Evenimente Feminitate

Evenimente live si programe Online 2024

Mă bucur să te găsesc minunată femeie. Ultimii ani a fost o mare bucurie să pot însoți femei în procesul lor de înflorire și în călătoriile lor magice. Am descoperit că dacă ne oferim timp putem să ascultăm ce ne șoptește sufletul, ce are nevoie Femeia noastră și semințele pot prinde viață.

Anul 2020 m-a adus inapoi in Romania dupa ce am stat 7 ani in Thailanda si cu bucurie mi-am gasit casa  langa Bucuresti care sa ma hraneasca, sustina in ceea ce ofer femeilor.

Așa că aleg să continui pe lângă atelierele fizice sau online de scurt durată cu mai multe Călătorii de grup pe termen scurt, mediu și lung în funcție de profunzimea, nevoia și dorința fiecărei femei. Lucrez mereu foarte personal cu fiecare femeie, așa că îmi doresc să investesc energia mea în programe conținătoare, hrănitoare și pline de transformare.

**
Sesiuni private de coaching feminin pentru femeile care sunt pregătite să își asume responsabilitatea propriei vieți și puteri de manifestare, eliberarea de tensiuni și traume prin metoda TRE®, practica taoista cu ou de jad, sexualitate conștientă, practici tantrice, arhetipuri feminine, vindecarea copilului interior in Bucuresti in fiecare zi de luni.
 
Pentru sesiuni in Bucuresti te rog trimite un email la contact@femeiatrezita.ro
Pentru sesiuni ONLINE pe zoom poti face programarea AICI
 
**
 
***
7 Iulie, Bucuresti, orele 14.00 – 19.00
Cerc de Luna Noua Rac
Ma Imprietenesc cu Emotiile
 

***

4 August, Bucuresti, orele 14.00 – 19.00
Cerc de Luna Noua
Putere Personala
 
***
1 Septembrie, Bucuresti, orele 14.00 – 19.00
Cerc de Luna Noua
**
3 Octombrie – 29 Decembrie 2024
Program Online de feminitate si ou de jad
12 saptamani
Reintregire Feminina
***
 
Vrei să vin în orașul tău? sau ai o propunere de colaborare servicii sau produse?
Te rog sa imi trimiti un email la lia.bolte@yahoo.com
 

aPKN5Yrm