Obiceiul săptămânal pentru o viață Împlinită

chinese-new-year

E tare fain să locuiești în Asia pentru că e tărâmul unde primești multe șanse noi de a îndrepta lucrurile sau de a le face mai bine :))))

Probabi mulți dintre noi au uitat deja dorințele, intențiile și lucrurile pe care le-au jurat în noaptea de anul nou…

Aici in Thailanda am însă șansa la 3 Revelioane, 3 momente de cumpănă între ani, de analiză a ce funcționează, a ceea ce vreau și de setare de intenții noi. Momentele încărcate energetic, cu ritualuri, rugăciuni, tradiții și Ocazie de a Fi Autentică și Onestă față de mine și ceea ce manifest în viața mea.

Avem revelionul de pe 31 decembrie, avem apoi revelionul Chinezesc sărbătorit la prima lună nouă din Februarie și apoi avem revelionul Buddhist pe 14/15 Aprilie!!!

De vreo 2 luni toată insula vede doar Roșu și diminețile ne trezim cu petardele chinezești care au rolul de a speria spiritele rele care pot vizita satul în prim zi din An.

NYchina

Așa că am zis să o iau și eu de la capăt și să împărtășesc cu tine Rezoluția de final de An și Noua mea Practica Feminină Săptămânală!

Finalul și Începutul de An e momentul ideal de analiză a ceea ce am trăit și tocmai trece și de a pune semințe și intenții pentru noua aventură care începe.

Ne uităm cu anumită nostalgie și regrete făță de experiențele trecute însă precum o femeie care a născut uităm prin ce chinuri fizice și emoții am trecut și ne uităm doar la partea roz.

Și apoi cu mâna pe inimă ne lăsăm cuprinse de mirosul sărbătorilor si gustul șampaniei și ne lăsăm în visare și ne imaginăm lucrurile frumoase pe care le dorim, pe care vrem să le trăim.

vision-board-2014

Unii din noi se uită la lucruri realiste și practice precum sănătatea, succesul sau banii în timp ce alții visează la relații, la aventuri, la experiențe.

Iar ca steaua de pe brad in vârful dorințelor există rezoluțiile de final de An. Atunci când ne jurăm că vom ajunge la sală, ne vom lăsa de fumat, vom face practici și meditații, vom renunța la victimizare, la gelozie, la a ne autosabota, sau vom face alegeri sentimentale mai sănătoase emoțional.

Atâtea intenții roz bon bon și jurăminte expuse pe facebook încât mai că am dat in diabet facebookian.

Poți să ai cele mai bune intenții, cele mai minunate liste pentru 2018 dacă ele rămân la nivel de minte.

Una e sa vrei să faci, să vorbești vorbe glorioase și alta este Acțiunea!

În beția asta emoțională  ignorăm cu desăvârșire să ne uităm la suferințele, la zbaterile mentale, financiare, sexuale, emoționale prin care am trecut, la nemulțumirile, tristețile, la cît de mult ne-a abandonat pe noi ca femei pentru că ne Doare…Însă fundamentul oricărui proces de învățare este să te uiți la ce ai facut, să tragi concluzii legat de ce a funcționat sau nu și să descoperi prin acest proces ce poți face diferit, altfel, mai bine data viitoare pentru a produce o diferență.

Una e sa vrei să faci, să vorbești vorbe glorioase și alta este Acțiunea!

Vezi tu, pentru a Schimba ceva în viața ta e necesar să ai Curaj și să faci acțiuni Mici, zilnice, mărunte care să contribuie la Intenția aia măreață.

Ca să ai parte de o Viață Împlinită și cu Bucurie ai nevoie să faci lucrurile altfel…pentru că e clar că ce faci acum nu prea funcționează.

Retreat de Feminitate si Rasfat(1)

Intențiile noastre  care sună atât de frumos sunt exprimate cu Mintea Conștientă însă majoritatea dintre noi avem un Dragon Interior, un mostru ascuns in mintea inconștientă care te dirijează și pe care îl purtăm și hrănim zilnic ca niște sclavi.

People-Celebrating-Chinese-New-Year

Și acest Mostru din înconștient e format din toate emoțiile refulate, negate ne-exprimate, din toate experiențele emoționale ce le-am pus sub preș prin care ne autosabotăm, din toate gândurile negative și credințele prin care ne trăim viața și este hrănit de Obiceiurile noastre zilnice, din gândurile negative ce le exprimăm zilnic, plângeri, victimizări, relații abuzive în care stăm, judecăți de sine și orice altceva ce nu ne servește.

Și că să-l slăbești pe Mostru și a avea o Viață Împlinită, trăită cu bucurie, râsete, autenticitate, responsabilitate, pasiune și puțină nebunie e nevoie șă nu îl mai hrănești.

Și ca să poți schimba acest lanț negativ, pentru a avea alte rezultate e nevoie de a face lucrurile altfel și de a Acționa, de a face lucruri noi pentru a avea noi rezultate.

De exemplu dacă vrei o relație Implinitoare e necesar sa faci acțiuni mici: gen să înțelegi ce nu a funcționat în relațiile trecute; să îți asumi responsabilitatea pentru comportamentele distructive din relații; să te clarifici ce nevoi ai ca femei și ce bărbat îți dorești în viața ta pentru a te acompania; să îți construieși stima de sine sî încrederea – care nu sunt buze cu silicon și selfie-uri cool ci e un proces de onestitate și de acceptare de sine; înseamnă să ai grijă de tine și să te tratezi cu respect chiar dacă nu există vreun bărbat în zonă; înseamnă să te bucuri de viață fără a depinde de alții, și multe altele acțiuni zilnice în care să te faci fericită.

 

Aud atât de des la femeile care citesc site-ul și care atunci când au ocazia să se alăture la un Webinar, curs online, retreat de feminitate, seară de feminitate ADICĂ atunci când e momentul să treacă de la intenție la Acțiune găsesc foarte multe motive să nu o facă și spun:

 • nu e acum momentul
 • am nevoie de un semn
 • am nevoie sa fiu pregătită
 • trimite-mi email și voi citi
 • nu am timp acum
 • nu am bani
 • ce bine sună sunt de acord însă nu pot aplica în contextul vieții mele
 • vreau inregistrarea evenimentelor

Trăim în iluzia că va fi un moment ideal, în care toate planetele se vor alinia, în care vom fi fericite, în care vom avea timp, bani,  starea de spirit potrivită și Booom viața noastră se va transforma, ne va fi servită pe o tavă de argint o Viață Împlinită. Așa de la sine fără nici  acțiune, schimbare din partea noastră, păstrând aceleași acțiuni, gânduri.

:)))) E ca și cum ți-ai dori să Slăbești și să ai forme sexy însă ai mânca zilnic pizza și KFC…crede-mă nu va veni ziua aia în care te vei trezi slabă, sexy. Au încercat și altele și nu funcționează.

Draga mea nu există moment mai Bun decât ACUM șă Acționezi și să faci un prim pas spre ceea ce dorești.

Îți propun Următoarele:

 1. Poți începe să vezi felurile, gândurile, emoțiile, comportamentele zilnice prin care te auto-sabotezi, prin care îți tai craca de sub picioare, prin care pasezi responsabilitatea la alte persoane, prin care te eschivezi în ați Asuma viața făcând urât exact ca un copil de 2 ani în supermarket când mama nu-i cumpără jucăria.
 2. Să faci un exercițiu de imaginație și să te întrebi Autentic ce înseamnă pentru tine o viață implinită, trăită cu pasiune, râs, iubire, bucurie și aventură? Cum ai fi tu? Cum te-ai simți, cum te-ai exprima, cum te-ai îmbrăca, unde ai locui, cum ar arăta viața ta, ce fel de oameni ai avea in viața ta, ce job ai avea, ce activități zilnice ți-ar umple sufletul de bucurie?
 3. Să te întrebi ce set nou de comportamente, emoții și gânduri ai nevoie să dezvolți pentru a susține dezvoltarea unei vieți  trăite cu bucurie și pasiune
 4. Să pentru a ieși din comportamentele și gândurile repetitive ai nevoie să rupi rutina minții tale prin  A FACE UN LUCRU NOU IN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ sau ÎN FIECARE ZI

Ai aceleași rezultate și aceeași viață care te nemulțumește pentru că acțiunile tale sunt aceleași.

Probabil la nivel mental știi ce e de făcut altfe, ai zeci de foldere cu meditații, ai citit vreo duzină de cărți, ești un mic guru mental iluminat însă viața ta nu reflectă nimic din ce știi.

Ești ca un dentist care are carii, sau un coach de abundență care nu are bani să își plătească chiria, sau un facilitator de medițatie care mustește de furie și agresiune – clar oamenii aștia doar înteleg despre ce e vorba însă nu aplică în viața lor.

E momentul să devenim Responsabili față de viața noastră, de ceea ce trăim, de ceea ce permitem de la ceilalți, de ceea ce ne spunem pprin vocile judecătoare, de ceea ce facem în fiecare zi! Responsabili pentru Viața pe care o Trăim!

Pentru că nu va veni statul, mama, iubitul, copilul, vreo carte, vreo terapie, sau vreun facilitator care să facă Munca pentru Tine. E viața ta și este suma alegerilor și acțiunilor pe care le faci sau nu le faci.

Iar restul sunt scuze, frici și e foarte ușor să fugi în a trăi deconectat, dând bine pe facebook, ocupată la muncă, jerfită pe altarul familiei sau făcând pe amazoana independentă…insă nu vei putea fugi foarte mult de Nefericirea și Deconectarea cu Viața!!

Și va veni aceea zi în care va trebui să te Trezești, se te maturizezi, să îți asumi Responsabilitatea vieții și să te joci cu crearea și trăirea unei Vieți Magice, cu pasiune, cu creativitate, în iubire, binecuvântări și răsfăț.

Și mai bine să o faci dintr-un spațiu de Curiozitate, Joacă, Aventură decât să o faci dintr-un spațiu de boală, de necazuri care sunt doar suma unor emoțiile și gânduri negative repetate și un șir lung de alegeri nefericite.

24955338_10212445730192494_5981306610895628823_o

Rezoluția de anul asta pentru mine langa Autenticitate e sa fac ceva nou in fiecare saptamana ca să mă Bucur de Viață, de acest Acum 😀

Și dacă de obicei fac lucrurile într-un fel atunci să descoperă Feluri noi și placute în care pot să fac același lucru.

Anul acesta Noutatea a fost:

 • clase de dans bachata
 • dans african
 • să învăț de desfac nuci de cocos
 • să fac voluntariat predând clase pt comunitatea de aici și strângând donații pentru copiii cu nevoi speciale
 • să mănânc vegan și conștientă făță de efectele stilului meu alimentar asupra animalelor
 • să gătesc rețete noi și din plante
 • să merg la party-uri chiar dacă sunt singură
 • să mă urc in barcă pe valuri chiar dacă îmi e frică
 • să merg la seri de dans și să dansez cu necunoscuți
 • să învăț să fiu vulnerabilă
 • să las controlul
 • să îmi fac investigatii medicale anuale super elaborate și să mă bucur de asta
 • să aleg fericire în loc de dramă
 • să îmi ascult emoțiile și găndurile pline de dramă
 • să colaborez cu alte femei
 • să dansez în junglă la răsărit de soare
 • și multe alte lucruri noi mari si mici pe care le fac zilnic și săptămânal

De câte ori intru în rutină încerc să fac același lucru într-un alt fel sau să Fac Lucruri noi, să dobândesc noi abilități, să mă extind atât cu mintea cât și cu emoțiile

Ca viata noastra sa fie in curgere, radianta si plina de pasiune si energie e nevoie sa pastram Energia asta de Viata vie. Și experientele noi saptamanale care ma scot din zona de comfort, care ma pun sa imi testez limite fizice sau mentale ma duc in spatii noi interioare si astfel gasesc putere.

chinese-new-year-in-london_dragon-dancers-at-chinese-new-year-celebrations-in-london-photo-jon-mo-lcca_53799d4d38b7b7de6bd1eb1861f45241

Așă că în Spiritul Revelionului Chinezesc în care culoarea roșie, petardele, dansul doresc să sperie acest Monstru…te invit și pe tine să îți cunoști Monstrul Interior și să te oprești să îl Hrănești!!

E momentul să Manifești o Viață Trăită pentru tine, cu bucurie, râset și magie! Și poți începe acum!!

Happy New Year in Chinese
Xīn Nián Kuài Lè !

 

Eu te aștept să ni te alături în evenimentele viitoare!!! Pe final de lună voi lansa Primul program Online din România de practică cu oul de jad YoniLove iar pentru cine dorește să se alăture Retreatului de Feminitate și Rasfăț din Thailanda din Aprilie 2018 mai aveți 30 de zile să vă înscrieți

Cu drag de feminitate

One thought on “Obiceiul săptămânal pentru o viață Împlinită

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s