Evenimente feminitate, Povești inspirante

Exerciții de Manifestare

despre_fericire
Am o prietenă care de câte ori îi propun să facem ceva nou ca și proiect prima reacție este – Vai dar o să fie foarte complicat și greu…Ne va lua mult timp și nu va fi ușor.
sau dacă implică costuri prima reacție va fi – Cât Costă? Nu pot că e prea scump și nu am bani. Nu e momentul acum
E interesant câtă lume alege să trăiască în frică, în îngrijorare, cu panică, limitându-se în ce pot trăi sau avea în viața lor și așteptând ca să li se întâmple numai rele.
Ne obișnuim cu a nu avea, cu a nu putea, cu a trăi greu și cu stres, iar dacă cineva ți-ar spune ca poți avea o viață trăită ușor, în abundență, cu încredere i-ai spune să își schimbe pastilele.
E normal sa suferim, e normal sa lucrăm din greu și e normal să trăim pe modul de supraviețuire, așa trăiesc prietenii noștri și așa au trăit și cei din familia noastră.
Visăm despre vacanța de vis, despre haine elegante, despre relația cu bărbatul sexy în brațele căruia ne simțim în siguranță INSĂ rămân doar fantezii pentru că știm că noi nu merităm, că noi nu putem…Trăim fantezii care să năruie..iar până la urmă în loc să ne luăm pantofii frumoși din piele o să ne cumpăram niște chinezării la 10 euro pentru că atâta ne permitem in momentul ăsta..Sună Cunoscut??

Some sun andvitamin sea (1)

 

ABUNDÉNȚĂ f. Cantitate mare de bunuri care întrece mult necesitățile obișnuite; belșug; îndestulare; bogăție. Din ~. [G.-D. abundenței] /<lat.abundentia, fr. abondance Sursa: NODEX (2002) |

Atâta timp cât trăim in FRICĂ și în LIPSĂ este Imposibil să Trăim în Belșug.
Și când mă refer la Abundență nu vorbesc doar despre bani…Abundență în iubire, în energie de viață, în bucurie, în oportunități, în relații, în muncă, în sănătate, în râsete, în vacanțe, în timp liber, etc
46e1f2f46f9d5141d0f0933b12ad7ad5
Când spun ABUNDENȚĂ la ce te gândești? Când îți spun că noi ne Creem Realitatea cum se simte asta în corpul tău?
Crezi că este posibil să Trăiești în Belșug? Crezi că poți avea tot ceea ce îți dorești și ai nevoie în viața ta?
Moda pe piața de dezvoltare personală în ultimii cel puțin 8 ani a fost să dobândim Informații…ne ducem la seminarii gratuite…știm cum stăm treaba, devenim terapeuți, ținem cursuri…devenim coach…suntem deștepți ÎNSĂ nu trăim ceea ce știm…
Cunosc multe femei care au făcut multe cursuri și terapie Însă viața lor e la fel..se zbat cu aceșeasi probleme pe care nu știu cum să le depășească…Cunosc mulți coach și terapeuți care nu au bani, care trăiesc cu părinții și de la sesiune la alta…coach care nu au relații de cuplu…însă care vor vrea să te învețe pe tine despre :))))
Și mulță dintre noi Știm multe, Suntem Mega deștepți însă ne zbatem la fel de mult, trăim cu multă frică și cu vina că am putea face diferit.E ceva greșit AICI….
Cum ar fi dacă ai renunța la rolul de Victimă și spectator la viața ta și ai începe să Creezi Realitatea și Viața pe care ți-o dorești!! Pentru că este posibil, simplu, ușor și foarte amuzant!!
abundance-vesus-scarcity

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *