oul de jad, Practici feminine

Cum să îți încarci oul de jad la Lună Plină

                1675234_orig

Azi avem o minunată Lună Plină în semnul Peștilor, o lună intensă și emoțională care este în același timp și o Eclipsă de Lună.

E momentul în care să ne uităm în viața noastră și să vedem ce ne aduce bucurie și ce nu, să ne uităm unde în viața noastră există frica de a fi mai puțin, de a nu fi suficiente….si să respirăm în ceea ce iese la suprafață.

La Lună Plină Energia Feminină este la cote maxime, intensă și prezentă și puteți să o folosiți pentru o conectare mai puternică interioară.

În același timp e un moment intens care aduce la suprafață emoții, certuri, nemulțumiri și reacții inconștiente așă că este important să ne găsim spațiul interior pentru a ne păstra calmul și să navigăm conștient această energie intensă.

the-full-moon-ritual

Atunci când suntem conectate la energia noastră feminină suntem în curgere cu fazele lunii. Am scris mai multe in Menstruația și Fazele Lunii.

Luna Plină e momentul ideal să îți încarci cristalele și alte obiecte pe care le folosești în altarul tău.

mediumsmall-res

Dacă deja ai un ou de jad știi că e necesar să il purifici și să îl încarci deorece dacă practici, acesta poate să se încarce cu energii negative sau dacă nu il folosești des să aibă nevoie să fie energizat.

Cristalele sunt pietre semi-prețioase care provin din pământ dar care sunt sensibile la energia Lunii putând absorbi razele lunii și pot reține energia puternică feminină.

Pe lângă celelalte opțiuni de a purifica și încărca Oul de jad, obsidian și cuarț  la fiecare Lună Plină ai posibilitatea de a le încărca de această energie feminină potentă.

Ce ai nevoie?

  • Găsește un loc unde lumina lunii poate pătrunde ușorȘ poate fi pervazul unui geam sau poate fi un loc afară în natură.
  • Pregătește un spațiu sacru pentru oul tău (o bucată de material, cristale, cărți tarot, zeițe, îngeri și alte cristale)
  • Privește Luna Plină și descoperă frumusețea și forța ei
  • Închide ochii și cu mâinile pe chakra inimii (în mijlocul pieptului) conectează-te la Femeia ta interioară, la energia lunii și la intenția pe care o ai atunci când folosești practica cu oul de jad pentru trezirea Energiei feminine și sexuale
  • Spune o mică rugăciune/intenție către Luna Plină. (ex. Fie ca aceste cristale să fie încarcate de energia frumoasă și feminină a lunii pentru a mă susține în trezirea feminină și deschiderea sexuală sau pentru vindecarea x, y, etc)
  • Zâmbește micului tău altar de cristale și lunii și deschide brațele pentru a fi binecuvântată și încărcată de energia Lunii Pline.
  • Dimineață poți să îți iei cristalele și să practici cu oul de jad pentru a beneficia de energia absorbită. (Asigură-te că nu lași ouăle în soare pentru că unele cristale pot crăpa sub lumina puternică)

jade-egg

Luna Plină e momentul ideal să identifici programe, gânduri care te țin în loc și să Alegi conștient ce anume vrei în viața ta. Dacă doriți să faceți un ritual de Purificare aveți aici Detalii pentru a vă seta spațiul Sacru.

 

ft99127

Cu drag de feminitate

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *