Ouă de Jad

Pântecul femeii- lăcașul Energiei de Viață

Practica oului de jad pentru întărirea vaginului a apărut în China antică și a susținut conexiunea Femeii cu înțelepciunea Pîntecului și starea de bucurie și extaz.

În sanscrită termenul Yoni înseamnă „templu sacru” și este folosit pentru a face referire la vaginul unei femei. Aceste ouă sunt numite adesea ouă Yoni și pot fi din jad, cuarț, obsidian și alte cristale. 

În acest temple sacru se naște viață, se naște bucuria de viață, plăcerea și intuiția iar trezirea lor ne redă puterea feminină, conectarea interioară și vitalitate.

Musculatura pelviană este conectată direct cu starea de bucurie și satisfacție. De aceea este important să folosim ouăle Yoni pentru a ne tonifica și întări zona pelviană.

womb-wisdom

Practica taoistă de trezire a Energiei Feminine

Beneficiile practicii taoiste cu ouăle yoni

  • Intensificarea percepției vaginilui tău, control asupra mușchilor vaginali,
  • Trezirea energiei creative, pasiunii și libidoului,
  • Obținerea controlului asupra perineului și a tuturor grupelor musculare ale planșeului pelvin,
  • Echilibrează sistemul nervos datorită stimulării diferitelor punctelor reflexogene din vagin iar proprietățile cristalului ne echilibrează meridianele energetice.
  • Creează o legătură armonioasă între inimă și sex care de multe ori sunt în conflict.
  • Echilibrarea hormonală și reducerea simptomelor PMS și a durerilor din timpul menstruației.
  • Folosit ca suport in situatii de viata stresante ajută femeile să nu se piardă în emoții și să aibă focus și claritate.
  • Creează o legătură armonioasă între inimă și sex care de multe ori sunt în conflict.
  • Reducerea simptomelor menopauzei prin creșterea lubrifierii vaginale și echilibrarea nivelelor estrogenului. 
  • Depășirea experiențelor traumatice ale abuzului sexual.
17879838_1467004906677022_54405238890161433_o

Oul si Sexualitatea

Femeia prin natura ei este capabilă de a avea orgasme multiple, de a avea orgasme cu tot corpul, de a trăi stări orgasmice și conectare cu divinul.

Sexualitatea feminină și orgasmul au fost și sunt restricționate social prin educație, religie, tradiții creând in jurul lor sentimente de rușine, vină, dezgust, evitare.

Astfel multe femei au o armură în jurul vaginului datorată culturii în care au crescut dar și experiențelor sexuale care le împiedică să simtă senzații în vagin sau să aibă orgasme.

O femeie care are orgasme este o femeie fericită, jucăușă, sănătoasă, echilibrată hormonal, cu un sistem nervos armonios.

Ouă Yoni în Magazinul Femeia Trezită

Ouăle Yoni sunt fabricate manual din diverse cristale cu proprietăți diferite care te vor susține să trezești, să integrezi și să deschizi Feminitatea 

Fiecare ou este găurit pentru a putea fi folosit cu ață în timpul practicii.

Puteți citi mai multe despre Alegerea Oului și jad si comanda la secțiunea MAGAZIN de pe site.

LiaRetreat-2507
flordodia_florA

Ou Yoni din Jad Nefrit

certifide-eggs

Nefritul  este cunoscut ca cea mai buna piatra pentru a vindeca sitemul feminin reproductiv si pentru echilibrarea hormonilor. E o piatra care sustine deschiderea inimii si folosit in interiorul vaginului te curata de energiile absorbite in timpul sexului si taie legatura cu fostii parteneri.

Jad-ul ajuta la gasirea propriului drum in viata, punerea in aplicare a propriilor vise, gasirea unor solutii si rezolvarea problemelor.

Amplifica si stimuleaza dragostea, compasiunea, generozitatea, armonia, cunoasterea, umilinta, concentrarea, intelepciunea, increderea, curajul, fermitatea, precizia, exactitatea, pacea, fidelitatea, prietenia, deasemenea atrage iubirea, fie ca e purtat, fie ca e daruit. Reduce si scade tensiunea nervoasa, emotivitatea, teama, blocajele de exprimare, consumul inutil de energie.

Trezește energia vitală și senzuală, susține femeia în atingerea orgasmelor si stocarea energiei de viata.

flordodia_florA

Ou Yoni din Cuarț Roz

rose-quartz

Este o piatra care purifica, deschide inima si va ajuta sa atrageti dragostea. Restabileaste increderea si armonia in relatiile existente si incurajeaza dragostea.
Are un puternic efect calmant si linistitor, fiind benefic in caz de traume. Intensifica empatia si sensibilitatea, intareste afirmatiile pozitive, pune in valoare intentia si inlesneste receptivitatea la orice tip de frumusete.
Cuartul Roz are un puternic rol protector si absoarbe energia negativa, transformand-o in vibratii afectuoase. Fiind o piatra a iubirii pure, acesta protejeaza indragostitii, viata de cuplu, iubirea adevarata dar si copiii si parintii.

Ajuta la curatarea emotiilor negative precum gelozie, furie si frica si elibereaza de traume fizice. Restabileşte încrederea şi armonia în relaţiile existente şi încurajează dragostea necondiţionată.

pic

flordodia_florA

Ou Yoni din Ametist

ametist

Ametistul cunoscut ca și piatra meditației Purifica, linisteste, transforma energiile inferioare in energii superioare, transforma energia negativa in energie pozitiva, are efect de calmare sau detensionare in perioade de durere, echilibreaza karma, pune in legatura cu divinitatea si latura spirituala a fiecaruia.

Ametistul ajută la eliminarea din propria viaţă a unor vicii şi dependenţe de substanţe toxice, înlătură migrenele, afecţiunile sistemului nervos central, ale sistemelor endocrin şi digestiv, stabilizează glicemia. Această piatră are proprietatea de a transforma energiile malefice în energii benefice, generând armonie, linişte şi pace.

AMPLIFICA: capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, bunul simt, capacitatile extrasenzoriale, increderea de sine, respectul pentru propria persoana, farmecul personal, concentrarea, munca sustinuta, capacitatile spirituale

ft99127

Pentru comenzi si mai multe detalii despre mărimi te rugăm să vizitezi secțiunea 

flordodia_florA

poza-obsidian

Ou Yoni din Obsidian negru
Acest cristal ce provine din roca vulcanică este o piatră foarte puternică şi creativă, care ancorează sufletul şi forţele spirituale pe plan fizic, punându-le sub îndrumarea voinţei conştiente şi permiţându-le să-şi manifeste energiile pe pământ. Această piatră este responsabilă şi de creşterea stăpânirii de sine.

El acţionează ca un magnet care atrage în corpul fizic forţele spiritului, pentru ca aceasta să fie guvernat de către voinţa conştientă şi pentru a fi folosit adecvat în acţiunile fizice.
Obsidianul negru obligă la înfruntarea adevăratului eu, ajungând până în profunzimea subconştientului. Inlătură dezechilibrele şi aspectele obscure, pune în evidenţă factorii ascunşi şi amplifică energiile negative pentru ca ele să fie din plin simţite şi apoi eliberate.

flordodia_florA

Ou Yoni din Ochi de Tigru

tiger-eye-egg

In primul si in primul rand, cristalul ochi de tigru te ajuta sa iti aduni resursele energetice pentru a face fata perioadelor dificile.

Este totodata o piatra care ne ajuta sa fim mai activi fizic si mental, iar cel mai puternic efect il are asupra chakrelor inferioare: cea bazala, cea sacrala si cea a plexului solar in mod special. Aceasta din urma este chakra asociata cu puterea vointei, iar energia predominanta de la nivelul ei este prezenta in cantitati mari si in cristalul ochi de tigru.

Ca piatra a echilibrului, Ochiul de Tigru ne invata lectia paradoxului. Ne ajuta sa ne gasim centrul armonios, trecandu-ne prin toate tipurile de polaritati, ajutandu-ne totodata sa vedem ambele parti ale dezacordurilor. Celor care trec prin negocieri dificile, precum cele din timpul unui divort sau al unui proces de custodie, le este recomandat sa poarte Ochi de Tigru.

Ochiul de Tigru sustine vitalitatea fizica si energia, facilitand respiratia celulara si metabolismul. Energia Ochiului de Tigru ne ajuta sa mentinem un echilibru intre extreme. Acestea pot fi extremele dintre propria parte Luminata si cea intunecata, umanitate si Spirit sau extremele emotionale precum fericirea si amaraciunea.

flordodia_florA
carnelian-egg

Ou Yoni din Carnelian

Acest ou Yoni  te ajută să trezești energia vitală și sexuală a primelor 3 chakre activând pasiunea, dorința de a trăi și curajul de a acționa.

Ajuta la echilibrarea polarităților feminina/masculina oferind una sau alta dupa cum este necesar fiecaruia.

Este o piatra care aduce energii pentru inima/foc mai bine zis energii pasionale si iubire in viata noastra. Nu reprezinta in mod necesar o energie romantica sau sexuala dar doar un util pentru a deveni mai pasionata/pasionat in viata de toate zilele.

Are rolul de a trezi creativitatea adormita in noi si a ajuta sa fie stimulata. Se mai zice ca ar putea sa trezeasca si energia Kundalini.

Este recomandat persoanelor care sufera de pesimism sau depresie, lipsa de inspiratie sau entuziasm in viata si care simt ca nu au suficienta energie sau se simt din punct de vedere mental „in ceata” sau chiar in extreme emotionale.

flordodia_florA

ft99127

Pentru comenzi si mai multe detalii despre mărimi te rugăm să vizitezi secțiunea