thoughts on “Retreat de feminitate și Răsfăț în Thailanda

 1. Mihali Maria says:

  Buna
  Imi place enorm ideea acestui retreat. As dori sa stiu mai multe detalii…gen: de unde se pleaca, cate sunt costurile, etc.

  Like

 2. Gabriela Berbec says:

  Ma interesează. Doresc detalii despre ce trebuie sa iau cu mine și costuri.
  Mulțumesc
  Gabriela Berbec

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s