Shakti's energy

Descoperă Darurile tale Feminine

ff94fdba65d5cc1ec1fbda3972a7151f

YoniLove

– Conectarea cu Templul tău Sacru

10 – 14 Mai 2018, Romania – Descriere Retreat si Activitati – https://retreatdefeminitate.com/

floare-yoni

Ce reprezintă Yoni?

În sanscrită termenul Yoni înseamnă „templu sacru” și este folosit pentru a face referire la zona organele genitale feminine (uter, ovare vagin, vulva, clitoris, cervix).

In credința Hinduistă YONI este reprezentarea zeiței feminine Shakti, Sursa Vieții și forța creatoare.

Dincolo de forma fizică, Tantra asociază Yoni-ul cu Puterea Sacră, cu Întelepciunea Universului. Tantra este o concepție asupra vieții născută în India într-un timp când femeile erau venerate ca încarnări ale marii zeițe-mamă. Yoni-ul este simbolul pântecelui universal, din care răsare și în care apoi dispare întreaga creație.

Iar Yoni-ul femeii este venerat ca un microcosmos în macrocosmosul din care răsare întreaga creație.

În alte culturi Yoni-ul este considerat al treilea creier feminin, pentru că atunci când o femeie este conectată la Întelepciunea și Magia din Pântecul ei, poate să facă Manifeste o viață în Abundență, poate să facă alegeri aliniate cu sufletul ei.

Cum te-ai simți ca vaginul tău să fie denumit templu sacru, un Portal de Accesare a Vieții? Pariez că ți-ar plăcea. Ar suna mult frumos decât termenii grosolani folosiți in limbajul comun sau popular.

Uterul și vaginul nostru sunt sanctuarul nostru intern, un loc pentru a ne accesa înțelepciunea și puterea noastre. Cu toții venim din acest loc magic și profund.

Și totuși, în general, nu ne onorăm acest loc sacru, cele mai multe dintre noi ne folosim pântecele pe post de coșuri de gunoi psihic, aruncând acolo emoțiile pe care nu suntem dispuse să le simțim sau să le înfruntăm.

4266f384d2d2165c07ac13b5fdd7c437--om-mani-padme-hum-qigong

Yoni – Acel loc care in perspectiva modernă e văzut a ceva murdar care trebuie mereu curățat, purificat, vindecat.

Despre acel – acolo Jos vorbim doar dacă ne doare sau dacă mergem la investigații. Sau poate folosit în expresiile populare de a face mișto.

Multe femei nu s-au uitat nicioadată Acolo Jos. Multe femei se spală repede și viguros pentru că miros sau sunt murdare. Multe femei nu vorbesc despre Menstruație, Naștere nici măcar cu mama sau cea mai bună prietenă. Multe femei care nu au avut nicioadată Orgasm. Multe femei care nu știu cum arată clitorisul lor. Multe femei care aud de cervix sau col uterin doar in legătură cu cancerul sau testul Papanicolau.

Acolo Jos pare un fel de loc misterios, neprietenos, cu bătăi de cap, probleme și datorii.

Folosim zeci de produse pentru igiena intimă, ne luăm ovule, antibiotice sau alte produse de curățare sau spălături vaginale.

Într-o lume cu atâta acces la Informație – totuși sunt femei mature care nu știu elemente de anatomie de bază despre Yoni-ul lor. Femei care nu știu de câte sunt capabile, Femei care au această portal cosmic mort sau anesteziat..

hibiscus

Fiecare dintre noi pornim din familie, biserică, societate cu niște credințe despre sexualitate, plăcere, relații intime, orgasme, senzualitate.

Iar arma folosită în adolescență pentru a ține fetițele curioase departe de sex sau sarcini nedorite – gen rușine, vină, condamnare, judecată, etc își găsesc efectele negative în viața noastră de adult și de cuplu.

Câte dintre noi nu au auzit: A face sex e păcat. Numai curvelor le place să facă sex. Să nu ne faci de rușine. Toate femeie sunt curve. Să nu faci sex că ne râde lumea. Fii cuminte și nu ne face de rușine.

Clar nu ni s-a vorbit despre Yoni, Templu Sacru sau Portal de Accesare a Energiei Cosmice.

17408408_787814161384608_1167132291_o

Fără să fi trăit în mod necesar anumite experiențe negative, doar auzind zicale, povești, sfaturi, Ne-am creat Credințe negative față de sexualitate multe care implică rușine, frică, vină. Iar acest credințe negative în timp s-au transformat în moduri de gândire, moduri de a fi, care ne ghidează de cele mai multe ori la nivel inconștient: Relațiile intime, Exprimarea ca Femei, Pasiunea, Starea de Bucurie și Vitalitate.

Multe dintre noi am vrea să ne exprimăm mai liber, să fim comfortabile cu noi ca femei, cu intimitatea în cuplu însă datorită lucrurilor care ni s-au spus ne limităm.

Și în loc să fim pline de viață, bucuroase, în contact cu darurile noastre feminine suntem triste, inchise, inflexibile Dar Cuminți.

Iar unele dintre noi chiar am avut parte de experiențe traumatizante care încă își pune accentul pe exprimarea noastră feminină. Putem citi Acum cu campania #metoo  o parte din experiențe: de la abuzuri sexuale cu sau fără penetrare, la violuri repetate, traume legate de întreruperi și pierderi de sarcini, sex marital fără consimțământ.

