RETREAT DE FEMINITATE ȘI RĂSFĂȚ ÎN THAILANDA

28 Septembrie – 7 Octombrie 2020, THAILANDA

insulele Koh Samui si Koh Phangan

editia numarul 6

 

Draga mea vreau să te invit în casa mea…locul unde trăiesc de 5 ani…insulele tropicale din sudul Thailandei…pentru o Calătorie în profunzimile Feminine de conectare cu Femeia frumoasă care deja ești.

Dacă ești o femeie care vrea să își Acceseze Darurile Feminității Sacre și să integreze/vindece aspectele feminine interioare atunci te aștept în această Călătorie spre Tine – retreat de Feminitate și Răsfăț pe insulele tropicale Koh Samui & Koh Samui, 21-30 Mai 2019.

O Călătorie Inițiatică spre Miezul tău de Femeie! O experiență de a te Găsi și Întregii!

10 zile de Feminitate în care vei fi ghidată într-o călătorie care va începe cu recuperarea Fetiței Interioare și restabilirea stării de siguranță și iubire pură, care apoi se va maturiza în Adolescentă. Vom descoperi Femeia Sălbatică și Autentică care apoi se va metaformoza în femeia Senzuală și Iubita. Vom descoperi expresia Mamei Interioare și ne vom lăsa ghidată de energia Femeii Mistice.

La finalul acestui Retreat de Feminitate și Răsfăț:

 • Te vei Îndrăgosti de tine și de unicitatea și frumusețea ta!
 • Vei intra în contact cu Femeia interioară Autentică, Regină
 • Vei maturiza și echilibra aspectele fetiței interioare și adolescentei
 • Vei completa emotional relația cu mama și vei ieși din tiparul de victim
 • Vei accesa Puterea femeii Sălbatice și Darurile Femeii Senzuale
 • Vei dobândi și exerxa practici feminine pe care le vei putea integra în viața de acasă
 • Îți vei trezi corpul fizic la viață, senzații și vei activa corpul energetic
 • Te vei deschide la Abundența și Bucuria de viață
 • Te vei elibera fizic, emotional și spiritual și îți vei lua Puterea înapoi
 • Vei Străluci de frumusețe și Iubire precum un Diamant
 • Vei avea un grup de surori care te-au văzut și susținut în călătoria ta spre descoperirea Frumuseții Interioare și pe care le vei avea prezente în viața ta
 • Vei experimenta multă Magie, Răsfăț, Mirare, Frumusețe, Binecuvântări și Aventură

DSC01260

2012În 2012 înainte să plec în Thailanda eram într-o perioadă sumbră in viața mea: deși totul părea bine eu eram nefericită. Mă zbăteam să ies dintr-o relație abuzivă emoțional, eram fără un  job stabil, fără dorința de viață și fără repere iar emoțional eram varză. Mi-am dorit să plec departe de această realitate pentru a-mi da seama ce vreau de la viață, încotro să mă întrept, cine sunt eu ca femeie, de ce alerg după bărbați indisponibili și de ce întrețin dramele relațioanle.

Iar cînd am fost invitată să vin in Thailanda pentru câteva luni..am spus foarte repede DA. Am venit pentru 3 luni și uite că după 4 ani încă sunt aici. Și nu voi regreta niciodată că am ales să spun DA cand viața mi-a dat o oportunitate să ies din zona de comfort și să mă descopăr.

Insulele din Thailanda, locul unde eu am înflorit ca femeie, unde am găsit spațiul pentru fetița mea interioară să se joace, să danseze, să se costumeze, să se vindece, locul unde Adolescentadin mine a avut spațiu să se arate fără rușine, să sufere din dragostea romantică, să aibă spațiul safe în care sexualitatea nu e condamnată ca apoi să devină Femeie Matură, integrată, Locul unde mi-am continuat formarea ca și trainer de Feminitate, unde am cunoscut persoane întelepte, iluminate..unde am avut acces la cunoașter, experiențe și metode .. locul unde i-am dat voie Femeii Mistice să se arate, să învețe, să creeze…să trăiască magie.

20170315_113413.jpg

Ieșirea din zona mea de comfort într-o lume cu totul nouă, într-o cultură nouă, fără prieteni…a făcut din primele 6 luni in Thailanda să fie cea mai extraordinară perioadă din viața mea…o deschidere uriașă cu woooaww-uri unul după altul.

Mi-am dat voie să fiu cu orice emoție, mi-am dat voie să mă exprim, mi-am dat voie să încerc, mi-am dat voie să fiu vulnerabilă, mi-am dat voie să plâng, mi-am dat voie să sufăr, mi-am dat voie să mă arăt, mi-am dat voie să mă descopăr într-un mediu nou….

Cateodată e nevoie să ajungi până la capătul Lumii pentru a fi într-un mediu cu totul nou, pentru a începe de la zero, cu persoane care vin din alte culturi, pentru a te deschide și Întâlni cu tine…

CITEȘTE PRIMUL MEU ARTICOL PE BLOG😀 ÎNAINTE SĂ IMI IAU ZBORUL SPRE THAILANDA IN 2012

 AICI

Mi-am găsit miezul, mi-am găsit frumusețea, m-am conectat la valoarea mea ca Femeie și ca Om…am învățat să primesc Binecuvântările de la viață și mi-am găsit acel spațiu interior numit Acasă.

Lia-Sanctuary-3258

De fiecare dată când revin în România îmi dau seama cât de mult m-am transformat, cât de norocoasă sunt că am avut ocazia să mă descopăr ca femeie într-un mediu care susține energia feminină.

CITEȘTE DESPRE EXPERIENȚA MEA ÎN THAILANDA LA 9 LUNI DUPĂ😀

AICI

375932_10200270077408784_1724774284_n

RETREAT DE FEMINITATE ȘI RĂSFĂȚ

Mai 2019, insulele Koh Samui si Koh Phangan, Thailanda

17854858_1467005226676990_6484324403524310045_o

După peste 10 ani de facilitat sute de ore de training și cursuri de dezvoltare personală, tabere de feminitate în România mi-am dat seama că uneori ai nevoie să ieși din zona de comfort, că ai nevoie să îți scuturi lumea pentru a-ți descoperi resursele, că ai nevoie să îți acorzi Timp pentru a te uita în interior și a-ți satisface nevoile sufletului.

Dacă stai conectat la același mediu iar în pauză pe telefoane cu familia, dacă te întorci în același mediu și stress, schimbarea și deschiderea trăită în cele 5-7 zile de retreat e posibil să nu dureze suficient de mult ca să fie integrate în viața de zi cu zi.

LiaRetreat-2565

Iar această expansiune și transformare pe care eu am trăit-o nu e ușor să o explici, să o descrii ci e nevoie să fie trăită… iar dacă Mediul este dincolo de ceea ce tu cunoști, dacă este totul nou, exotic, cu aer și cocotieri tropicali, cu localnici zâmbitori și sociabili, cu răsfăț al simțurilor și culoare…..cu atât mai minunată este Călătoria spre Femeia Ta interioară.

relaxare

Trăim într-un mediu stresant unde suntem majoritatea timpului pe pilot automat,  pe fugă, pentru alții și sperând că viitorul va fi mai bun… ne pierdem în shopping și alte iluzii online însă suntem tensionate, închistate, veștejite, nefericite, pline de griji, masculine și deconectate de la magia interioară, deconectate de la sursa noastră feminină, deconectate de emoțiile și nevoile noastre ca femei…….

