Alchimia Iubirii – retreat cupluri

attraction

Alchimia Iubirii

 Retreat pentru cuplurile care doresc

să își redescopere conexiunea senzuală

zen-watercolor-flower-heart

21 – 25 Octombrie 2020, Romania

Retreat Rezidențial

O poveste de iubire….începe mereu cu a fost odată ca niciodată…

Cu toții ne putem aminti acel sentiment de pasiune incontrolabilă și euforie atunci când ne-am îndrăgostit. Acel instinct primordial de a atinge și a mângâia, acea bucurie de a fi cu celălalt, acei fluturi în stomac doar gândindu-ne la persoana dragă, acele sentimente copleșitoare de emoție și dor fizic care eclipsează orice altceva.

Când simpla atingere a persoanei iubite ne-a adus stări de bucurie, deschidere. Ne-am simțit atât de vii! Am vrut să știm tot ce era de știut despre iubita/iubitul nostru, am vrut să explorăm fiecare centimetru al corpului celuilalt și să ne dizolvăm într-o stare de intimitate și fericire eternă până la adânci bătrâneți. Ne simțeam ca și cum am fi fost singurii iubiți de pe pământ, iubirea ne dădea aripi și promisiunea unei stări eterne de euforie.

Dar acea stare nu durează vesnic – și acest lucru este normal pentru toate cuplurile

Această stare binecuvantata care ne dă aripi se estompează și viața practică, obișnuința, rutina se instaleaza. Din păcate, acesta este un fir comun în poveștile multor cupluri. Dar este ceva complet normal.

Pe măsură ce viața devine mai ocupată și responsabilitățile noastre cresc, dragostea se transformă în familiaritate, comunicăm dintr-o rutină și desi iubim profund ne este dificil să menținem o stare de pasiune și curiozitate continuă.

Adesea, sexul și intimitatea care în trecut ne hrăneau, nu mai sunt prima prioritate și trecem treptat într-o rutină în care somnul este prețuit inaintea intimității și eficiența și practicalitatea sunt mai importante decât o legătură profundă și intimă.

Ca toate lucrurile vii, Relația de cuplu are o dinamică aparte și dacă este înfometată în timp și nu primește atenție, iubire, spațiu va muri în cele din urmă.

Dar putem face ceva în acest sens!

Da! Intimitatea, pasiunea, alchimia sexuală și conexiunea dintre 2 oameni care se iubesc pot fi Retrezite.

Trebuie doar să vrem și să ne facem timp pentru a-i acorda atenția completă. Avem nevoie de spațiu pentru redescoperirea și alimentarea acelor lucruri pe care le-am uitat. Pentru că în timp și noi ca indivizi ne-am schimbat, ne-am dezvoltat și e nevoie să armonizăm cine suntem acum in spațiul Intimității și al Relaționării.

loverumi

Ce ne propunem în acest Retreat pentru cupluri:

Vrem să vă oferim ocazia să vă reconectați cu partenerul și să vă dizolvați din nou în dragoste, așa cum ați făcut-o la început, însă cu toată maturitatea si experiența vieții in doi.

Imaginați-vă că descoperiți o altă dimensiune a vieții voastre împreună, o dimensiune în care existați într-o stare profundă de tandrețe și respect pentru fiecare, ca bărbat și femeie.

Imaginați-vă că sunteți un cuplu care se inspiră continuu și se surprinde reciproc, se sprijină și se bucură unul pe celălalt. Cât de minunat e să îți redescoperi partenerul de viață după 10, 15 sau 20 de ani împreună…să îl descoperi așa cum este acum…

Când sunt profund conectate, două persoane se pot sprijini cu adevărat și se pot extinde reciproc, având inimile deschise, instrumentele și tehnicile pentru a face relația ta acasă – un mediu sigur în care te poți odihni și relaxa, în care poți crește și fi hrănit.

Un loc în care te simți înțeles și pe deplin deschis iubitului/iubitei tale. Un loc în care nu ai inhibiții, doar libertate nelimitată. Un loc unde te simți în siguranță în cine ești tu. Dintr-un astfel de loc, puteți naviga orice obstacole cu dragoste și conștientizare. Permiteți-ne să vă ghidăm acolo.

În acest Retreat pentru cupluri vă oferim șansa de a merge într-o lună de miere tantrică cu iubitul dvs. și de a redescoperi energia și atracția sexuală care v-au unit inițial.

Aceasta este o oportunitate unică de a-ți petrece timpul cu iubitul cu un singur scop: să explorezi și să descoperi profunzimi de comunicare, senzualitate și trăiri de iubire.

Te vei reconecta la nivel emoțional, sexual și spiritual într-o atmosferă de încredere, respect și siguranță. Veți împărtăși această experiență cu alte cupluri, care vor să își ofere timpul și spațiul să învețe și să crească în intimitatea relației lor.

Locația aleasă este una minunată, în natură, care să ne hrănească, cu partea de spa pentru relaxare și pentru a crea spațiul de a hrăni dragostea Am conceput acest retreat pentru a vă permite să petreceți timp de calitate alături de iubit/iubită, într-o mini vacanță idilică, departe de cerințele vieții de zi cu zi.

În sfârșit, veți avea timp să vă relaxați și să vă bucurați pe deplin, fără întreruperi. Acest timp dedicat doar vouă, împreună, vă va duce relația la un nou nivel, deschizându-vă către noi surse neașteptate de bucurie.

osho iubire

Acest Retreat de 4 zile este un amestec rafinat de tradiții și practici vechi Tantra și cercetare occidentală despre sexualitate și relații. Folosind tot ce am învățat, scopul nostru este să vă oferim multe moduri diferite, creative de a vă explora și de a vă bucura reciproc.

În acest retreat vom folosi respirația, sunetul, mișcarea corpului, masajul, meditația individuală și de grup, expresia emoțională, ritualurile tantrice și vindecarea Chakrelor pentru a aduce echilibru în polaritățile dintre aceste două forțe opuse ale masculinului și femininului ca portal pentru conștiința superioară .

Veți fi ghidați să experimentați diferitele niveluri de întâlnire între bărbați și femei:


Atracție fizică și plăcere
• Vindecarea obiceiurilor sexuale greșite și a condiționăriilor despre sexualitate și iubire
• Deschiderea sistemului Kundalini și chakra pentru fluxul energetic complet al corpului
• Cum funcționează un bărbat sexual și emoțional?
• Cum funcționează o femeie sexual și emoțional?
• Limite și consimțământ și navigarea lor clară
• Parteneriat conștient și dinamica relațiilor
• Dinamica puterii între bărbat și femeie și comunicare relațională

Unele sesiuni vor fi separate și vom lucra bărbații și femeile separat. Aici vom pune accent asupra subiectelor și practicilor relevante unic pentru bărbați sau femei, înainte de a ne reîntâlni cu partenerii noștri. Vom descoperi care ne este esența feminină/masculină și cum să interacționăm cu partenerul din centrul nostru.

groupphoto

Cu acest Retreat pentru cupluri, dorim să vă ducem pe tine și pe iubita/iubitul tău înapoi într-un loc în care ești profund îndrăgostit/ă și ai un devotament reînnoit de a oferi și de a primi plăcere, iubire, joacă.

Vedem potențialul de a relaționa astfel: Îndrăgostirea este ca și cum ne conectăm la sămânța inițială a iubirii cu care ne naștem.

Decizia de a intra în relație este ca și cum am planta sămânța și, atunci când o hrănim în mod conștient, o hrănim și o îngrijim bine, o privim cum crește într-o plantă sănătoasă. Dacă suntem dedicați în grija noastră putem asista la înflorirea ei.

De-a lungul anilor, ne putem bucura de creșterea și fructele purtate de plantă pentru a ne hrăni. Frunzele și ramurile ne pot oferi umbră pentru a ne odihni și a ne adăposti de vremea aspră. Trunchiul puternic ne poate ajuta să urcăm și să ne ridicăm mai sus spre cer.

Cine va ghida acest retreat?

Lia Bolte și Swami Anahata

69929024_480621052493216_6217318452084867072_nLa începutul acestui an l-am cunoscut și în persoana pe Anahata după mai mulți ani în care ne știam doar din online. Mare ne-a fost surpriza când am realizat că în profesional munca noastră se aseamănă extrem de mult.
*
Eu (Lia) am dezvoltat proiectul Femeia Trezită în timp ce Anahata are proiectul de masculinitate care se numește Bărbatul Trezit… Împărtășind din experința cursurilor de feminitate și masculinitate am realizat că deși avem rezultate minunate în cursuri, oamenii au niște nevoi profunde… și anume cea de relaționare autentică, de iubire și mai ales de a-și crea o Relație de cuplu bazată pe respect, iubire, creștere și curiozitate.
*
Ce ne dorim amândoi atât la nivel Personal cât și Profesional este susținem cuplurile să se reconecteze cu esența lor pentru a pentru o Viață Trăită în iubire, pasiune, joacă, intimitate și autenticitate.
Așa că a apărut instant ideea acestui retreat pentru cupluri în care Femininul și Masculinul să se descopere Autentic înci ne sunt ei și apoi să creeze Alchimia Iubirii în initmitate
60700964_2415914971786006_7874737758856544256_nhires--4(1)groupphoto
Anahata

Swami Anahata este un facilitator talentat, intuitiv, pasionat de Tantra. Oferă programe care îi ghidează pe oameni către descoperirea și trăirea potențialului lor maxim.

Și-a dedicat ultimii 20 de ani propria sa creștere și descoperirea de sine prin Tantra și alte practici holistice. Este format în diferite metode de vindecare și somatice, inclusiv Lomi Lomi, Acupresiune tibetană, Kashmiri și Masajul Tantric Taoist, Acupunctură, Colorlight și Hipnoză. Este calificat în terapii meditative Osho, precum Mystic Rose, No Mind & Born Again, este un practicant al retreaturilor Satori și este instructor Yoga certificat. Experimentat în filozofiile și disciplinele meditației Vipassana, Zen, Sufi și Tao.

Proiectele sale actuale sunt aliniate învățării practice bazate pe meditație aliniate cu învățăturile lui Osho, explorate și perfecționate sub îndrumarea maestrului Tantra Mahasatvaa Ma Ananda Sarita. Acum călătorește în lume inspirat de pasiunea lui: să își continue descoperirea de sine și să împărtășească cu ceilalți ceea ce a învățat într-un mod care vorbește direct despre frustrările, întristările, dezamăgirile și dorurile care sunt îngropate adânc în fiecare individ care trăiește în acest moment prezent.

 

Anahata îmbină misticismul estic și terapia occidentală într-un mod care face ca mesajul său să fie universal accesibil. El abordează, cu experiență și intuiție, dificultățile de a ne trăi adevărata natură într-o lume în care toată lumea se ascunde în spatele unei măști și se comportă pe baza condiționării adânc înrădăcinate. Prin îndrumare plină de compasiune, el le permite studenților săi să se desprindă de straturi, astfel încât să se poată exprima ca fiind ființe umane autentice, jucăușe, libere și vesele, care sunt cu adevărat.

 

În ultimii ani a dezvoltat o serie de programe dedicate care sunt concepute pentru individuali, cupluri sau doar bărbați. Pentru bărbați, Anahata și-a atras pasiunea deosebită: să sprijine bărbații în trezirea lor pentru a-și îmbrățișa pe deplin adevărata lor natură masculină, sexuală, vulnerabilă, acerbă și sălbatică.

https://swamianahata.com

Lia Bolte  IMG_0160este o femeie plină de viață, jucăușă și experimentată în procesele de grup. Trainer certificat de dezvoltare personală și facilitator tao-tantra pentru femei cu o experiență de peste 13 ani.

Ultimii 7 ani și i-a petrecut în Asia unde a fost manager a unui centru de terapii holistice și și-a urmat pasiunea de continuă creștere interioară petrecând timp în ashramuri, făcând asistență în grupuri de tantra și mai ales bucurându-se de viață.

Lia este formată în terapii de grup, practici taoiste și tantrice feminine, facilitator acreditat al procesului de eliberare de traumă TRE®cu experiență internațională și momentan în proces de formare in terapia Somatic Experience și Primal Therapy.

Aduce în sala de curs multă energie, autenticitate, înțtelepciune, experiență practică, bucurie, curiozitate și inspirație spre trăirea unei vieți in bucurie și conectare. Lia lucrează mult cu terapii somatice, meditații active, dans intuitiv, ritualuri tantrice.

A dezvoltat programul Femeia Trezită prin care oferă retreaturi, workshop-uri, sesiuni private pentru femeile care doresc să își depășească condiționările și să manifeste o Viață în Abundență. Visul ei este o lume cu Femei Trezite la viața din ele care trăiesc în bucurie, grație și conectate la corp.

*****

Informații organizatorice:

Data retreatului: 21 – 25 Octombrie 2020

*
Locația: (vom anunța locația exactă doar participanților)

 

Program zilnic (cu aproximație): Începem diminețile înainte de mic dejun cu practici active de trezire a corpului timp de 1h30min. Avem 2 sesiuni zilnice de câte 3h în care vom lucra în grupul mare dar și în grupuri separate, doar de bărbați și doar de femei. Serile le dedicăm practicilor și ritualurilor cu durata de 1h30 min. Lucrăm zilnic aprox 9 ore cu pauze de relaxare și integrare.

* Înscrierile se fac completând formularul de înscriere și achitând un avans nerambursabil de 100 euro/persoana. Fiecare participant va semna un acord de confidențialitate.

** În timpul cursului vei lucra cu partenerul tău. Vor fi exerciții în care poți alege să lucrezi cu alți parteneri. Nu va exista nuditate în curs și nici practici sexuale.

*** Cursul se va desfășura în limba engleză cu traducere simultană dacă este nevoie.

**** Limita minimă de vârstă a participanților este de 25 ani.

**** Pentru acest curs sunt locuri pentru 17 cupluri

***** Persoane care participă in week-end au gratuitate la serile introductive

Formular Înscriere

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s