oul de jad, Practici feminine, sexualitate, Shakti's energy

Calitățile Oului Yoni din Obsidian

poza-obsidian

Format din roca vulcanica racita rapid, obsidianul este ceea ce am putea numi sticla formata in mod natural. De obicei de culoare neagra, aceasta piatra semipretioasa se mai poate regasi si in varietati de gri, maro si – mai rar – rosu, albastru sau verde. Insa nu totdeauna culorile vor fi uniforme iar gemele unde nuantele se intretaie sunt destul de des intalnite, cauza fiind tipurile de minereu inglobate in cristalele de sticla si concentratia lor.

Obsidianul negru este unul dintre cei mai importanţi învăţători dintre toate pietrele. El este asociat cu prima chakră. Acest centru energetic este resortul pământului, fizicului, al supravieţuirii şi, uneori, al satisfacerii personale, egotice.

Obsidianul negru acţionează ca un magnet care atrage în corpul fizic forţele spiritului, pentru ca aceasta să fie guvernat de către voinţa conştientă şi pentru a fi folosit adecvat în acţiunile fizice. Când aceste forţe sunt bine ancorate în lumea formelor este posibil să se schimbe chiar calitatea vieţii pe Pământ prin infuzarea planului material cu cât mai multă forţă a luminii.

Când obsidianul negru este aşezat în centrul chakrei de bază, el atrage energiile fine ale celei mai înalte chakre în centrii primari, pentru a fi folosite în scopul purificării, rafinării şi eliminării treptate a egoului. Obsidianul negru va fi folosit doar atunci când persoana care-1 deţine a luat cunoştinţă de puterile lui şi este pregătită să opereze schimbările pe care obsidianul adeseori îl pune să le suporte. Guvernat de către planeta Pluton, scopul obsidianului negru este acela de a purta mintea prin zonele întunecate ale subconştientului pentru a-i stabili identitatea în supraconştiinţă.

obsidian-mare

 Proprietati mistice ale obsidianului

In general, obsidianul este folosit pentru ameliorarea starilor dureroase, reducerea tensiunilor si eliberarea energiei excesive. De asemenea se mai spune ca aceasta piatra semipretioasa poate sa si accelereze vindecarea fizica a ranilor. Obsidianul este, de asemenea, un excelent transformator de energii pe care sa il ai in preajma pe tot parcursul zilei. Ele poate sa le absoarba pe cele negative, returnandu-le cu o incarcatura pozitiva. El va asigura calmul si securitatea spirituala, stabilizand energetic orice persoana din aria sa de influenta. Si mai specific:

Obsidianul negru– ofera o protectie deosebita si este util in indepartarea negativitatii. De asemenea se mai poate folosi si impotriva atacurilor psihice sau pentru a ajuta in renuntarea la obiceiurile negative sau la pofte.

Obsidianul negru este o piatră foarte puternică şi creativă, care ancorează sufletul şi forţele spirituale pe plan fizic, punându-le sub îndrumarea voinţei conştiente şi permiţându-le să-şi manifeste energiile pe pământ. Această piatră este responsabilă şi de creşterea stăpânirii de sine.

Fiind un învăţător plutonian, obsidianul negru nu se alimentează din ego, în schimb adeseori în mod direct şi fără tact el ne arată unde este egoul şi ce trebuie făcut şi schimbat pentru a avansa şi a face următorul pas evolutiv. Obsidianul acţionează ca o oglindă care reflectă defectele propriei naturi şi amplifică temerile, nesiguranţele, şi atitudinile egocentriste care înăbuşă calităţile superioare ale sufletului. El mai poate fi numit „oşteanul adevărului”, care ucide iluzia pentru a da naştere viziunii Erei Vărsătorului.

obsidian

Obsidianul negru obligă la înfruntarea adevăratului eu, ajungând până în profunzimea subconştientului. Inlătură dezechilibrele şi aspectele obscure, pune în evidenţă factorii ascunşi şi amplifică energiile negative pentru ca ele să fie din plin simţite şi apoi eliberate.

Acest efect curativ întoarce în vieţile anterioare şi poate acţiona pe linia ancestrală şi familială. Obsidianul negru foloseşte trecutul ca un compost pentru a produce o energie fertilă, necesară dezvoltării sufletului. Corectează folosirea precedentă neadecvată a puterii şi cercetează toate problemele de acest tip pe toate nivelurile şi învaţă că a avea putere nu înseamnă a o exercita în scop personal, ci a o folosi pentru binele tuturor Piatră protectoare, respinge negativitatea şi gândurile rele. Permite lăsarea în urmă a iubirilor vechi şi susţine acest proces.

Utilizat în ritualurile şamanice pentru eliminarea problemelor fizice, posedă şi darul profeţiei. Globurile de obsidian negru facilitează meditaţia şi prezicerea viitorului. Doar cei capabili să proceseze conştient ceea ce văd şi să se folosească de acest fapt spre binele tuturor ar trebui să le utilizeze. Cuarţul transparent ajută la ancorare şi formularea a ceea ce se relevă.

Plasată pe buric, această piatră ancorează energia spirituală în corp. Ţinut pentru scurt timp deasupra celui de-al treilea ochi, sparge barierele mentale şi înlătură condiţionarea. Utilizat cu grijă, adună energia risipită şi favorizează eliberarea emoţională.

Obsidianul este o piatră extrem de protectoare, care formează un scut împotriva negativităţii. Furnizează o coardă de ancorare din chakra rădăcină până în centrul pământului, absoarbe energiile negative din mediul înconjurător şi fortifică dacă este cazul. Util pentru persoanele foarte sensibile. Blochează atacul psihic şi îndepărtează influenţele spirituale negative. O bucată mare de obsidian este foarte eficace contra stresului geopatic sau pentru a absorbi poluarea din mediul înconjurător.

logo-buc

Să lucrezi cu obsidianul negru înseamnă să fi atras în propriul centru pentru a folosi efectiv forţa luminii. Este ideal în cazul persoanelor hiperemotive deoarece stabilizează energiile inegale. De asemenea, se poate folosi pentru persoanele care au tendinţa de a visa cu ochii deschişi sau care au o fantezie necontrolată. El poate fi folosit pentru a construi baza pe care visele de peste zi pot deveni realităţi vii.

După ce s-a folosit un ou din obsidian negru, fie în meditaţie, fie în practicile taoiste, este indicat să se practice o meditaţie simplă cu un cristal de cuarţ clar sau cuarț roz pentru a echilibra, imblanzi şi polariza efectul.

Pentru Purificare se spală cu apă distilată după fiecare folosire și se poate Încărca sub soare (scurt timp) sau sub lumina Lunii. Se poate îngropa și în pămănt pentru încărcare.

Dacă vrei să comanzi un Ou Yoni din Obsidian te invit sa vizitezi secțiunea Magazin și să citești despre Calitățile celorlalte cristale și Ouă Yoni

Cu drag de feminitate

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *