Cine sunt

Sunt Lia Bolte și am început conceperea și susținerea spațiilor de transformare pentru femei în 2013. Cu ajutorul tuturor formărilor pe care le-am făcut, am descoperit că SUNTEM spațiu MAGIC de iubire, expansiune și energie hrănitoare. Și e necesar să vindecăm femininul și să-i dăm spațiu pentru a se exprima autentic, liber și pentru a transforma relațiile din viața noastră și lumea în care trăim.

Citesc, aprofundez, practic zilnic, asist alți traineri și facilitatori pentru a mă dezvolta profesional, particip la formări și cursuri de feminitate, pentru a trăi, experimenta, dezvolta tot ceea ca aduc în cursurile mele. Iar cel mai frumos proces de creștere e viața mea de zi cu zi. Anii pe care i-am petrecut în Thailanda au adus pentru mine extrem de multă creștere, maturizare și descoperirea esenței mele feminine.

Sunt îndrăgostită și fascinată de feminitate și sexualitate, ca forță a vieții, a creației. Și observ cu încântare cât de multă culoare, pasiune și forță există în toate Femeile Trezite cu care intru în contact. Creăm lumea în pântecele noastre și apoi o ghidăm și ne ghidăm cu iubire și blândețe pentru o transformare profundă.

Îmi doresc ca fiecare femeie din România și din lume să ajungă încet încet să își descopere frumusețea interioară, esența unică, să își dea voie să trăiască autentic, prezent și conectat și să radieze sănătate și energie feminină binefăcătoare. Vă dați seama ce loc minunat ar deveni Pământul cu atât de multe bucăți de soare?

Prin programele de feminitate pe care ți le-am pregătit în România, în Thailanda sau online îmi doresc din inimă să te susțin să ajungi în sufletul tău, să simți și să păstrezi trezirea interioară. Te invit să te cunoști, să îți dai voie să exprimi acea forță creatoare care este în pântecul tău, să lași iubirea să te transforme, să te Asumi ca Femeie și să te întâlnești cu tine, cea autentică. Am pregătit programe experiențiale unice în România care îți vor transforma viața și te vor conecta cu natura ta Sacră feminină!

Femeia Trezită este proiectul meu de suflet. Este ce am adunat mai bun din toată existența mea, din toate formările transformatoare prin care am trecut. Este vasul cu energie fabuloasă, perfect fluidă, binefăcătoare în care am adunat nenumărate baghete magice ce ne ajută să ne întindem, să ne dezmorțim, să ne pornim, să ne trezim în sfârșit. Și apoi să păstrăm starea asta nouă de claritate.

Fie că ne jucăm cu toate arhetipurile noastre feminine (pornind din fragedă pruncie, de la fetița care voia doar un strop de iubire necondiționată), fie că ne explorăm Yoni-ul, templul sacru ce naște și păstrează viață, creație și forță supremă, fie că scuturăm profund în cuplu credințe legate de sexualitate și împlinire comună, suntem aici, împreună, ca să ajungem cu fiecare activitate și mai prezenți în corp și mai aproape de esența noastră.

În ani, în corp, am stagnat traumele noastre, fricile noastre, dezamăgirile noastre, griul și micimea noastră. Prin lucrul cu corpul vom ajunge în zona noastră LUMINOASĂ, colorată, echilibrată, pur și simplu VIBRANTĂ.

Vă invit cu iubire să păstrăm legătura și să primiți noutăți valoroase aici.

Povestea mea

Sunt si o morosanca pe cinste cu energie dintr-o bucata. Ca si formare sunt asistent social dar dupa experienta profesionala din sistemul social in special din puscarii mi-am dat seama ca m-as intrista mai tare ca nu pot sa schimb ceva prin munca mea. Asa ca am ales trainingul. Din 2006 sunt trainer soft skills si am lucrat mult pe dezvoltare personala cu tinerii in tara si in Europa formand peste 800 de adulti.

Am petrecut 8 ani in Cluj unde sufletul meu si-a gasit exprimarea in muzica si in a crea evenimente speciale si pline de iubire pentru comunitatea in care am trait. Am co-creat Playground pentru oameni mari impreuna cu Mihaela Bar, campanii de promovare a comunicarii nonviolente si a diversitatii colaborand cu PATRIR – Institutul Roman pentru Pace cat si cu organizatiile studentesti clujence si am fost implicata in organizarea de evenimente caritabile.

In 2010 am avut curajul sa pasesc in explorarea mea spirituala si de atunci am pornit o cursa in viteza in cautarea lui Dumnezeu si in descoperirea mea dincolo de ce mi s-a spus, dincolo de ce am presupus. Din 2011 pana in septembrie 2012 am fost jumatate din Zorba Buddha si am creat spatiul plin de iubire pentru altii sa isi lase durerile, sa isi vindece copilul interior si sa gaseasca increderea pentru a se exprima asa cum simt, cum sunt in profunzimea lor.

Calatoria m-a condus spre Bucuresti unde am fost implicata in organizarea de evenimente sportive pentru strangerea de fonduri pentru plantarile de copaci precum si alte proiecte de reciclare. Am invatat cat de important e sa respectam pamantul si resursele pe care le avem si cat de multa munca si energie presupune sa faci parte dintr-un ong verde.

M-am descoperit pe mine prin meditatii Osho, prin workshop-uri cu terapeuti Osho unde am fost si asistent, translator si am avut parte de multe sesiuni prin hipnoza, shamanism, learning love, practici taoiste.

Am avut norocul ca organizator sa lucrez indeaproape cu facilitatori cu multa experienta precum Spersa Kreis, Devapath, Anando, Vibavhan, Sarita, Niten, Santoshi. Lucrand cu ei indeaproape am invatat din practica abordari de grup, terapie, practici energetice, etc

Ma simt binecuvantata ca am fost inspirata de ei ca oameni, ca terapeuti si sunt recunoscatoare pentru asta.

Cred cu tarie ca nu exista o singura tehnica de meditatie, o singura cale, religie ci din contra putem gasi din fiecare elemente care sa ne sustina si sa ne contribuie. Fiecare suflet e unic si isi gaseste feluri diferite de exprimare, de vindecare, de crestere.

Sufletul meu e foarte senzitiv si ii place muzica, lucrul subtil si intuitiv cu energia si e plin de iubire. Am un suflet plin de culoare, energie si multa pasiune. Dupa multe procese terapeutice pot sa spun ca stiu ce mi se potriveste, care imi sunt limitele, unde ma mai ascund si mint, unde ma pot deschide total, si ca nu mai simt nevoia sa caut. Am dat multe straturi de conditionari si multa suferinta deoparte.

In 2012 profund neinspirata de jocul mic in care imi traiam viata am ales sa imi pun pe hartie un vis mare…… Vreau sa traiesc cel putin 3 luni intr-un loc cu multa vegetatie si liniste, cu ciripit de pasarele si pace in suflet unde sa ma dezvolt si sa infloresc. Iar la o saptamana dupa ce am pus pe hartie acest mic/mare vis am primit invitatia de a ma muta in Thailanda. Si am spus DA vietii, mi-am luat un bilet dus si din dec 2012 locuiesc pe o minunata insula in Thailanda in liniste, fara trafic, cu marea in fata si jungla in spatele casei si cu ciripit de pasarele…. Am sarit de foarte sus insa sunt fericita cu aceasta alegere.

Aici in Thailanda am locuit intr-o comunitate unde meditatia, dansul, viata cotidiana cu petreceri se imbina intr-o armonie foarte interesanta. Am renuntat sa lupt cu viata si am invatat sa am incredere in drumul care mi se arata. Daca e in acord cu sufletul meu sunt responsabila sa spun da chiar daca uneori e infricosator…Am renuntat la victimizare si la drama, las in urma povesti care nu-mi servesc si pe cat de mult incerc sa fiu in acest moment si in acest moment…

Cursa spirituala in viteza a incetat. M-am oprit din a ma repara, din a ma judeca. E suficient sa fiu, sa respir si sa fiu conectata la mine. Calatoria de a ma regasi m-a dus pe culmi si in vagauni si a fost o calatorie de descoperire a cine sunt eu ca Femeie. Sa imi asum toate partile din mine ca femeie, dincolo de regulile sociale, dincolo de ce mi s-a spus ca e bine, sau ca trebuie sa fiu. Si am gasit multa putere si multa vulnerabilitate, am gasit durere si am gasit dansul liber si plin de bucurie si mirare.

Aici am pus umarul al construirea si dezvoltarea unui centru de meditatie si terapii complementare din perspectiva de asistent manager si apoi manager. Am participat la cursuri, la diverse prezentari, sesiuni si discutii pe plaja si am cunoscut oameni si terapeuti extraordinari. Am intrat in contact cu terapii pe care nu le stiam si mi-am imbogatit viata cu experiente practice. Am descoperit puterea ritualurilor, extazul dansului si a contactului cu corpul, magia si zi de zi ma educ in ceea ce inseamna practici indiene. E fantastic! Am avut multe succese profesionale insa cea mai mare realizare au fost cei 33 de ani care m-au adus la momentul sa ma Regasesc si sa ma descopar in toata frumusetea si sa ma Iubesc.

In Thailanda lucuiesc din 2012 si m-am format ca facilitator Sacred Femininty Tao Tantra, facilitator meditatie si anul acesta am finalizat formarea in metoda Trauma Release Exersises -TRE. Am studiat practici taoiste, energetice si sexualitate sacra cu Minke de Vos si Shashi Solluna, Respiratie, deconditionari primare si tantra cu Devapath, Vindecarea copilului interior cu Anando, Tantra si alchimie interioara cu Spersa, practici de meditatie, energetice si primal de-conditioning cu Kaifi Iraklis, Dans Sacru cu Monika Nataraj, Ceremonii sacre si dans-ul celor 5 elemente cu Daisy Kaye, tantra cu Ma Ananda Sarita, TRE with Fiona Leibowitz.

In workshop-urile de feminitate pe care le creez pun accentul pe a ne descoperi puterea si frumusetea interioara.

Rolul meu il vad mai mult de a fi un spatiu pentru femeia din fata mea ca ea sa se deschida spre energia si unicitatea care e in interior, sa fie vulnerabila, sa infloreasca, si sa straluceasca in frumusetea sufletului ei si sa Celebram Feminitatea.