feminitate, Povești inspirante, Practici feminine

Manifestă Abundența în viața ta

articole_abundance
Abundența

Acest articol e inspirat de mesajele, emailurile si conversațiile pe care le-am avut de-a lungul anilor cu multe femei dar e bazat pe povestea mea personală.

Multe din femeile cu care am lucrat sau corespondat îmi spun că și-ar dori să participe la workshop-urile de feminitate, le-ar plăcea să vină în tabărele de feminitate din România sau Thailanda sau la alte evenimente, sau să achiziționeze ouă de jad însă nu au bani, e prea scump, nu isi permit, prețurile sunt prea mari, nu e momentul acum, resursele financiare sunt reduse, etc… Și această realitate de a nu avea bani cred ca poate fi extrapolată la alte domenii din viața lor.

Și știu ce înseamnă să nu ai, să trăiești cu bani împrumut, să trăiești în lipsă tânjing la vitrine, oportunități….Așa că voi împărtăși cu voi din experiența mea cum poți să faci trecerea de a Atitudinea de Lipsă, de om Sărac la Abundență.

E o invitație de a Primi in 2016 Abundența in viața vostră, de a primi toate darurile care vă sunt deja disponibile…

E momentul sa renuntam sa fim Victime si sa Alegem sa fim Creatorii Vietii si realitatii noastre

Insă să incepem cu începutul…

CreateAbundance

Povestea mea nu a fost întotdeauna cu palmieri, hoteluri de 5*, multe vacanțe și sentimentul că am tot ce îmi trebuie…Nuuu…chiar opusul… Am crescut într-o familie în care imnul general a fost „Noi nu avem bani”. Nu am avut bani să mergem în vacanțe, nu am avut bani să ne cumpărăm haine, nu am avut bani de facultate, nu am avut bani de hobby-uri….și chiar dacă părinții mei au primit salarii/alte venituri foarte repede ei dispăreau..pentru că Noi nu aveam Bani! și trebuia să îndeplinim profeția.

Mă rog să nu mint..am avut mereu bani de mâncare…(și azi dacă e cazul să imi iau o pereche de cizme cu 80 de euro mă doare cardul dar pot cheltui 100 euro pe prostii într-un supermarket și să fiu super happy 😀

Am crescut într-un mediu în care am deprins atitudinea de a fi Săracă, de a mă descurca cu nimic, de a trăi cu puțin, de a trăi într-un spațiu mic, de a mă îmbrăca cu haine primite și apoi second-hand, de a visa doar ce e posibil, de a nu cheltui bani sau a-mi oferi ceva mie. Și mă bucur că am avut această experiență pentru că am învățat să fiu creativă, să fiu cu picioarele pe pământ și fără pretenții de prințesă.

ÎNSĂ deși am invățat multe și m-am dezvoltat frumos (Abia dupa workshop-urile de dezvoltare personală) viața mea a fost afectată rău de aceste atitudini și credințe precum: Eu nu am! Eu nu pot! Asta nu e pentru mine! Eu nu merit! E bine și așa! E prea mult!

Și mare parte din viața mea profesională am fost VOLUNTAR :))) sau platită mai nimic însă lucrând multe ore. Am supraviețuit mai degrabă decât am trăit. Am stat in chirii super nasoale și am mâncat multă mămăligă cu brânză de burduf sau paste și cartofi prăjiți. Nu am fost în vacanțe și nu am călătorit cu avionul. Am acceptat o Viață trăită creativ cu resursele puține pe care le-am avut și mereu cu Frica de a nu rămâne fără nimic. M-am îmbrăcat din second-uri și mi se părea o blasfemie să dau bani pe haine sau pantofi…Am avute momente în care nici nu mi-am dat voie sa visez la vacanțe sau pantofi frumoși pentru că evident era mult prea mult pentru mine.. Am trăit de la un salariu la altul cu bani împrumut și m-am mulțumit cu această situație…si oricine mi-ar fi spus că se poate mai bine i-as fi spus…Hey…uită-te puțin la realitatea vieții mele…dacă se putea mai mult aș avea…însă asta e…alții sunt mai norocoși…

Sună cunoscut sau nu?? Ți s-a întâmplat să trăiești o astfel de perioadă și rezonezi cu ceea ce îți spun?

workshop-gratuit-theta-healing-abundenta-timisoara

Ce ne oprește să Trăim în Abundență?

