Shakti's energy

Feminitatea între teorie și simțire

Hey draga mea,

Sunt convinsă că ai ajuns în lista mea de newsletter și pe site pentru că la un moment dat ți-ai dorit să te simți, să te descoperi, să te lași mai mult să te exprimi ca FEMEIE.

Feminitatea e o energie în continuă mișcare și nu e ceva ce se studiază după scheme sau se urmează în 7 pași. Nu e un tipar care funcționează pentru toată lumea pentru că fiecare dintre noi suntem unice și simțim diferit, avem nevoie diferite, avem o istorie diferită.

Feminitatea e departe de artificialitatea promovată de media sau de trend-uri. Nu e o rețetă sau o pastilă roșie pe care o comanzi la un click distanță.

IMG_9922

Energia feminină e o energie de viață, energie de creație, plină, bogată, abundentă, imprevizibilă, deschisă și colorată, vulnerabilă, strălucitoare, receptivă. Și atunci când activezi această energie Feminină într-un mod Autentic, din interior, asta se simte în toată ființa ta, se vede în ochi, în piept, în pântec, pur și simplu radiază din tine.

Și în momentul în care ai activat-o nimic nu mai poate stinge acest foc interior. Te poți abate de la tine însă din momentul ce te-ai simțit așa profund și autentic știi cum să revii acasă și asta îți va fi ancora pentru înflorirea feminină.

Multora dintre noi ne lipsesc modele autentice, reale despre ce înseamnă feminitate. Între haine de firmă, botox, operații estetice, mămicie, decență, profesoare, vedete, mame și bunici chinuite, feminitatea victimă sau dramatică ne pierdem…..și multe dintre noi nici nu știm ce este Feminitatea Autentică și Vie.

Însă chiar dacă nu știi sau nu ai în jur modele de feminitate matură și înfloritoare, să știi că în tine exista deja această Întelepciune și stare de Armonie. Ești deja suculentă și abundentă în energia feminină doar că mintea ta încă joacă niște tipare și povești vechi.

Pentru că deasupra Esenței tale feminine s-au asezat straturi de condiționări din familie, din societate, multă rușine, abuz, vinovăție, frică de a te arăta, de a simți, fie că sunt ale tale sau ale femeilor din familia ta și care s-au dat ca zestrea secretă mai departe și e Momentul ACUM să ne scuturăm de ele și să strălucim în minunata energie feminină.

Pentru că atunci când trăim cu toată rușinea, vinovășia, abuzul și rolurile sociale, viața e grea, avem multe drame, suntem confuze, relațiile noastre intime sunt dificile, sexul fie dispare fie e neplăcut și viața devine așa anostă, tristă.

E momentul să ne scuturăm de modelele astea vechi și să ne Trezim Feminitatea Autentică care va aduce iubire și vindecare în Noi și în viața celor din jur.

Să stăm drepte în Energia noastră Feminină așa cum se exprimă Unic și Autentic prin noi, să oprim rușinea și abuzul cu noi, să ne salvăm relația de cuplu și să o transformăm într-o sursă de fericire, să ne bucurăm împreună cu copiii noștri, să Râdem, să Strălucim, să ne bucurăm, să ne vom voie sa primim și să simțim.

16681643_767590796730909_232040828239612357_n

Și știu că pe multe din voi e mult mai ușor – Ușor DOAR pentru pentru mintea voastră – să citiți o carte, să urmăriți o meditație sau să ascultați un video și vă consolați cu pași mici pentru că toată energia voastră merge în a #rezista…

ÎNSĂ Feminitatea se trăiește, se simte, se deschide, se transformă, se descoperă și cu cât pui mai multă energie în #rezist, în a face față nefericirii și deconectării cu tine cu atât te costă sănătatea, relațiile cu cei dragi și sănătatea mentală.

Multe îmi spuneți că vă e frică, că simțiți panică și anxietate când vă gândiți să veniți într-un retreat cu mine și DA, Mintea e speriață pentru că tot ce a construit, toate zidurile de protecție s-ar putea să nu mai fie necesare și să își piardă identitatea…însă e o falsă identitate. e acel fals pe care l-ati creat ca să puteți supraviețui, acel fals care vă deconectează de Sinele vostru, de Femeia Autentică din voi și care cu cât îl jucați mai mult cu atât aduce mai multă nefericire și sentimente de confuzie.

Eu consider că e mai dureros și trist să ducem relații triste și nefericire, să trăim zilnic ca niște femei bărbat știind că am putea fi fericite și strălucitoare însă să ne fie frică să ne dăm voie să trăim în bucurie.

E dureros fizic pentru mine să văd câte femei și bărbați aleg comfortul suferinței, durerii și deconectării doar și ar trebui să ne apuce frica de încă o zi trăită neferictă, incă o zi trăită departe de sufletul nostru, contractate și nefericite, încă o zi în brațele iubitului noi fiind o stană de piatră.

Ca să te deschizi spre cine deja ești, si să înflorești în toată frumusețea ta e nevoie să trăiești alte lucruri, să ieși din minte și să scuturi din CORP acele tipare vechi, să desfaci căile neuronale de vină, rușine care stau în corp și te sufocă și ia mai mult de 2/3 ore.

E nevoie să iei o pauză doar pentru tine în care te faci pe TINE prioritate. E nevoie de iubire, prezență, de surorile tale, de a simți, de a lăsa să iasă contracțiile din noi, de a topi dureri, frici. E nevoie să îți dai voie sa trăiești, să dansezi liber, să te bucuri, să primești, să fie vorba și despre tine.

Invitația mea în Thailanda timp de 10 zile e pentru femei care vor o altfel de viață, care vor magie, bucurie, sexualitate, trăire, culoare, râsete și transformare. Pentru că după zile te vei îndrăgosti de tine, vei simți, te vei elibera de tiparele vechi și vei descoperi flow-ul ăla feminin care e tare fain.

Și știu că multe din voi vă faceți curaj să participați în retreaturile mele și ce vă pot spune că cel mai bun moment nu este mai târziu când se vor alinia stelele, ci este ACUMA când simți că vrei Bucurie și Magie și să îți strălucească ochii.

IMG_9813

Iar când te aliniezi cu ce simți și îți dai voie, vine și timpul și resursele, și spațiul tău și ceea ce părea imposibil se manifestă rapid și în armonie.

Iar eu aduc atâta iubire, magie și prezență pentru tine ca să te simți în siguranță să lași zidurile, să lași pantalonii de bărbații, să lași fricile și să te deschizi spre Iubire pentru că Meriți să Înflorești!! Lumea are nevoie de parfumul tău!!

Următorul retreat este pe 22 Septembrie – 1 Octombrie și vom colinda 2 insule! Până mâine ofer un discount de 150 de euro dacă vrei să îți spui Da Femeii Tale <3

Detalii in LINK

Viața asta e tare frumoasă și plină de magie… Să ne deschidem!

Cu drag de feminitate

Trimite-i unei prietene

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *