Workshop: Înflorirea Puterii Feminine

5/6/7 Mai 2017, București

12/13/14 Mai 2017, Iași

Am trăit toată viața crezând că trebuie să mă decid cum sunt – cuminte sau pasională, războinică sau înțeleaptă? La workshop am aflat că pot să fiu toate aceste femei, și câteva în plus, fără să îmi pierd esența. Abia acum mă simt cu adevărat întreagă. O experiență intensă, cu lacrimi, râs, febră musculară și foarte multă inimă. Alina

10420187_10152633789183293_3194019416190653783_n

Arhetipurile întrupează tipare de experienţă comune tuturor femeilor din toate culturile şi din toate timpurile. Fiecare arhetip poartă în sine un tip particular de energie feminină şi se poate exprima prin nenumărate capacităţi şi talente. Acestea variază de la femeie la femeie, precum şi la o aceeaşi femeie în circumstanţe diferite.

Putem Activa aceste Arhetipuri  pentru a scoate la lumină potenţialul de care dispunem, a ne vindeca rănile şi a avea acces la darurile tuturor celor patru arhetipuri.

Exprimarea noastra ca femei a fost conditionata de locul si cultura in care ne-am nascut, de familia in care am crescut, de modelele feminine pe care le-am absorbit in noi, practic de ce ni s-a spus ca e bine sa fim, sa facem, sa ne exprimam  ca si Femei, de experientele pe care le-am avut cu barbatii.

Aceste lucruri au intrat adanc in noi si am invatat san e exprimam doar in anumite feluri: suntem Femei care ne exprimam cu multa gratie, suntem femei care ne exprimam forta si determinarea, suntem femei care suntem sensibile si vulnerabile, suntem femei care ne exprimam prin timiditate si frica, suntem femei care ne exprimam seductia si senzualitatea usor, suntem femei cu apetit sexual dezvoltat, suntem femei care invaluim ce atimgem cu multa iubire si grija…

Workshopul susținut de Lia a fost o experiența aparte. M-a purtat prin diverse etape ale evoluției mele, mi-a arătat părți din mine pe care nu le cunosteam părți pe care le respingeam, mi-a oferit răspunsuri la întrebări referitoare la mine si comportamentul meu in anumite situații.  A fost un Weekend intens in care am plâns, am ras, ne-am jucat, am dansat, ne-am conectat la noi. 
Lia a creat cadrul necesar pentru ca noi sa ne deschidem si a fost alături de fiecare participanta, susținând-o.  Am apreciat foarte mult naturalețea ei si împărtășirea deschisă a experiențelor personale. A fost un Weekend care m-a ajutat sa ma deschid, sa ma conectez la mine si sa ma apropii si mai mult de femeia din interiorul meu. Mihaela

Multora dintre noi ne este mai usor sa ne exprimam doar printr-un singur fel de a fi: suntem fie gratioase, fie puternice, fie vulnerabile, fie senzuale, fie timide. Exista in noi aceasta dualitatea, fie asa, fie asa. Cand vedem alte femei exprimandu-se in feluri de-a fi care noua nu ne sunt confortabile, ne simtim inconfortabile, intimidate si incepem sa le judecam sau sa nu avem rabdare cu ele. Am vrea sa fim si altfel dar nu stim cum sa ne dezvoltam.

event_260751472Feminitatea inseamna sa integram armonios in noi cat mai multe feluri de exprimare ale energiei feminine.

De multe ori insa, limitarile si conditionarile impuse de parinti si de societate sau experientele negative traite ne fac sa ne ascundem in spatele unor masti si ne impiedica sa ne manifestam intregul potential.

Arhetipurile neconştientizate se află în partea de umbră a psihismului nostru şi în acelaşi loc cu ele zac îngropate unele dintre cele mai mari resurse ale noastre. De aceea este important să le aducem la lumină şi să experimentăm feminitatea în toată plenitudinea ei.

Anumite părţi din noi intră în „umbră” în copilărie când suntem răniţi. Anumite comportamente, atitudini, calităţi ale noastre deranjează pe cei care ne cresc şi ei ne apostrofează aspru, ne pedepsesc sau ne ridiculizează ori umilesc. Aceasta produce o puternică blocare a comportamentului care a generat această durere.

De aceea te invit la o calatorie interioara, pentru a ne intelege mai bine pe noi insine si a invata cum sa aducem la lumina iubirea si frumusetea, bucuria de viata si energia din inimile si corpurile noastre.