Iar dacă vrem să descoperim Femeia Interioară, dacă vrem să descoperim magia din noi avem nevoie să apăsăm butonul de Pauză, să ne acordăm timp și liniște, să ne dăm voie să trăim ceva nou, pentru sufletul nostru, să ne voie să aibă altcineva grijă de noi, să primim răsfăț și atenție, să ne ascultăm intuiția pentru a trăi din spațiul inimii….

lia

Te invit Acasă la mine, în Thailanda într-o călătorie Inițiatică de re-conectare cu Femeia Interioară 

Retreat de Feminitate și Răsfăț în Thailanda

Aș vrea să împărtăsesc cu tine răsfățul insulelor exotice…să îți ofer spațiul în care să te experimentezi…să îți dai voie să fii,  să trăiești experiențe noi, să te descoperi ca și Femeie…

IMG_1394.JPG

Am pregătit pentru tine o călătorie înspre Feminitate interioară acompaniată cu timp liber, plimbat pe plajă, citit cărți in hamac, conectare cu alte femei frumoase și radioase, rasfat cu spa, masaje, sauna, vizite la templele budhiste, cu vizite la piețele locale, dans conștient, ritualuri și multă Magie și Răsfăț.

DSC01241

Zile doar pentru tine

Ce este acest Retreat de Feminitate și Răsfăț?

În acest Retreat de Feminitate vom Lucra cu 5 aspecte importante ale expresiei noastre feminine

Fetița interioară – Adolescenta – Salbatica – Senzuala – Iubita

si suprema Zeița

și ne vom acorda timp, spațiu și experimentate să incorpăm aspecte respinse ale feminității, să vindecăm răni vechi care încă sunt deschise în subconștientul nostru, și să integrăm aceste expresii feminine într-un mod Armonios și Matur.

Acest retreat are Întenția de a produce în interior Alchemia Interioară pentru ca toate aceste exprimări să devină un Întreg iar expresia noastră feminină să fie cea a unei Femeia Mature Emoțional, în contact cu frumusețea și vulnerabilitatea ei care îți asumă cine este.

O călătorie spre esența ta Feminină în care ne vom opri din a face și ne vom da timp sa fim, să simțim, să reflectăm și să experimentăm.

17880055_1467011326676380_3552871316142918499_o

Orice vom face de la plimbare pe plajă, la dans ecstatic, la vizitele templelor, la stat în hamac, la practici sexuale….toate vor avea în centru Intenția noastră…de a ne Întregi..

Nu contează ce job ai, ce vârstă ai, ce experiență de viață ai, ce crezi tu despre tine… Ne vom duce în acel spațiu în care tot ce contează e să ne arătăm cine Suntem Acum și să ne lăsăm văzute.. iar prin ochii celeilalte femei ne vom putea vedea strălucirea și frumusețea.

***E un retreat doar pentru Românce așa că vei gasi comfort în a putea vorbi limba maternă.

Zile de descoperire, de DETOXIFIERE fizică și emoțională, de indrăgostire de tine, de rasfăț și timp doar pentru tine

Zile în care vom explora Feminitatea, ne vom lăsa răsfățate și vom experimenta susținerea magică a cercurilor de femei

Zile de noutate, mirare, bucurie și recunoștință

O experiență care este mai mult decât o vacanță sau un workshop, o experiența în care să îți dai voie să te descoperi.

 

16807267_756701554481299_6325152847758290314_n

Activități incluse în Retreat-ul de Feminitate și Răsfăț

Acesta este un Retreat de Feminitate si nu este o Vacanta.

Fiecare călătorie e un pas spre a ne cunoaște, pentru a ne descoperi înafara zonei de comfort, pentru a ne descoperi în noi situații iar intenția aceste călătorii este Accesarea Puterii Feminine!

Retreat-ul este conceput ca o detoxifiere fizică și emoțională. Cele 3 mese zilnice vor fi vegetariene, fără lactate, fără carne, cu foarte puțin zahăr și fara pâine. În schimb vom introduce mese delicioase din bucătăria thailandezăși vom găti mese creative folosind chia, quinoa, fulgi ovăz, spirulina și alte super-alimente, etc. Toate mesele sunt gândite pentru a ne echilibra sistemul hormonal, sistemul imunitar și să ne ajute să fim mai sănătoase.

17879838_1467004906677022_54405238890161433_o

Program Retreat:

Prima zi vom face check-in-ul după ora 16.00 în locația minunată și ne vom bucura de un apus de soare ca în povești. Vom avea apoi o cină superbă în zumzetul naturii și povești lungi.

Vom fi cazate intr-o locatie de vis in casute din lut de Lux, exact la buza marii. Ne vom bucura de hamaceala si sunetul naturii

A doua zi după meditație și mic dejun ne vom relaxa la piscină si la plaja. Hakuna Matata toata ziua.

20604490_850925008392286_4304424852443103940_nDupa mic dejun vom avea o clasa de pictura pe batik si vom lasa partea feminina sa inceapa sa se exprime prin culoare.

Dupa pranz vom avea masaj in casuta de bambus din copac cu o priveliste de vis.

Seara vom avea o meditație pe plajă la apus de conectare la Inima noastra frumoasa.

 

A treia zi dupa mic dejun vom porni spre Angthong Marina Park un arhipelag protejat de 42 de insule virgine. Vom descoperi privelisti superbe, vom innota cu pestisorii si vom simti ce inseamna Paradise

viewpoint-angthong-marine-park-800x350

A patra zi vom invata cum sa preparam masti de față naturale și scruburi de corp și apoi ne vom rasfata cu rezultatele muncii.

La pranz vom avea o clasa de gatit thailandez si ne vom prepara delicioasele meniuri.

Vom citi, vom sta la plaja si povesti iar la apus de soare vom medita pe plaja.

În ziua a cincea îmbrăcate în port tradițional thailandez vom porni să descoperim cultura si Templele buddhiste, vom vizita cascadele din profunzimile insulei, vom descoperi panorame care ne vor lua răsuflarea, vom vizita singurul oraș de pe insulă. Aici ne vom plimba și ne vom bucura privirea cu minunatele produse colorate ale Thailandei.

După masă vom lua un vapor rapid pentru a ajunge pe insula Koh Phangan. Ne vom găsi casă in jungla de pe plaja Haad Tien, la resortul Sanctuary care este situat intre ocean si jungla.

E un loc magic unde vom ajunge in timp pentru o sauna cu plante si o balaceala la apus de soare.

Sanctuary-Thailand-Facebook-header

Seara ne vom alatura serii artistice la seara de Open Mic si vom putea dansa, canta pe scena pentru ca avem public 😀 😀

In a șasea zi dupa meditatia de pe plaja vom începe retreat-ul de Feminitate lucrând cu aspectele fetiței interioare. Seara vom avea o Ceremonie samanica cu Cacao si Dans.

A șaptea zi incepe la rasarit de soare cu un dans la clubul din jungla unde vom lasa Adolescenta sa se simta libera la Mare….

După micul dejun vom explora subconștient-ul nostru și credințele despre sexualitate, relația de cuplu și feminitate. Seara vom avea o meditație pe plajă la apus și vom înota iar după cină o sesiune de eliberare de stres și traumă.

În a opta zi vom începe ziua din nou cu dans la răsărit de soare de data asta pe plaja alăturată la un alt club. Vom lăsa salbatica din noi să-si exprime dansul.

După mic dejun, vom explora Femeia Sălbatică, Iubita, Femeia Sexuală prin dans, meditații active, costumație.

A noua zi avem ultima zi de workshop și vom lucra cu expresia Mamei și Reginei pentru a fi integrate.

Vom avea cina specială la un restaurant situat pe un vârf de rocă vulcanică și cu o vedere superbă.

Seara pe plajă vom avea un ritual de inițiere și conectare cu Femeia Mistică.

LiaRetreat-2645

Dimineața zilei zece va începe cu meditația inimii și vom închide cercul de surori…Vom avea o sedinta foto printre pietre vulcanice si jungla.

Vom încerca să prindem ultimele raze de soare pentru bronzul de acasă iar transferul spre aeroport/alte hoteluri va fi în jur de ora 13.00.

download

Vom avea 4 zile pline de workshop (aprox 32 ore de curs + aprox 15 ore de meditație) în care vom explora profunzimile Feminității noastre și ne vom da voie sa vindecăm părți din noi care ne țin în loc. Vom lucra cu arhetipurileexpresii feminine prin dans, costumație, terapie gestalt, meditații active, tre și practici taoiste de trezire a energiei vitale. Intenția noastră este să lucrăm cu aspectele noastre imature, să le aducem la lumină, să le vindecăm. Astfel ne putem lua puterea înapoi și devenii Femei Asumate, Autentice, Trezite si Mature.

Pe parcursul Retreat-ului de Feminitate și Răsfăț vom avea timp liber pe care vom alege să îl petrecem după nevoile proprii iar excursiile sunt opționale.

relaxareeRelaxare

litha1 Feminitate

explore

Explorare

Cele 2 locații sunt ambele eco, cu bucătărie superbă și un aer aparte.

În Koh Samui ne vom lăsa răsfățate la The Mud Samui  în nord-ul insulei Koh Samui, pe una din cele mai frumoase plaje cu un apus de soare.

Locația este de lux, privată și intimă pentru a ne bucura de puterea și susținerea celorlalte femei. Aveți AICI un video cu prezentarea locației și a plajei noastre.

Cazarea se face în camere duble, foarte spațioase, cu design individual cu pat dublu.

Cele 3 mese vor fi vegetariene, fără zahăr, gluten, majoritatea cu specific thailandez. Vila are piscină proprie, bucătărie, mașină de spălat, sezlong-uri, zone de relaxare.

În Koh Phangan vom descoperi locul care a inspirat cartea și filmul The beach cu Leonardo Dicaprio. Sanctuary Thailand primul restaurant vegetarian de pe insulă si un centru de detoxifiere ne va fi casă pentru 5 nopți.

Cazarea se face în camere foarte spațioase, cu design individual cu pat dublu. Fiecare Garden villa si Suite are un alt design.

Vom avea acces nelimitat la sauna cu ierburi aromate. Cele 3 mese vor fi vegetariene, fără zahăr, gluten.

14079510_1098232096881362_1027304802069496114_n

pad-thai

13686671_1071581916213047_1752279042645381088_n16681534_756702114481243_7738702925699062092_n16730428_756701911147930_6905150146545401678_n16807015_756720747812713_2731941103413564101_n16807267_756701554481299_6325152847758290314_n16831187_756720924479362_9087059698120570503_n17264477_768082820009839_7653324242806675354_n17522792_777758445708943_4123011564301380137_n19059439_821572334660887_5066403982219963978_n20246092_844929175658536_2539935114336908479_n20246117_844929242325196_6442445401059588016_n20258425_844929185658535_4267184910084731281_n20264792_844929095658544_2556240052979934380_n

Retreat Feminitate si Răsfăț

28 Septembrie – 7 Octombrie 2020

INSULELE  KOH SAMUI si KOH PHANGAN, Thailanda

Avem disponibile 14 locuri la acest retreat și locurile se vor ocupa în funcție de achitarea avansului de 500 de euro.

Pentru ca te invităm la zile de răsfăț am pregătit Special pentru tine

 • O Sesiune skype de a ne Cunoaște și întâlni. 30 de minute pentru a te descoperi și a clarifica felul în care acest retreat te poate susține.
 • Suport logistic legat de planificarea călătoriei, transport
 • Acces la un grup privat de facebook dedicate acestui Retreat pentru a ne cunoaște și conecta înainte de călătorie, unde vom pune detalii practice și vom păstra legătura după
 • Webinar de grup înainte de Retreat – vei avea șansa de a te conecta cu grupul, de a împărtăși dorințe/nevoie și sfaturi pentru o călătorie lină
 • Webinar de grup după Retreat – pentru a ne conecta și a ne susține integrarea tuturor transformărilor în viața noastră
 • Ghid turistic în limba română și traducere
 • Cadouri feminine și colorate zilnice
 • Un ou Yoni din ochi de Tigru
 • Acces Gratuit la Programul Online – 21 de zile de Practici Feminine  – programul ideal înainte de participarea la Retreat (in valoare de 150 euro)

Womens-Circle_Goddess-Lifestyle-Plan-300x199

CE ESTE INCLUS ÎN PREȚUL RETREAT-ULUI

 • 9 nopți de cazare in camera duble in locații superbe
 • 3 mese zilnice Organice Vegane si Vegetariene din bucătăria thailandeză și europeană
 • Transferul de grup de la și spre aeroport la o ora exactă
 • Transferurile pentru activitățile de grup
 • Excursie insulă Koh Samui (6 ore)
 • Transferul cu speedboat la locația din Koh Phangan
 • Prânzuri și cine în afara locației
 • Amintiri imortalizate într-o ședință foto de grup cu o minunată fotografă locală
 • Clasele de meditații active Zilnice și meditațiile de seară Zilnice
 • Cele 4 zile de Workshop de feminitate (aproximativ 8 – 9 ore zilnice)
 • Sesiuni de grup TRE de eliberare de stres/tensiune și traume
 • Un masaj thailandez sau masaj cu ulei de cocos
 • Saună cu ierburi aromatice
 • Workshop de pictură pe batik de unde vei pleca cu opera ta de artă
 • Programul Online 21 de zile de Practici Feminine in valoare de 150 euro
 • O jumătate de zi de Spa pentru față și corp (pregătim împreuncă produsele de spa)
 • O agendă a cursului

17834991_1467007000010146_9072816954863094575_o

***In prețul pachetului nu sunt incluse:

– Asigurarea medicală care este obligatorie

– Biletul de avion din București până pe insula Koh Samui (cod aeroport USM)

Vă recomand dacă tot veniți în Thailanda și aveți posibilitatea să stați mai mult să rămâneți și să descoperiți această țară. 

– Viza pentru Thailanda 25- 30 euro in funcție de ce fel de viză alegi și documentele pentru aplicare viză

-Excursiile, terapiile și activitățile la care poți participa în timpul liber.

-Banii de buzunar pentru shopping, cadouri, spa, etc

– Orice băutură pe care le comandați extra (shake fructe, cafea)

Document cu Detalii logistice

17379774_787803244719033_1767889512_o.jpg

*** CONDIȚII SI TERMENI DE PLATĂ.

 1. Pentru a rezerva locul se achită un avans nerambursabil de 500 de euro. Dacă ai plătit avansul și te retragi, iți putem da avansul inapoi Doar dacă găsești înlocuitoare. Vom încerca să găsim înlocuitor, însă nu putem garanta.
 2. Restul de plată se va achita integral cu 30 de zile înainte de începerea cursului, adică 21 Aprilie 2019. Plata se face în contul companiei Magic Events & Retreat – Thailanda prin transfer bancar, transferwise sau paypal. Toate comisionele vor fi acoperite de persoanele care fac plata.
 3. Înainte de a face plata avansului vei primi un Contract de training în care se vor prezenta toate detaliile acestui retreat.
 4. Plata avansului va fi făcută abia după semnarea contractului de training și emiterea facturii.

investitia ta in feminitate,
CU 10 ZILE ȘI 9 NOPȚI DE CAZARE INCLUSE, ESTE

1990 EURO

Dacă te înscrii cu o prietenă, aveți amândouă reducere de 50 EURO.

Dacă ai participat la retreatul YoniLove beneficiezi de 100 euro reducere.

Ce spun participantele edițiilor anterioare

Alături de Lia am învățat că nu avem o singură vârstă, că nu avem un singur rol, că este vorba despre noi și nu despre cum dăm în fața celorlalți. Că înainte de a ști ce vrei în viață trebuie să știi cine ești. Pentru mine acest retreat a fost ca ultima piesă ce m-a ajutat să întregesc puzzle-ul de Femeie Minunată ce Sunt!  ~ IOANAflordodia_florA

Am plâns în Thailanda asta cât nu am plans în ultimii 10 ani, am transpirat cât pentru toata viața , am urlat cat nu am crezut că pot urla, am simțit prima data cum e sa te hrănești cu energie, pentru ca în ultimele zile CORPUL refuza sa mănânce, era sătul. Sunt puține persoane care m-au marcat existențial in toata viața mea de 43 de ani. Și una din persoanele astea e LIA. Dacă ar trebui să recomand ceva oricărei femei din lumea asta …atunci i-aș zice sa o caute pe Lia, sa o cunoasca, sa o respire si sa mearga măcar o data in viata la o întâlnire de astea de femei, ca e retret sau alt nume… conteaza mai putin. ~ Brianaflordodia_florA

M-a ajutat mult sa mă re-conectez la energia mea feminină și s-a creat un spațiu safe care mi-a permis să îmi exprim atât bucuria de a fi femeie cât și rănile. Lia este foarte jovială și deschisă ca persoană. Tehnicile și exercițiile pe care ea le propune sunt foarte practice și contribuie la eliberarea emoțiilor negative, a blocajelor energetice/mentale/emoționale care toate ajută ca până la urmă să ne reconectăm cu femininul. ~ CRISTINA flordodia_florA

Nu m-aș fi gândit vreodată ca in 10 zile poți sa ajungi sa te simți atat de “acasă” cu tine însăți și cu încă 9 minunății de femei despre care m-am gândit de la început ca sunt fete faine. Am fost 9 femei diferite dar împreuna am făcut un tot și am învățat una de la alta. Lia a reușit sa creeze un spațiu safe, unde noi, fetele, ne-am deschis, ne-am destăinuit, ne-am vindecat (nu m-as fi gândit ca am atâtea chestii de tratat din copilărie ), ne-am întâlnit poate pentru prima data cu noi insene, și in final am înflorit asemeni florilor de iasomie. Recomand acest retreat fiecărei femei din lumea asta, cu siguranța nu va regreta! Pentru ca oricât ar insista cineva ca e Ok așa cum e, intr-un astfel de retreat descoperi ca nu e chiar Ok și ca se poate mult mai bine. Iar dacă își dorește cineva sa ajungă la retreatul Liei, universul va mijloci întregul proces, pentru ca atunci când îți dorești cu adevărat ceva, magia își face datoria. ~ Daciana Morusanflordodia_florA

Dragă Lia, evenimentele de feminitate făcute de tine m-au ajutat foarte mult să integrez efectiv experiențial femininitatea în viața mea, să sondez adânc în mine și să manifest cine sunt de fapt. Mi-a plăcut mult tot ce a însemnat exerciții de conectare cu celelalte femei, și prin faptul că tu te conectezi și grupurile tale o fac cu ușurință. A fost dificil să accept și partea vulnerabilă și aproape excesiv de afectuoasă din mine, practic să mă văd în oglindă. Cu toate astea, efectele unui atelier cu tine, se revăd încă și acum, un an mai târziu. Și îți mulțumesc pentru asta. ~ CĂTĂLINAflordodia_florA

Cu ajutorul tău si al femeilor superbe din Retreat am început sa completez cercul meu personal, sa simt real sentimentul de bunăstare si răsfaț!! de euforie eu cu mine si eu pentru mine!! I-am atins pe “el” si pe “ea” din mine, am dansat cu ei si le-am plantat semințele visurilor peste tot pe acolo: prin ocean, nisip, plante exotice si furnicuțe rosii, piata cu localnicii aromele si voiosia lor, printre stelele de pe cerul cu luna plină, printre picături de ploaie tropicală, peste tot, zambete și recunostință infinită că sunt acolo cu toata ființa si conștiința mea! ~ Alexandra Ursanflordodia_florA

“Mie îmi place că Lia insăși este într-o continuă evoluție; lucrează în continuare cu ea, și acest lucru se vede. Mai îmi place faptul că tot ce folosește în cursuri (tehnici, exerciții, ritualuri) a testat pe ea însăși. Îmi place că e deschisă, sinceră, împărtășește experiențele proprii. E atentă la grup și la fiecare femeie în parte. “ ~ SIMONA flordodia_florA

“Lucrul cu Lia a fost o încântare și o mare bucurie pentru corpul, mintea și sufletul meu! Pentru mine toate experiențele au fost atât de firești, naturale, echilibrate … Lia are talentul unui dirijor fin care face ca tot ce se intampla de-a lungul workshopului sa fie safe și să curga lin… Mi-a placut mult că s-a lucrat cu corpul prin diverse modalități … doar așa ne-am dat seama cum suntem cu adevărat pe interior…Multumesc Liei pentru spațiul creat. Voi reveni cu încredere și altă dată! “ ~ Monica Radulescu flordodia_florA

Pentru mine experiența din Thailanda a fost despre planul de acasă care nu se potrivește cu cel din târg. Si totuși poate fi de vis. A fost în cea mai mare parte despre a renunța la control si a lăsa neprevăzutul să iși facă treaba. Am avut in Lia un protector al cadrului si spațiului nostru emoțional care a facilitat eliberarea și creșterea a unor părți adormite, pe silent cum s-ar spune. Mâncarea excelentă, oameni care știu să zâmbeasca și să te priveasca prin ochi direct în suflet. Mă felicit și sunt recunoscătoare pentru alegerea acestei experiențe. Mulțumesc femei frumoase, mulțumesc Lia! ~ Roxana Nicoleta Tudorache

1. Dacă doresc să stau mai multe zile după retreat e posibil?

Îți recomand să ajungi în Tailanda cu minim 1 sau 2 zile înainte de retreat pentru a avea timp să te odihnești, să te acomodezi pentru a beneficia de zilele pregătite pentru tine. Iar după retreat îți recomand macar 2 sau zile să rămâi după, să ai timp să se aseze și integreze transformările prin care ai trecut și de ce nu să explorezi mai mult această țară. Cu viza la sosire ai drept de ședere de 15 zile…deci te poți bucura de ele.

2. Ce fel de mâncare se servește

Retreat-ul este conceput ca o detoxifiere fizică și emoțională. Cele 3 mese zilnice vor fi vegetariene, fără lactate, fără carne, cu foarte puțin zahăr și fara pâine. În schimb vom introduce mese delicioase din bucătăria thailandezăși vom găti mese creative folosind chia, quinoa, fulgi ovăz, spirulina și alte super-alimente, etc. Toate mesele sunt gândite pentru a ne echilibra sistemul hormonal, sistemul imunitar și să ne ajute să fim mai sănătoase.
3. Câți bani mai am nevoie în plus?

Asta depinde de tine! Noi îți recomandăm să vii cu un bagaj foarte ușurel pentru că vei pleca cu el plin. Vom avea zile cu shopping dacă dorești să îți cumperi haine speciale, cadouri pentru cei dragi, cosmetice cu arome locale, fructe locale, paste de supe și sosuri locale.

Ai incluse cazarea, mesele și un masaj însă poate vrei să te bucuri de masajele locale zilnic sau poate vrei să îți comanzi băuturi/dulciuri, mâncare extra și atunci vei avea nevoie de bani de buzunar. De asemenea dacă vrei la plecare să contribui la darurile simbolice pentru cei de la locații pentru a le mulțumi de grija și îmbrățișările primite poți face asta cu o sumă modică sau poți aduce mici suveniruri românești ca dar de mulțumire.

Formular de Înscriere

 

femlogofinal-1

 

Cu drag de feminitate