Iar aceste traume și-au pus amprenta nu doar pe sistemul tău de credințe însă îți afectează viața emoțională și sunt blocate în corp.

Fie că ai trecut prin experiențe traumatizante fie doar ai fost expusă la o cultură care condamnă sexul, plăcerea, bucuria de viață, pe termen lung poți ajunge:

 • să ai un corp înghețat. Să nu simți, să fii deconectată de emoții, să ai o armură în jurul vaginului și a inimii. Să pari vie însă să Fii Moartă energetic și doar funcțională
 • să îți lipsească legătura armonioasă între Yoni și Inimă – adică acel conflict interior: ori ești curvă și îți place ori ești în iubire (măritată/cu iubit).
 • să nu te mai preocupe acest subiect. sexul sa fie ceva din datorie sau ceva ce faci de Crăciun și Anul nou.
 • să refulezi această energie de viață și pasiune. Fie te îngrași mult pentru că energia nu urcă în corpul tău, fie lucrezi foarte mult pentru a te ține ocupată. Ajungi să fii frustată, furioasă și nemulțumită mereu.
 • să îți respingi darurile și energia feminină ajungând la dezechilibre hormonale și infertilitate
 • să te îmbolnăvești în această zonă – de la candida care nu se mai vindecă, la dureri, inflamații, contracții, dureri în timpul sexului, fibroane, fibromalgie sau cancer
 • să dai puterea celorlalți (părinți, partener, medici, biserică, societate) și șă stai pasivă sau victimă în viața ta
 • să ai o imagine deformată despre corpul tău și despre frumusețe
 • relații de cuplu nesatisfăcatoare și/sau dramatice
 • lipsa relației de cuplu

16681643_767590796730909_232040828239612357_n

Daca ne uităm la Yoni din perspectiva energetică corespunde celor 2 chakre (chakra 1 masculin si chakra 2 feminina) de unde energia urca in plexus solar, inima, gat pana in creștet pentru Conecta energia Pământului cu energia Cerului. Atunci când suntem deconectate de la Yoni și energia celor 2 chakre este dezechilibrată și/sau blocată.

În medicina chinezească care stă la baza practicilor feminine taoiste, zona Yoni-ului este baza energiei de viață, este locul unde Energia Chi (energia vitalității) se produce și de unde se răspândește în tot corpul.

Dacă această zonă este blocată sau dacă energia este reprimată, stagnantă atunci nu vom avea energie și vitalitate in corp și restul organelor, ne vom îmbolnăvi ușor și vom imbătrâni mult mai repede iar emoțiile noastre vor fi mai degrabă îngrijorare, frică, tristețe.

what-is-a-d-c1

Datorită numeroaselor boli specifice feminine, studiile din medicină din ultimii ani au pus mult mai mult accentul pe zona mușchilor pelvieni.

2992-0550x0475S-a descoperit că sistemul nervos pornește din zona Yoni-ului și că inervațiile nervoase de aici trasmit mesaje spre creier pe șira spinării. Echilibru hormonal, funcționarea glandelor suprarenale, ovarelor, echilibru emoțional este datorat de starea de sănătate a zonei pelviene.

De aceea o femeie care are Yoni-ul trezit, viu și sănătos este o femeie fericită, a cărei vitalitate se vede și se simte.

De cele mai multe ori din perspectiva medicală se intervine doar în caz de boală ÎNSĂ atunci când înțelegem legătura din Yoni – Creier și stare de Sănătate putem să luăm acțiuni preventive.

chi-energy-768x506

Indiferent de ce bagaj emoțional, mental sau fizic ai cu tine și unde te găsești în Explorarea Darurilor tale Feminine te invit să te Eliberezi de Trecut, să îți Asumi Puterea Interioară și să iei controlul asupra sănătății tale feminine!

E momentul draga mea să te descoperi, să îți descoperi Templul Sacru, să te bucuri de Sursa de viață și Vitalitate, e momentul să deschizi Portalul de Energie care este in Miezul tău de Femeie!

E momentul în cadrul sigur, plin de magie, susținere și feminitate să Te descoperi ca Femeia Frumoasă care ești, să dai Voie Vieții să fie în tine, să te Împrietenești cu Corpul, Să îți descoperi Forța Creatoare și să îți activezi Darurile Yoni-ului tău.

În spațiu ritualic, te Invit să își schimbi Perspectiva, să Rescrii povestea ta și să te Conectezi la Magia din Tine!

22489867_10112128017223081_6839758527521612905_n

18486089_296027740821825_615438905551860899_n

Intre 10 – 14 Mai 2018 vom avea un workshop de feminitate în România în care vor descoperi Templul nostru Interior. Daca dorești să primești detalii despre acest curs te rog să ne trimiți un mesaj!

Detalii si Inscrieri WORKSHOP AICI

Cu drag de feminitate

Trimite-i unei prietene

3 thoughts on “Descoperă Darurile tale Feminine”

 1. Buna, Lia! Locuiesc in Olanda, dar tare as vrea sa fiu in cursurile si retreaturile tale, dar locuiesc in Olanda si trebuie sa ma organizez din timp, fie pentru cele din Romania, fie pentru cel din Thailanda. Am oul de jad de la tine si CD-ul. Putem muta te rog conversatia pe email pt mai multe detalii? Multumesc mult! Codruta

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *