Webinar gratuit – Trauma Femininului

Replay Webinar Youtube

images

Draga mea,

Primim multe mesaje inspiraționale care vorbesc despre faptul de a Trăi în prezent, de a renunța la trecut, de a Alege Fericirea, Abundența. În timp aceste mesaje au devenit subiecte normale de conversație, însă câți dintre noi chiar le trăim și aplicăm în viața de zi dincolo de un share pe Fb??

Mai mult ca niciodată acum avem acces la Cursuri gratuite, literatură spirituală, filme și cărți care ne oferă înțelegere și soluții față de dilemele noastre, acces la coach/terapeuți/terapii complementare și TOTUȘI  nivelul de nefericire, depresie, vieți irosite sunt la cote maxime!!!!

Te-ai întrebat vreodată de ce toate lucrurile astea nu Funcționează? De ce chiar după participare la workshop-uri, terapie de grup sau personală viața ta nu se schimbă sau devine mai nasoală???

a5cc86f5374f91b7aa63f6ba06b6bcb1

Te-ai întrebat de ce chiar dacă suntem parte din creație si avem potențialul de a manifesta și a Trăi fericirea zilnic Totuși suntem nefericite, blocate în relații/joburi/, confuze, furioase???

Te-ai săturat să auzi că este parte din proces și că ai nevoie să mergi peste tot ca să te vindeci??

Unii dintre noi se întreabă în timp ce alții caută alinare în obiceiuri care îi ajută să reprime aceste întrebări și emoții (mâncare, facebook, drame emoționale, alcool. droguri, muncă, etc)

1911637_10152819274870982_3186453879176698313_n

Lucrez de peste 10 ani în grupuri de dezvoltare atât în țară cât și înafară și  cu tristețe pot spune că România este o țară cu un grad ridicat de traumă și mod de viață gen panică sau blocaj total.

Și aste e de înțeles dacă ne amintim de copilăria noastră și bătăile primite acasă sau la școală pentru că nu am fost cuminți sau de cât timp am petrecut departe de afecțiunea părinților. Putem explica trauma si prin felul în care am fost crescuți, educați și format o părere despre cine suntem (ești proastă, urâtă, grasă, nu știi nimic, nu ești în stare de nimic, etc).

Am învățat viața, iubirea, fericirea de la niște părinți crescuți în comunism, crescuți în frică, crescuți în cozi pentru pâine, crescuți in agresivitate.

Din perspectiva femininului poate cea mai tristă realitate e numărul Ridicat de fetițe și adolescente abuzate (sexual/fizic/emoțional) pentru care nu s-a făcut nimic, care au fost obligate să uite, să reprime.

Și ați fi socați să știti câte românce fac sex fără a avea orgasme, câte românce nu mai fac sex pentru că e neplacut….

Toate aceste istorii Conștiente sau adormite în Inconștient ne afectează viața de zi cu zi, ne afectează relațiile, ne afectează Bucuria de viată și la rândul nostru le transmitem copiilor noștri.

raise-awareness

Draga mea te invit să vorbim deschis despre Trauma femininului într-un spațiu deschis, onest.

In cele 2 ore vom vorbi despre:

 • Mecanismul traumei (cum se formează, cum se activează, unde se blochează, cum se manifestă)

 • Cum să recunoști că tu sau cei din jur sunt într-un moment Activ al Traumei?

 • Starea de îngheț/panică/isterie și efectele asupra sănătății

 • De ce nu reușim să ieșim din traumă și care sunt câțiva pași de aplicat atunci când trauma este reactivată

 • Dependența de traumă vs Conștientizare

 • Jocul între Victimă/Agresor

 • Tipologii feminine în funcție de trauma suferită

 • Metode practice pentru a nu mai intra înconștient in starea de traumă și pentru a prelua Cârma vieții tale sau despre cum să ne Maturizăm Emoțional

376785_3995317955542_1972810817_nAbia aștept să fiu cu tine. Voi aduce pentru tine experiența personală din procesul meu de maturizare emoțională și experiența personală de peste 10 ani în dezvoltare personală și femininate. Din 2015 sunt în formarea internațională TRE (Trauma Release Exercises)

Dacă dorești să te înscrii pentru acest Webinar Gratuit te rog să completezi formularul de înscriere și apoi să dai un share la acest eveniment pentru ca și alte femei să  afle despre această oportunitate.

Formular Înscriere

Cu drag de feminitate

One thought on “Webinar gratuit – Trauma Femininului

 1. claudia says:

  inghet, sunt foarte impaciuitoare, cedez mereu, ajung sa ma injosesc ptr. ca este frica de despartire (tatal meu natural a decedat cand aveam 1an si 2 luni)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s