  1. În primul rând avem un Set puternic de credințe moștenite din familie și educație iar din experiență am observat că ele se reduc la câteva și sunt universal generale:

Merit sau nu merit să primesc

Sunt sau nu sunt vrednic sa primesc

Mă simt vinovat/ rușinat/ compleșit să primesc

Sunt nedemn de iubire/bine/ușor

2. Trăim în lipsă si suntem ca niste discuri stricate. Ne plângem de milă si ne repetăm non-stop nouă și celor care ne ascultă: nu pot, nu am, nu știu, nu e posibil, nu e pentru mine. Nu încercăm ci doar ne plângem și găsim scuze: ba e salariul mic, ba e șefu, ba e prea scump, ba nu merită, ba nu de data asta, etc

Trăim într-o lipsă care se transformă in frică de supraviețuire, invidie, lăcomie, zgârcenie, răutate, etc

3. Nu investim în ceea ce Contează.

De câte ori mă uit cât de pline sunt terasele cu 35 ron salata, cât de lungi sunt cozile la starbucks cu 20 de lei cafeaua, cum se bate lumea la Zara sau Desigual pe paltoane de 100 euro, la câte telefoane și smartphonuri are fiecare persoană sau la coșurile pline vârf în supermarketuri mi-e greu să trag concluzia că lumea nu are bani. Problema nu e că nu sunt bani ci că lumea investește bani în lucruri efemere saau neimportante.

Fa un calcul pe saptamana cati bani arunci pe cafele, mancare in oras, haine, tigari, iesiri in oras cinematografe si alte lucruri care crezi ca te vor face fericit…vei fi surprins sa vezi cat ai putea economisi pentru a Investi intr-o vacanta, intr-o experienta noua, etc

Doar experientele de viata ne cresc!!!! Pentru ca ne scot din zona de comfort si ne releveaza noi lucruri despre noi…Doar asa crestem!!

What is important for you? In what do you invest? On what you loose money

Abundenta

Cum să aduci Abundență în viața ta?

  1. Fă o listă completă cu lucrurile, experiențele, visele pentru care ai nevoie de bani… Dacă ai avea toți banii de care ai avea nevoie de ai face cu ei? La ce i-ai folosi? Ce vise te inspiră? Ce îți dorești cu adevărat? Dacă azi ai primi 30.000 euro cum i-ai folosi? Abundența financiară există ca să te susțină în expansiunea și existența lumească nu ca să stea in contul bancar ca tu să te simți în siguranță.

2. Fă o altă listă cu credințele tale legate de bani și abundența finaciară. Ia o coală A4, trage o linie pe mijlocul coalei și pe o jumătate de coală scrie credințele Pozitive pe care le ai (nu pe care ți le-ai dori să le ai) legate de acest sector gen: trăiesc în abundență, banii vin ușor spre mine, etc și pe cealaltă jumătate de coală scrie toate Credințele Negative pe care le ai gen: nu îmi permit, nu merit să am mulți bani, nu am bani, etc

3. După ce termini lista de Credințe pozitive/negative te rog sa te întrebi care îți este Limita financiară.

De ex dc ești angajat care îți este noțiunea de avea un salar mare. Ce sumă ești comfortabil să primești sau crezi ca meriți/ că e posibil să primești…e 1000 euro sau 7000 euro…și vezi la ce sumă ți se taie răsuflarea

Dacă ești antreprenor și ai bani după cât lucrezi câți bani crezi că poți face într-o lună?Care este venitul cu care ești comfortabil? Cât este foarte puțin…și cât este prea mult?? Ți se blochează creierul și nu mai poți respira la sume de 5000 euro sau 35.000 euro??

Și nu e vorba de a fi avid după bani ci doar să vezi unde îți e limita financiară…Că să primești abundența care e deja valabilă pentru tine trebuie sa simți că meriți și să fii comfortabil cu ea.

primeste-abundenta.jpg

4. După ce ai aflat ce vrei să faci cu abundența financiară, care îți sunt credințele pozitive/negative și care îți este limita financiară te rog să te urmărești cum te Autosabotezi… 🙂 

Data viitoare când cineva îți va oferi ceva gratis, sau îți va da un cadou, sau te va invita la o cafea, sau îți va face un compliment, laudă..te rog sa te urmărești cum reacționezi…. Te simți nevrednic, vinovat, îndatorat, rușinat sau poate vei fi ingâmfat că totul ți se cuvine, supărat că nu e mai mult, etc… Doar Observă și descoperă acele mici mecanisme care țin abundența la distanță pentru că brațele noastre sunt încrucișate…și cu cât observi ele iși vor pierde din intensitate.

5. Construiește-ți setul tău de afirmații care să te susțină în funcție de credințele și autosabotorii pe care îi ai. Ele pot fi de genul:

Merit sa primesc. Mă bucur să fiu răsfățată de univers. Primesc abundența în viața mea. Viața este ușoară și banii vin ușor și eficient spre mine. De câte ori am nevoie de bani aceștia vin ușor și rapid. Universul mă susține si mă iubește. Imi place să primesc. Trăiesc în abundență….etcabundance2

Aceste afirmații sunt utile să le folosești in momentele de cumpănă, dubii sau cânt te autosabotezi…E ca și cum i-ai da creierului tău mâncare organică de rumegat…va fi fascinat de noutate.

6. Învață să Primești – cred ca una din cele mai grele lecții…să primești Abundența care exista deja în orice forme…De a-ți da voie să fii iubită, răsfățată, bogată, etc

7. Spune Mulțumesc. De câte ori primești ceva, de câte ori repeți o afirmație spune Mulțumesc….e minunat ce se întâmplă când suntem smeriți.

8. Economisește într-un mod creativ și re-antrenează-ti mintea pe: a avea, pe bucurie, pe mulțumire.

Ai nevoie de bani pentru o mașină sau ai nevoie de bani pentru următoarea tabără de feminitate din Thailanda sau bani pentru o pereche de cizme…pune o limită de care ai nevoie și începe să economisești.

Crează-ți o Pușculiță a Viselor într-un borcan mare pe care l-ai decorat cu culori, post-it-uri, afirmații și poți scrie pe el Visul – Tabara de feminitate din Thailanda Sept 2016 și zilnic pune bani în el: poate să fie 3 lei sau poate sa fie 300 ron. Iar data viitoare când vei vrea o cafea la Starbucks pune acei bani în borcan. Sau când vei vrea să îți cumperi încă un tricou pe lângă cele 100 din dulap bune banii in borcan. Renunță la fumat și pune banii în borcan…și vei fi surprinsă de câți se vor aduna.

Și atunci când tu îți faci partea ta de treabă, banii vor veni apoi și din alte surse. Stai conectată la visul tău, primește și spune Mulțumesc!!

gratitudejar

Și te rog să îți mai faci un borcănel frumos – Borcanul Recunoștinței unde la final de zi vei scrie pe bilețele pentru ce ești recunoscătoare Azi..cel puțin 5 lucruri. Și fă asta în fiecare zi și vezi cum borcanul cu binecuvântări se umple pe zi ce trece…

Astfel vei invita Abundența în toate formele ei în Viața ta!! Abundența nu e ceva ce dobândim ci e o vibrație la care ne reacordăm.

Abundance_Quote_-_Workshop

Vă doresc să trăiți în Abundență și din plin cu bucurie!

Am lansat Retreat-ul de Feminitate Rasfat din Thailanda……Te astept intr-o experienta de viata care te va transforma, te va maturiza si iti va arata Cine esti…

Cu drag de feminitate

Trimite-i unei prietene

2 thoughts on “Manifestă Abundența în viața ta”

  1. Pingback: Ritual de Lună Nouă | Femeia Trezită

  2. Pingback: Exerciții de Manifestare – Webinar Online | Femeia Trezită

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *