Practici feminine

Efectele folosirii Oului de Jad

IMG_1317Draga mea,

As vrea să discutăm un subiect care este un pic neglijat în cărțile de specialitate sau în articolele despre oul de Jad.

În workshopurile de feminitate și sesiunile de inițiere cu oul de jad am foarte multe femei care nu știu cum să interpreteze anumite efecte ale acestei practice, motiv pentru care unele renunță a mai folosi oul. Și pentru că sunt multe femei care au experimentat diverse efecte însă se sfiiesc să vorbească am adunat sub anonimat mai multe reacții și efecte despre care vom discuta aici pentru a-ți oferi sprijin în această practică de trezire a Energiei Vitale și Feminine.

Dacă auzi prima data despre Oul de Jad îți recomand să citești printr-un singur Click, înainte de a continua următoarele articole:

Generalități Ou de Jad

Proprietăți, efecte, folosire Ou de Jad

Exerciții practice cu oul de Jad

Proprietățile Oului de jad Nefrit

IMG_0916

## Efecte practicii înainte de a folosi oul de jad

E interesant cum această practică scoate de la naftalină atâtea sentimente de frică față de propriul corp, frică de energia sexuală, frică de necunoscut….care se poate transforma ușor în Panică sau stare de Ingheț.

Practica cu oul de jad adresează subiectul trezirii sexualității, te invită să te uiți la cum îi dai viață femeii din tine să se exprime și te invită să explorezi un teritoriu destul de necunoscut și înspăimântător: VAGINUL (Un film in engleză despre femei mature care se uită pentru prima dată jos)

Suntem învățate că e bine să să trăim în spațiul inimii, să iertăm, să fim bune și că sexul și alte dorințe carnale sunt pentru femei ieftine și curve. Creștem și ne concentrăm emoțiile, dorințele prin a trăi incomplet: fie în iubire fie fiind curve.

Momentul în care vrem să începem practica cu oul de jad: citim despre, ne uităm la un ou de jad sau participăm la o înițiere în folosirea oului de jad acele sentimente de Frică, Panică sau Ingheț ies la suprafață. Iar când trăim cu aceste emoții vaginul nostru este contractat, inchis.

Știu cliente care deși au acasă oul de jad nu l-au folosit niciodată sau poate doar s-au uitat la el sub pretextul că nu au timp, că nu e momentul..

Sexualitatea e ceva ce am explorat în adolescență iar de atunci am continuat by default crezând că știm tot ce avem nevoie. Fiind o zonă a vieții noastre pe care nu am explorat-o din perspectiva Femeii mature atunci când vrem sa explorăm devenim pudice, speriate, jenate, neindemânatice și experiențe din trecut pot apărea la suprafață pentru a te elibera de sclavia lor la nivel emoțional și fizic.

Jad-ul este un Cristal foarte puternic care deschide mult spațiul Inimii, spațiul de vulnerabilitate la un nivel autentic. Ne trezește adevărul Interior. Folosit la nivelul vaginului aduce o uniune intre cele două zone: Inimă+Vagin.

*** Un exemplu interesant a fost când una din prietenele mele m-a ajutat la vânzarea ouălor de jad și a scos din săculeți peste 60 de bucăți. Și în timp ce le despacheta și le admira a început să simtă o dureri surde în zona rinichilor, ovarelor care în timp s-au intensificat. A descoperit blocaje, experiențe sexuale traumatizante din trecut, cuvinte legate de sex spuse de mama ei….și le-a simțit și s-a deschis față de ele. Și așa a început călătoria ei de Maturizare Emoțională și Sexuală…prin a descoperi ceea ce este prezent în inconștient.

egg

flordodia_florA

## Efecte la Prima Folosire

Practica cu oul de jad îți va arăta unde ești în acest moment și cât de deschisă/contractată ești ca Femeie. Îți scoate la iveală  Ceea ce este prezent în corpul tău și în emoțiile tale fie că ești conștientă de asta sau nu.

Prima folosire a Oului de jad este ocazia Ideală de:

 • a vindeca Experiențe sexuale trecute în care am fost penetrate fără să fim pregătite fizic și emoțional
 • a vindeca experiențele sexuale în care am făcut sex chiar dacă inima noastră și vaginul nostru a zis nu însă am ales să ascultăm minte
 • a topi armura care s-a format în jurul vaginului și care ne face să fim insensibile în timpul actului sexual
 • a ne oferi o primă experiență blândă când ceva ne penetrează (oul de jad) fără forță. Mușchii vaginului au capacitatea de a înghiți oul de jad care îț poziționezi la intrearea în vagin, și dacă îți oferi timp e minunat să experimentezi acest sentiment de comuniune
 • a vindeca traume și abuzuri sexuale
 • a dezvolta un alt tip de relație cu vaginul tău – blândețe, curiozitate, ascultare, mirare, etc

flordodia_florA

## Dureri la introducerea oului, sângerare sau imposibilitatea de a introduce Oul în vagin

Mușchiul vaginului este un mușchi inel care are capacitatea de a fi foarte elastic pentru naștere, act sexual sau foarte contractat când nici un amărât de Ob nu intră. Nu există vagin strâmt ci există contracție puternică. Acest mușchi reacționează la starea emoțională, la traumele sexuale pe care le purtăm în corp, la activitatea mentală și credințele despre sexualitate și are o Memorie foarte puternică. Iar dacă sunt momente în care nu te-ai simțit în siguranță cu anumite persoane sau în anumite situații pe viitor v-a reacționa la fel.

„Mi-am petrecut 15 ani din viață având credința că am un vagin foarte strâmt, orice vizită la gine era o teroare, sexual puteam să mă bucur doar de anumite poziții. Până cănd într-o zi mi-am cunoscut partenerul actual care mi-a oferit spațiul ca eu să mă simt în siguranță și să mă relaxez sexual..și am renunțat să mai cred că sunt strâmtă..sunt doar sentimentele mele de nesiguranță care mă fac să mă contract, sa mă inchid.”

17880055_1467011326676380_3552871316142918499_o

Deci dacă ai dureri sau sângerări la introducerea oului în vagin întreabă-te unde ești: ești în Minte sau în corp?…respiri sau ești super contractată?..ești dornică să ai succes în introducerea oului cât mai rapid sau îți oferi timp să îți asculți corpul, să respiri și să descoperi fiecare moment?

Inainte de orice practică cu oul de jad întrebăm vaginul dacă vrea să primească Oul și ascultăm răspunsul. De câte ori ai fost penetrată fără să fii pregatită sau să vrei neapărat? ACUM Ai momentul să onorezi acee inteligență a corpului tău care spune DA sau NU și să readuci sentimentul de SIGURANȚĂ în corpul tău.

Sunt mereu suprinsă in workshop-uri cît de rapid (câteva sec) femeile își pun oul. Nu tu respirație, nu tu conectare cu corpul, nu tu ascultare. Se întâmplă să il impingă atât de rapid și inconștient încât să sângereze sau să impingă puternic cu dureri în ciuda semnalului clar – aceste uși sunt inchise.

Și vă spun asta nu ca să vă judecați ci să învățați să vă tratață corpul altfel. Să învățați să vă Respectați inteligența corpului, să vă oferiți Timp și Blândețe, să vă Descoperiți corpul și propriul ritm, să oferi spațiu pentru iertare și vindecare.

Iar dacă oul nu intră fie vaginul vostru nu e pregătit și asta e ok (am momente în care dorm cu el în mână) fie sunteți deconectate de la corp și respirație, mintea luând controlul.

Prima experiență e diferită pentru fiecare femeie pentru că avem corpuri și experiențe trecute diferite. Însă ține de noi dacă vrem să fie o Experință de Conectare sau de Re-creare de traume.

flordodia_florA

## Orgasm instant sau excitație sexuală rapidă

Sunt femei care atunci când încearcă oul de jad la ele acasă unde se simt în siguranță pe fondul relaxării, blăndeții și ascultării corpului să trăiască un orgasm sau să devină foarte puternic excitate. SI E PERFECT OK ȘI NORMAL 🙂 și e bine..te-ai putea surprinde cu cel mai minunat orgasm din viața ta 😛

Practica cu oul de jad ne oferă posibilitatea să ne lucrăm și rafinăm energia sexuală pentru a deveni mai pline de viață, pasiune, mature emoțional și sexual, etc. Această practică poate să fie foarte blândă și să te ducă într-un spațiu de deschidere. Dacă devii super excitată îți recomand să Respiri și să simți această forță creatoare in corpul tău, și cu fiecare respirație să o duci în tot corpul. Astfel poți învăța să purifici energia sexuală și să o folosești diferit de blocaj vs a lua stăpânire asupra ta.

Îți recomand în momente de orgasm sau exctație să practici Orbita Microcosmică folosind repirația și mișcarea energiei care te va Echilibra in interior și îți va da o stare de Strălucire.

orbita cosmica

flordodia_florA

step0002

## Plâns, râs sau alte emoții

Să ne reamintim că jadul e un Cristal care ne ajută să ne reechilibrăm emoțional și să vindecăm emoții, experiențe blocate in corp. Asta înseamnă că va activa, mișca emoții. Lucrăm cu energia sexuală a charei I care e despre Conexiune, Siguranță, Împământare, Înconștient, Credințe.

Așă că dacă apar și se mișcă diverse emoții e Normal. Tot ce ai de făcut e să Observi (nu analizăm cu mintea ci observăm), să Respiri și să îți Simți corpul în acest proces. Nu contează de unde vin, nu contează ce semnificație au ci doar să le dăm voie să fie că să se poată Transforma.

În practica cu Oul de Jad se întâmplă o DETOXIFIERE EMOȚIONALĂ care te va conduce spre Maturizate emoțională și Incredere în Tine.

flordodia_florA

## Caldură în vagin sau nici o senzație

Majoritatea femeilor nu își simt oul în vagin pentru primele luni de practică. Se întâmplă să dormi cu el sau să mergi la cumpărături fără să realizezi că îl ai in interior.

După câteva luni de practică constantă (infuncție de fiecare femei și nr de practici) ajungi să desvolți sensibilitate vaginală și să simți cum pe repirație si contracție oul urcă și coboară, să simți cum îți masezi partea dreaptă sau stângă a mușchilor vaginali.

Din experiența grupurilor de feminitate au observat că sunt femei care simt căldură în vagin atunci când folosesc oul și de obicei acestea sunt femei cu energia sexuală trează, asumată și pe care o trăiesc iar oul pur si simplu o adună într-un singur loc.

jade egg

 ## Dureri în timpul practicii la nivel vaginal sau ovare, 

Cum am scris și mai sus această practică de trezire îți va arăta ceea ce reprimi, ce e blocat, ce e stagnant atât la nivel emoțional cât și fizic.

Am avut cliente care:

 • au avut dureri ușoare în ovare (credințe despre feminitate, plăcere), rinichi (frică, panică, nesiguranță)care prin practică, repirație și pur și simplu a da spațiu acestor sentimente, blocaje s-au transformat și au încetat. E important dacă vrem să devenim Mature să fim Martorele greselilor, experiențelor, blocajelor și să învățăm să le acceptăm. Atunci când dăm spațiu și acceptare acestea se Transformă iar tu te eliberezi și îți revendici Puterea Interioară. (sunt multe care s-au oprit atunci când a devenit incomfortabil punând în cufăr acele emoții)
 • au avut dureri insuportabile care le-au făcut să ajungă la urgențe. Unele dintre ele au descoperit ovare polichistice, sarcini extra-uterine și am avut o clientă care dupa 1 ăpt de practică cu oul de jad și dureri foarte mari a descoperit la consult că avea o tumoare uterină foarte mare. A fost descoperită în timp pentru a fi operată. Norocul ei care probabil i-a salvat viața a fost că a practicat oul de jad iar corpul i-a dat semnalul că ceva nu e în regulă.
 • au avut scurgeri ușoare.

** Pentru orice durere care se intensifică și durează sau scurgeri anormale îți recomand să consulți un medic ginecolog. Oul poate avea efecte de detoxifiere fizice ușoare și nu îți va face rău însă îți poate semnala probleme de sănătate care deja există în corpul tău. Ascultă-ți corpul!

3a0f4792f94e5eaf5b5934e65cde0ac6

Citește continuarea articolului AICI

Lia round cornersCu drag de feminitate

“Copyri­ght 2012-2023 Lia Bolte – Toate drep­tu­rile rezer­vate. Orice utilizare a textului chiar si partial, fara acordul autorului este considerat infractiune si pedepsita penal.“

Trimite-i unei prietene

4 thoughts on “Efectele folosirii Oului de Jad”

 1. Pingback: Efectele folosirii Oului de Jad | Femeia Trezită | Secs's Blog

 2. Pingback: Efectele folosirii Oului de Jad – continuare | Femeia Trezită

 3. Pingback: Seara feminitate – Inițiere și Practică cu oul de Jad – Femeia Trezită

 4. Am inceput sa folosesc Oul de jade . Nu am avut dureri nici la introducere și nici la eliminarea lui.

  Mi-a fost teamă la început însă după ce am ascultat postările video despre procedura m-am deschis la această experiență 🙏

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *