Shakti's energy

Guest Post – Dincolo de lume, sunt Eu!

Dincolo de lume, sunt Eu,

Dincolo de cer, sunt visuri,

Dincolo de tine, sunt emoțiile ce-mi dirijează starea,

Dincolo de a fi stau începuturile;

Și… iată-mă, aici sunt, gata de aventura,

Pregătită de călătorie  „

Semnat – Suflet de femeie 

jdslfs

Începuturile sunt călătorii ce ne transmută către nou, către lumi încă neexplorate, către meleaguri nedescoperite și neatinse încă. Începuturile sunt portaluri către schimbare, către Lumină, către acea Bucurie care face inima să cânte și sufletul să danseze.

Am făcut cunoștință cu feminitatea mea în momentul în care am reușit, în sfârșit, să dau crezare acelui glas al inimii mele care tot îmi spunea să las totul așa cum este, povestea mea se încheie aici. Sau…povestea mea ÎNCEPE aici și acum. Am simtit frică, răzvrătire, nesiguranță, temeri…însă toate cumulate n-au mai putut să mă țină prizonieră în această „paradă a dramei și a victimei etern nefericită”. Am lăsat garda jos, am spus da in pofida a toate. A sosit și ziua mea, a sosit momentul acela când realizez că și eu merit, că și eu contez.

Eliberare amestecată cu frică, dezgust împletit cu tremur interior, vreau să mă eliberez, vreau să ajung la mine, la femeia care are atâta potențial latent. Ea vrea să iasă afara, să zburde, să tipe și să cânte, să danseze și să se bucure. Ea vrea să spună clar Nu când simte că nu e de acord și tot Ea, Femeia, vrea să spună Da din toată inima ei dulce când e în armonie cu noul.

Plonjare in Necunoscut 

De unde am pornit oare? Călătoriei spunându-i Da. Povesti ce stau a se naște, eliberări, lacrimi, multe lacrimi urmate de un gol care, pas cu pas, se va umple și va deveni creator de visuri împlinite. Ce rămâne după ce închizi cartea? Nostalgie, regret, gust amar? Eu vreau să sădesc semințe, eu vreau germinare, eu vreau sâmburi dulci și aromați. Femeia mea e jucăușă și vrea să dea naștere la bucurie, la seninătate, la un cerc de femei sănătoase, zvelte, colorate și parfumate. Unde mai pui că îmbinând utilul cu plăcutul, ajung să descoper o sezatoare unde recolta e despre a fi împreună, a da mai departe, a împărți și a lega prietenii sincere.

lgkgl

Călătoria emoțiilor 

De la frică la bucurie și seninătate. Asta poftește sufletul femeii mele. Un început roditor și plin de mireasmă doresc cât mai multor femei.

Si cum începuturile sunt atât de strâns legate de călătorii vă invit să facem împreună un prim pas către o lume noua…eu, vă deschid porțile către insula  unde femeile se adună și împreună, ținându-se de mână, sunt gata să se scalde în apele magice și profund mistice ale femininului latent . Suntem toate surori iar împreună ne putem susține, ajuta, sprijini în devenirea noastră. Iar înainte de toate avem nevoie să facem curat în interior, să ajungem să ne cunoaștem pe noi însene, să ajungem să știm cine trăiește în acest corp de femeie, ce potențial are de fapt acest corp, ce nevoi are, ce dorințe are suflețelul ăsta care tot tace și răbdă.

llglg

 

De unde toate aceste avalanșe informatice despre schimbare, nou, început, cea mai bună versiune a ta? De unde? Fă liniște și vei afla! Inima ta îți vorbește de multă vreme. Și intuitiv știi că are dreptate! 

Haide, fii sinceră cu tine. Lasă regulile de-o parte, ia-ți geanta și … lets have some fun together.

 

Dincolo de frici stă înaltul cerul în toată splendoarea sa, 

Dincolo de umbre sunt zâmbete și parfum de roze, 

Dincolo de reguli stă Femeia-Dragon care abia așteaptă să zboare.

Renaștere ușoară și plină de folos să avem! 

 

Cu drag de feminitate, 

Cu drag de sisterhood, 

Cu drag de a fi împreună în bucurie, 

CristinaLori

cristina

Eu port doua nume Lori(Copila mea interioară, sperioasă, usor timidă, foarte intuitivă) și Cristina care e cea luptătoare, curajoasă, puternică, stăpână pe situație), bobocul de trandafir, petalele sale și miezul său suav. 🙂

Anul acesta in Ianuarie am împlinit 30 de ani. Așadar sunt o fată de trei stele :)). M-am născut în Buzău, sunt Vărsător, am Studiat psihologia in București. Iar din toamna lui 2011 locuiesc în Bavaria. Sunt căsătorită cu un croat înfocat, scorpion de felul său.

Îmi place Hand-made-ul, deseori meșteresc lucrușoare pe care fie le păstrez pentru mine, fie le dăruiesc; îmi plac plimbările în natură împreună cu cățelușa mea Lana; fotografiez cu mare drag; coc pâine și adun la masă cât mai mulți nemți și-i răsfăț cu delicatese românești imediat ce mă întors din vacanțele petrecute pe plaiurile natale; îmi place să merg desculță și să port flori în păr.

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *