Practicile taoiste lucrează cu energia subtilă și își propun să trezească energia Chi și să o purifice. Energia vitală trezită, ne aduce în corp starea de bucurie, senzualitate, ne susține în proiectele creative, ne dă bucurie de viață.

 

”Am fost atrasa din prima clipa de oul de jad nefrit canadian vazut in poza de pe site! am inceput sa citesc toate informatiile si imediat am plasat comanda, a fost magnetic! Dragi femei, oul de jad a venit in viata mea si a atins adanc senzatii si sentimente pe care nu le pot inca denumi, autentice si pe care le stiu parca din totdeauna. Eu azi stiu ca atunci cand am nevoie de energie feminina sau vreau sa ma echilibrez in anumite momente ma intorc in interiorul meu si cu ajutorul oului de jad, al practicilor, gasesc resurse si nelimitata inspiratie bucurie si impacare. Recomand din tot sufletul !
Alexandra, 33 ani

Dacă te-ai hotărât să îți Trezești și Activezi Feminitatea prin practici taoiste străvechi care se bazează pe realizarea Alchimiei Interioareiți recomand să folosești Oul de jad.

Oul de jad sau alt cristal este un instrument extraordinar care ajută la tonifierea abdomenului inferior și întărirea mușchilor diafragmelor pelviană și urogenitală, care au rol de planșeu pentru toate organele noastre vitale. Când sunt puternici, acești mușchi împiedică scurgerea foței noastre vitale și a energiei sexuale și ne ajută să o ținem sub control.

 

Înainte de ați achiziționa un ou de jad îți recomand să citești mai multe despre beneficiile acestei practici ca să vezi dacă ți se potrivește

Calitatile Oului Yoni din  Jad Nefrit

Calitatile Oului Yoni din Cuart roz

Calitatile Oului Yoni din Obsidian

 

Aducem pe piața din România un produs de calitate, 100% nefrit natural din Canada, superb realizat si finisat. Acest produs  nu a fost supus tratamentelor chimice si vine cu un Certificat de garantie GIA.