Program Online de Coaching Feminin

21 de zile de practici Feminine

Draga mea,

Te invit la un program de Feminitate în care Intenția noastră Sacră este să ne Oferim timp și spațiu, să ne uităm în interior, să ne ascultăm, să ne jucăm, să ne trăim, să ne descoperim cine suntem acum, să ne construim niște rutine de practici feminine.

Online

Un program de 21 de zile în care ne vom Re-Descoperi Femeia Interioară și îi vom da spațiul să se exprime.  Prin practici zilnice ne vom trezi Corpul, ne vom explora Mintea si ne vom Elibera Sufletul….. toate astea pentru conectarea la expresia noastra feminină Autentică.

În miezul nostru de femeie cunoaștem fluiditatea, vulnerabilitatea, senzualitate, bucuria, râsetul, strălucirea, frumusețea și pacea. Toate aceste calități sunt disponibile pentru noi atunci când ne reîntoarcem în interior.

Sunt femei care deja au găsit această Conectare cu Femeia lor interioară și care pot beneficia de practici noi in călătoria lor dar sunt și femei care încă nu și-au descoperit miezul feminin, care nu-și cunosc femeia interioară și darul lor de femeie.

Lia-Sanctuary-3162-2

Multe femei trăiesc astăzi contra cronometru într-o societate dominată de energia masculină în care: totul e viteză, în care nu au timp, în care există deadline-uri, sarcini și probleme de rezolvat, în care contează să reușești și nu să simți, în care primează rezultatele vs fericire, frica vs relaxare.

Azi există foarte multă presiune pe umerii unei femei….ea jonglează cu job-ul, relația de cuplu, copii, familie, prieteni și se așteaptă de la ea să fie Perfectă și Minunată.

In societatea noastra se încurajează Fie femeile fatale, ideale, obiecte sexuale cu selfie-uri buzate la orice timp din zi sau noapte Fie mamele sacrificate pentru progeniturile ei Fie femeile independente de fier care nu au nevoie de nimeni și care vor sa aiba statut si pozitie…

Ce au toate aceste femei in comun? Desi arată la prima vedere total diferite, de fapt sunt foarte similare. Aceste Femei sunt copleșite și deconectate de la natura lor feminină, sunt deconectate de la emotii, senzații. Au uitat sa fie vulnerabile, pline de viață, de bucurie, de culoare, au uitat să simtă și să se simtă și s-au pierdut undeva pe drum.

Și chiar dacă au un job superb ce îi aduce putere, bani și status,  o familie frumoasă și/sau un iubit de multe ori Simt ce le lipsește ceva….simți că nu e suficient…

Și ceea ce Lipsește este Conectarea la tine….la Feminitatea care este viață.

Cât timp îți oferi pe zi doar pentru tine? Timp în care nu ești online, în care nu faci lucruri pentru alții?
Cât timp îți petreci nemulțumită de cum e viața ta, simțînd că ești blocată??

Am observat că e mult mai ușor să ne plângem, să ne simțim victime, să lăsăm timpul să treacă, să ne dăm deștepte…. e mult mai ușor pentru că nu avem de făcut nimic iar problema e mereu înafara.

Vom avea 3 săptămâni dedicate pentru Corp / Minte / Suflet. Zilnic vom avea practici feminine ușoare și săptămânal teme sau reflecții feminine în care vei căuta răspunsuri, vei primi informații.

Practicile feminine vom încerca să le facem la aceeași oră…Puterea grupului de femei care practică în același timp e Extraordinară!!! Nu contează că ești în România sau Germania sau Costa Rica putem să ne facem practica zilnică în același timp.!!

E nevoie de minim 21 de zile pentru a schimba un comportament….e nevoie de suport și ghidare pentru a avea o practică zi de zi care să ne centreze, curețe și care să permită energiei feminine să curgă.

Avem nevoie de un suport, de un timp dedicat ca energia Feminină să își facă loc și să curgă în toate domeniile din viața noastră.

Te invit să mă însoțesti în această călătorie!!

Acest program de practici zilnice este eficient pentru
a debloca anumite mecanisme inconștiente, credințe și amintiri
respectiv pentru a Activa curgerea liberă a Feminității tale.

 

” Sunt recunoscatoare ca intamplarea a facut sa dau peste site-ul femeia trezita si sa aflu despre programul de 21 de zile, care a fost foarte intens ca si trairi. Practicile mi s-au parut usoare si provocatoare, ai dreptate aveam nevoie de ceva timp sa aloc pentru femeia din mine, mi se pare magic. De-a lungul celor 21 de zile am descoperit fetita interioara…am imbratisat-o si mangaiat-o. Mi-am dat seama ca suferinta fetitei a fost cauza tuturor relatiilor in care am intrat…ea si nevoile ei de iubire….sunt fericita pentru tot ce am trait si traiesc 😉
Am rezonat cu mesajele tale au fost simple si utile, pline de energie pozitiva!
Iti multumesc pentru tot! Te iubesc femeie frumoasa!”
~ Eutalia

 

Cum se desfășoară acest Program de 21 de zile de Practici Feminine?

Fiecare săptămâna este dedicată unei teme diferite:

 • Săptămâna 1 – Practici Feminine pentru Corp
 • Săptămâna 2 – Practici Feminine pentru Minte
 • Săptămâna 3 – Practici Feminine pentru Suflet

****************

Ce este inclus in acest program:

 • 21 de zile de practici Feminine special alese pentru a putea fi introduse in viata de zi cu zi
 • 5 zile de suport inainte și după program în care vei primi video-uri, muzică si resurse pentru a-ti continua explorarea feminină
 • 3 webinarii săptămânale de 1.5h legate de explorările si reflecții feminine săptămânale. Acestea se vor desfășura in fiecare Joi si voi răspunde la întrebările voastre trimise pe email
 • Inregistrarile celor 3 webinarii saptamanale pentru a le asculta in ritmul tau
 • Un grup secret de facebook unde se va desfășura acest program în care vor avea acces doar femeile care sunt în acest program. Vom împărtăși trăiri, poze/video cu rezultatele noastre, resurse și susținere.
 • 15 emailuri cu articole si resurse pentru temele si Reflecțiile feminine Personale
 • Saptamanal vei primi video-uri cu Demonstratiile practicilor feminine facilitate de mine
 • Bonus: Final call live pentru a insuma calatoria făcută  în cele 21 de zile si schimbările apărute
 • Cadou: 10% reducere la achizitionarea unui Ou Yoni marimea M (jad, cuart roz, obsidian)
 • Acces Gratuit la edițiile viitoare

Sunt de-a dreptul incantata si foarte entuziasmata de progresele pe care le-am facut in acest timp . Iti multumesc din suflet pentru ca impartasesti magia de a fi femeie . Si gratie indrumarilor tale am reusit sa ma regasesc , iar intalnirea a fost sublima . Iti trimit multa dragoste . Alina

**********

 Online

CircleOfWomen

Acces Program Online 21 de zile de Feminitate

plus Bonusuri 150 euro 

*******************************

inscriere-buton

Daca ai intrebari sau ai nevoie de mai multe detalii te rog sa imi trimit un email la contact@femeiatrezita.ro

 

Cu drag de feminitate


Aspecte practice

*Practicile sunt adaptate pentru femeile active, mame, business women si pot fi făcute zilnic.

**In fiecare zi de luni vei primi cu practicile zilnice pentru săptămâna în curs pe email iar pe grupul de facebook vor fi incarcate video-urile cu demo-uri. Vor fi practici zilnice ușoare și care nu îți vor lua mult timp.

*** Grupul de facebook este secret si confidențial. E spațiul nostru ca să împărtășim procesul, emoțiile, bucuriile, rezistențele, resursele și scuza de a sta conectate

**** Plata pentru acest curs este pentru o singură persoana inscrisă și nu pentru un grup de prietene sau cerc de feminitate. Materialele impartasite cu voi, video-urile cu mine, emailurile sunt private si este stric interzisa distribuirea lor fara acordul meu. In cazul in care nu respecti acest conditii vei fi exclusa din program fara returnarea taxei de inscriere.

**** Voi fi prezenta cu voi zilnic timp de 26 de zile pe grupul de fb si email pentru a oferi suport, pentru a asculta si a fi martor procesului vostru

***** Vei avea acces Gratuit la următoarele ediții urmatoare ale acestui Program. Vei putea să refaci programul și să beneficiezi de energia nouă a grupului.

******Rezultatele tale vor depinde de TINE si de angajamentul față de tine și procesul de Trezire a femininului!