La acest curs vom explora Energia feminine si felurile in care se exprima: copilăroasă, senzuala, iubitoare, salbatica, puternica, prezenta si vom face exercitii prin care le vom integra Armonios in noi. Fiecare din noi exprima feminitatea in felul ei si ne vom sustine sa invatam una de la alta si alte feluri.

“Fiecare femeie are nevoie de cel puțin o dată în viață de un astfel de ritual de inițiere în feminitate, de descoperire interioară.” A.M.

Am cunoscut femei grozave, a fost o experiență plină de bucurie, vitalitate în care mi-am expus părțile ascunse, umbrele și le-am acceptat asa cum sunt. Această tabără mi-a adus putere personală prin integrarea, descoperirea și explorarea arhetipurilor feminine. Aș recomanda acest eveniment pentru că este o chestiune de bază în cultura unei femei care vrea să profite de viața ei.” Maria

Cele 5 Arhetipuri Feminine cu care vom lucra sunt: Adolescenta, Libertina, Mama, Inteleapta si Regina care le incorporeaza pe toate. Fiecare femeie contine aceste Arhetipuri iar atunci cand le activam constient ne transformam si descoperim parti din noi pe care nu le stiam. Va fi o experienta transformatoare si relevatoare.

600_358570442

Evolutia completa si matură a unei femei presupune experimentarea/trairea fiecarui arhetip in parte. Cu totii avem unele dominante, pe care, o data ce le-am descoperit le putem exersa pentru a le duce la un nivel superior sau putem sa descoperim noi calitati ale arhetipurilor mai putin dezvoltate.

Practic, poti sa ai hotararea, forta si energia Amazoanei; atitudinea de joc, deschiderea emotionala si pasiunea Iubitei; dar si puterea prezentei, blandetea si forta Regelui/Reginei precum si abilitatile, viziunea si intuitia Înțeleptei.

Scopul este sa ne reconectam cu energia feminina si sa-i permitem sa curga liber, sa dobandim incredere in puterea noastra, sa renuntam la mastile menite sa ne protejeze pentru a ne dezvalui adevarata frumusete. Astfel vom putea sa ne manifestam din plin creativitatea si vitalitatea si totodata sa cream relatii intense si profunde cu partenerii nostri.

10525838_832251290119735_3147392656640264670_n

Vom folosi vechile practici taoiste, combinate cu elemente de Tantra, dans conștient, exerciții de respirație, meditatie, joc de rol, pentru a ne Descoperi si lasa sa se exprime Bucuria, forta si frumusetea energiei feminine.

Vom crea un spațiu relaxant și securizant pentru ca aceste aspecte din noi să prindă viață.

Cu ce te va ajuta in viata ta re-cunoasterea celor 5 arhetipuri?

–      Iti vei recunoaste arhetipul dominant si iti vei (re)descoperi calitatile tale specifice. Astfel vei putea intelege anumite comportamente din trecut, de la parti dominante si placute la anumite aspecte pe care le-ai considerat „slabiciuni”.

–      Vei invata cum sa iti traiesti viata in oricare din arhetipuri, beneficind la maxim de potentialul tau de femeie

– Vei dezvolta Incredere in Sine si Siguranta prin activarea si vindecarea partilor din tine care contin extrem de multa energie si pasiune

–      Vei putea alterna stari/comportamente specifice fiecarui arhetip, explorand noi si noi calitati ce se afla adormite in tine.

1562e7de31828c821c639e7ce27d0fd7O femeie in explorarea ei are nevoie de:

Spatiu sigur si protector pentru ca ea sa se simta in siguranta sa se exprime cu tot ce este in interior.

Timp si Rabdare pentru ca stim ca energia feminina are nevoie de timp pentru a se exprima din profunzimea ei. In loc de fuga si concluzii rapide vom astepta rabdatoare ca dupa masti si expresii false sa apara Trairea Autentica

A fi Vazută. Pentru a integra aspecte din noi acestea au nevoie sa fie vazute si admirate pentru a fi acceptate si de noi. a fi vazuta vulnerabila, a fi vazuta in conectarea cu divinul, a fi vazuta cu durere, a fi vazuta cu inima deschisa, a fi vazuta conectata cu senzualitatea, etcflordodia_florA

lia-round-corners

Te va sustine in acest proces Lia Bolte facilitator tao-tantra cu experienta de 10 ani in livrarea de cursuri de dezvoltare personala.

“Din 2006 dupa primul curs de dezvoltare personala am inceput o calatorie de a ma Gasi dincolo de ce mi s-a spus ca pot fi, dincolo de ce am invatat ca sunt si am gasit acel Spatiu interior care nu e afectat de nimic. Mi-am gasit Miezul unde stiu ca e acasa. Acel loc pe care nu mi-l poate lua nimeni si unde imi gasesc de fiecare data stralucirea si increderea. Am cautat, am experimentat, m-am descoperit, am gresit, am invatat sa ma iert, am lasat trecutul sa zboare si m-am minunat de ce am descoperit….

pizap.com14183081900671

Din 2012 m-am mutat in Thailanda unde am continuat sa dezvolt un centru de meditatie si terapii complementare. Pe o insula izolata de lume, fara trafic, fara masini, fara magazine, cu petreceri, oameni adormiti insa si cu oameni trezi, oameni liberi si pline de viata, meditatii, sesiuni de vindecare, samanism, jungla si ocean, serpi si traind o viata simpla am stat cu cele mai negre stari ale mele si mi-am gasit cele mai frumoase stari. Am invatat sa devin prezenta, sa ma accept si sa ma provoc si sa-mi descopar cele mai inalte stari.

In Thailanda m-am format ca facilitator Sacred Femininty Tao Tantra, facilitator meditatie si sunt in formare in metoda Trauma Releas Exersises TRE.

Am studiat practici taoiste, energetice si sexualitate sacra cu Minke de Vos si Shashi Solluna, Respiratie, deconditionari primare si tantra cu Devapath, Vindecarea copilului interior cu Anando, Tantra si alchimie interioara cu  Spersa, practici de meditatie, energetice si  primal de-conditioning cu Kaifi Iraklis, Dans Sacru cu Monika Nataraj,  Ceremonii sacre si dans-ul celor 5 elemente cu Daisy Kaye,  tantra cu Ma Ananda Sarita, TRE with Fiona Leibowitz.

Imi doresc ca pe durata acestui workshop sa iti ofer ghidare si suport in descoperirea a cine Esti deja. Pentru ca Tu esti singura persoana care poate sa deschida acel spatiu sacru. Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi aceasta cautare devine mai usoara si a renunta la ceea ce nu ne mai serveste devine mai simplu. Vreau ca din ce in ce mai multe femei sa se trezeasca, sa se iubeasca pe ele si sa isi dea voie sa fie frumoase si Libere.

flordodia_florA

Aceasta este o călătorie de a te experimenta ca Femeie de 2 zile și jumătate ce este 90% practică și 10% teoretică și este necesară prezența ta pe toata durata.

Număr de locuri disponibile 15.

Înscrierile se confirmă după plata avansului de 100 euro pana la data de 29 aprilie.

Locația evenimentului este București si Iași.

Bucuresti – Centrul Soma (Piata Muncii)

Iasi – Svarga Loka in miezul naturii cu albine si flori

image

Preț workshop:

Bucuresti: 888ron și include programul workshop-ului, pauzele de cafea, materiale de suport și participarea la evenimentul de feminitate Initiere cu Oul de Jad inainte de eveniment in valorea de 130 ron.

Iasi: 888ron și include programul workshop-ului, pauzele de cafea, materiale de suport + participarea la evenimentul de feminitate de pe  11 Mai ora 18.00 – 21.00 Initiere cu Oul de Jad in valorea de 100 ron. Pentru IASI – Te inscrii impreuna cu o prietena? – Aveti amandoua reducere de 88 ron

Orarul wokshop-ului:

Vineri ora 18.00 – 21.00

Sâmbătă

ora 8.00 – 9.00 Meditație activă ora 9.00 – 10.30 Mic dejun ora 10.30 – 13.00 Sesiune

ora 13.00 – 15.00 Pranz ora 15.00 – 18.30 Sesiune

Duminică 

ora 8.00 – 9.00 Meditație activă ora 9.00 – 10.30 Mic dejun ora 10.30 – 13.00 Sesiune

ora 13.00 – 15.00 Pranz ora 15.00 – 18.00 Sesiune ora 18.00 – 19.00 Pauză ora 19.00 – 20.30 Sesiune

lia

Abia aștept să ne dăm voie să Înflorim și să ne Experimentăm!!!

Cu drag de feminitate

flordodia_florA

Plata avansului cu cardul poate fi facuta folosind butonul de mai jos. Daca nu ai cont paypal, foloseste optiunea de plata fara cont paypal.

Completarea formularului este necesara!

purchase-now

Pentru înscrieri vă rog folosiți formularul de mai jos:

5 thoughts on “Workshop: Înflorirea Puterii Feminine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s