Online

Pentru mine Feminitatea este culoare, miscare, curgere, vulnerabilitate, emotie, incredere, gingasie, putere, frumusete, liniste, abundenta, bogatie, simtire, intindere, intensitate, profunzime…

3a0f4792f94e5eaf5b5934e65cde0ac6

Nu e ceva ce invatam pentru ca e ceva ce suntem atunci cand ne nastem. Sigur ca familia, societatea are reguli pentru a te tine supus si productiv deci te va invata reguli de bune maniere, reguli de ce inseamna sa fi o femeie dorita, admirata, de succes. Ce sa spui, cum sa te comporti, cum sa te imbraci, ce sa mananci. Sunt multe reguli despre ceea ce e acceptat si ce este respins la o femeie. Crestem cu toate acestea incat nu stim ce vrem, cum sa fim si ne pierdem curgerea, vitalitatea si culoarea. Suntem un produs de masa, numit Femeie in concurenta cu alte produse pentru premiul de femeie dorita.

Cred ca orice femeie e necesar sa porneasca in cautarea culorii, curgerii si increderii….e o cautare normala care te va duce la o maturizare atat de necesara. Feminitatea ca si cautare nu inseamna sa inveti noi reguli care sa iti aduca puncte in plus in concurenta acerba ci inseamna sa lasi sa cada masti, povesti, lanturi, credinte, povesti si dupa ce lasi o parte toate acestea sa te descoperi asa cum Deja Esti….salbatica, plina de energie si bucurie, gingasa, senzuala, in curgere si in simplitate.

Sa iti descoperi feminitatea inseamna a te conecta cu Esenta ta si e o calatorie care te duce spre simplitate, spre modestie si spre o viata traita cu pasiune, iubire si aventura.

Nu exista retete prescrise pentru a te conecta cu Esenta ta insa se stie ca a petrece timp cu persoane de acelasi sex iti intareste energia feminina si te ajuta sa te relaxezi si sa ai incredere in tine.

Drumul tau de descoperire si inflorire in totala feminitatea ta poate sa fie cu fetele la un film, in cercuri de feminitate, folosind practici vechi de dezvoltate a energiei feminine, intr-o relatie care sa te sustina sa infloresti, prin dans, prin creativitate….Orice ce te ajuta sa traiesti, sa curgi liber si sa te descoperi e binevenit…

1897984_297979997021089_1925162540_n

Cu drag de feminitate